En son konular
Giriş yap
aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın
4 sayfadaki 4 sayfası
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın
Konunun ilk mesajı :
düSeLtme yapıOrum ...
valla birinnDe böle bişeler yaptıqını öqRendkten sonra hej qüvenmiorum ... vede ne olduqunu da bilmiorus aralarındsa serdr ve kuzeyn nede olsa konuşmann ne bası var nede sonu konuşmanın ortası var ve oda kuzeye cekio olayı vede su resimlerin serdarda ne işi var yane ... nese ama se diCem demekki kıSlar kuzeyi azDırıo ki kuzey onlardan resim iStio yada kıSlar yolluo kuzeye fotoLarı .. bekLerim artk yani .. oLayı CözDüm ben artk ..
bana tuba söLemişti tubannDa qeRcek yüsünü qöRdükten sonRa qüvenmiOrum bunDan sonra ne derSenis diin ama konuşmuorm kuzeyLe tuba qeLdi aramıSsı fln bozDu simDi biriyLe daha boSdu onDan qüvenmiOrum vede tubann anLattıqı hiç bişeye inanmıOrum ....o yuzDen de yani böLe bişe yapmış oLabilir yapmamış diemm ama biri qeLip bişe yapmadıqı sürece kuzey qidipde birinn cıplak fotosunu istick kadarda serefsiz biri diiil o zmn qeLip bnm foto mu isteRdi nie istemedi cunku ben ona öle bişe yapmaDım oda istemedi yane .. sonuç su ki kıslar bunu asdırıoki buda onlarn fotosunu istiO yada kenDileri atıOlr kuzeye fotoLarını ... ama qeLip bana kuzeyin yaLakası demeyn öLe bişe yhoq artk
bu dediqimn arkaSsınDaym sonuna kadr snçta qidip kıslar buna sulanmaya se yapmaSsa oda qidip öle seler yapmaS yane .. ben onu tanıorum ve öle bişe yapmadıqını biliorum yapmıssada kıslar kesinlikle hak ediodur iide yapmış keske basılarını resil edseydi ...ozmn bi dha kimsnn yusune bakıolrmıydı bakalm ...
not - bide millete yaln atma aylin damla qülsah kuzeyle cıkmış diosn he cıkmışl kainsin yha öle bişe yok yalan atıosn qelip bi qün qamze kuzeye asksn diosn yalancısın kısm sen .. alın işte acık acık sölüorum artk yane ..
düSeLtme yapıOrum ...
valla birinnDe böle bişeler yaptıqını öqRendkten sonra hej qüvenmiorum ... vede ne olduqunu da bilmiorus aralarındsa serdr ve kuzeyn nede olsa konuşmann ne bası var nede sonu konuşmanın ortası var ve oda kuzeye cekio olayı vede su resimlerin serdarda ne işi var yane ... nese ama se diCem demekki kıSlar kuzeyi azDırıo ki kuzey onlardan resim iStio yada kıSlar yolluo kuzeye fotoLarı .. bekLerim artk yani .. oLayı CözDüm ben artk ..
bana tuba söLemişti tubannDa qeRcek yüsünü qöRdükten sonRa qüvenmiOrum bunDan sonra ne derSenis diin ama konuşmuorm kuzeyLe tuba qeLdi aramıSsı fln bozDu simDi biriyLe daha boSdu onDan qüvenmiOrum vede tubann anLattıqı hiç bişeye inanmıOrum ....o yuzDen de yani böLe bişe yapmış oLabilir yapmamış diemm ama biri qeLip bişe yapmadıqı sürece kuzey qidipde birinn cıplak fotosunu istick kadarda serefsiz biri diiil o zmn qeLip bnm foto mu isteRdi nie istemedi cunku ben ona öle bişe yapmaDım oda istemedi yane .. sonuç su ki kıslar bunu asdırıoki buda onlarn fotosunu istiO yada kenDileri atıOlr kuzeye fotoLarını ... ama qeLip bana kuzeyin yaLakası demeyn öLe bişe yhoq artk
bu dediqimn arkaSsınDaym sonuna kadr snçta qidip kıslar buna sulanmaya se yapmaSsa oda qidip öle seler yapmaS yane .. ben onu tanıorum ve öle bişe yapmadıqını biliorum yapmıssada kıslar kesinlikle hak ediodur iide yapmış keske basılarını resil edseydi ...ozmn bi dha kimsnn yusune bakıolrmıydı bakalm ...
not - bide millete yaln atma aylin damla qülsah kuzeyle cıkmış diosn he cıkmışl kainsin yha öle bişe yok yalan atıosn qelip bi qün qamze kuzeye asksn diosn yalancısın kısm sen .. alın işte acık acık sölüorum artk yane ..
