TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın - Sayfa 2 Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın - Sayfa 2 Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın - Sayfa 2 Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın - Sayfa 2 Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın - Sayfa 2 Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın

2 sayfadaki 4 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın - Sayfa 2 Empty aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın

Mesaj tarafından Misafir 9th Ocak 2009, 19:16

Konunun ilk mesajı :

düSeLtme yapıOrum ...

valla birinnDe böle bişeler yaptıqını öqRendkten sonra hej qüvenmiorum ... vede ne olduqunu da bilmiorus aralarındsa serdr ve kuzeyn nede olsa konuşmann ne bası var nede sonu konuşmanın ortası var ve oda kuzeye cekio olayı vede su resimlerin serdarda ne işi var yane ... nese ama se diCem demekki kıSlar kuzeyi azDırıo ki kuzey