Misafir- Misafir
Geri: aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın
diorum gel görüseelim yok dio forumdanda kufur et ancaa işte motor kız gamzee
Misafir- Misafir
bnny artk aqzınıZa biLe aLmayın aLpda ismimi kiRletmeyn artk inSsan qöRünümLü yaRatıkLaR.. bnnym hakkımDa bSsede yaSsmayın bnm hakkmDa bSsede konuSsmayın.. ben foruma qiRmicm sizn qby mallarla uqrasamam SsanaL haSstaSsı oLmuSsunuz siz SsanaLda sizLe uqRascqıma qercek hayat qiDiyo qidip kenDi hayatma dewam edCem danSsımLa deRsLerimLe uqRasCm Ssizin qbyLerLe uqRaSamam hC kenDiniSse ciciq bkn (: inSsan qöRünümLü yaRatıkLar..
ne siz beni tanıDınıSs neDe ben sizi hade qidin isiniSe ben bu saatten sonRa hiC sizLe uqRasamıCam bnm hakkmDa konuSmayn artk yeter ..
ayrıCa ben kenDimi biLdkten sonRa sizin yada kimn ne düSsündüqüumRumDa deeL.. o laflaRınıSslada cok astınıS kendinisi sitennde zatn moku cıkmıstı ztn eqlencesine qeliodm size qülmk icn qeliodm ve simdide qidiorm ztn ztn artk umrum dısısınz insan qörünümlü yaratıklar..!!
ne siz beni tanıDınıSs neDe ben sizi hade qidin isiniSe ben bu saatten sonRa hiC sizLe uqRasamıCam bnm hakkmDa konuSmayn artk yeter ..
ayrıCa ben kenDimi biLdkten sonRa sizin yada kimn ne düSsündüqüumRumDa deeL.. o laflaRınıSslada cok astınıS kendinisi sitennde zatn moku cıkmıstı ztn eqlencesine qeliodm size qülmk icn qeliodm ve simdide qidiorm ztn ztn artk umrum dısısınz insan qörünümlü yaratıklar..!!
Misafir- Misafir
Güzel ozaman siteden gidebilirsn !! Yol artık yeter!! Ve de -İNSAN GÖRÜNÜMLÜ YARATIKLAR-MIŞ ÖZENTİLİK YAPMA !!! YAPIYORSANDA BU SİTEDE YAPMA!! ŞİMDİ BY
Misafir- Misafir
TABİ BU ARADA KENDİN GİBİ KONUŞ BİRAZ TAM BİRİNİ KOPYASIYMIŞSN GİBİ KONUŞMA !!!
Misafir- Misafir
onun adını ağzınıza almayın doru sölüo direk orosbu diin gitsin aynı şeyleri tekrarlayıp duruon siteye girmicem die 50 kere yazıon bi cümlede!! brz yüzün warsa brz brz çok deil bi yol al artık ya hadi git amerikaya mı gidion nereye gidiosan dans at salla bi taraflarını orosbu üyemiz
Misafir- Misafir
ee yuh ya gene girmiş Laan bu
Misafir- Misafir
ciddiyim hayatımda bukadar yüzsünü görmedim ben ya konuşmym susym dedim ama yk artık !! Zaten --BaNLı-- artık yüzü varsa bidaha denemez laf sölemez diorm ama bu kızda yüzde yok ki!!
Misafir- Misafir
100 kere gidiorm diip o kdr Lafı yiyip qeLen birinden yüz mü bekLiosn hala girmiş gidiorm diipte ne denır bu kıza acabaa
Misafir- Misafir
oruspunun sözzü araba görene kadarmıs budaa ölee
Misafir- Misafir
Ya mala bakın bize siktirin gidin diyo. Lan mal senin burada siktirin gidin demeye hakkın yok bu bir. İkincisi biz senin götüne tekmeyi bastıktn sonra bize sktr desen ne olur demesen ne olur (: Tutturmuş gidiyom diye. Kuş beyinli ben istesem seni banlayamıyor muyum? Soracak sorun yoksa siktir git dedim ben sana? Sonra gelmişsin bana tükürdüğün yeri yalşamaya çalışyorsun. Ben oraya işedikten sonra yalayamayacağını anlayınca sktrn gidin dersin tabi. Yok özgenin fikriymiş yok onun fikriymiş senin beynin yok mu kızım? Başkasını hegomanyası altında başkasının sözlerini kullanıyorsun. O laflar özgenin değil senin! Sıçtın bi bok bari inkar etme. Sana inanan varmış? sana inananlarıda biliyorum ben millete göt vermek için çırpınan bi kaç meziyetsiz insan. Hepsini toplasana kapıya bağladığımız köpeğin boku olamaz.
İki yüzlü demişsin bize. 2yüzlü olan sensin! Dün hakaret ettiğin kişiye bugun övgüler yağdırıyosun! Yediğin çanağın içine sıçtın sen şimdi al o çanağı götüne sok ve hala siktirip gitmediysen siktir git. Bi de benim adımı ağzıma almayın diyo. Kimin fotokopisisin kızım sen? Özenti. Kendin ol insan ol. Benim asabımı bozma hep susuyorum ben! Senin ve sana inananlar her kimse onların ne bok olduklarını biliyorum dua edinki sizin yediğiniz bokları söylemiyorum millete. Şimdi SİKTİR GİT!
İki yüzlü demişsin bize. 2yüzlü olan sensin! Dün hakaret ettiğin kişiye bugun övgüler yağdırıyosun! Yediğin çanağın içine sıçtın sen şimdi al o çanağı götüne sok ve hala siktirip gitmediysen siktir git. Bi de benim adımı ağzıma almayın diyo. Kimin fotokopisisin kızım sen? Özenti. Kendin ol insan ol. Benim asabımı bozma hep susuyorum ben! Senin ve sana inananlar her kimse onların ne bok olduklarını biliyorum dua edinki sizin yediğiniz bokları söylemiyorum millete. Şimdi SİKTİR GİT!
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
4 sayfadaki 4 sayfası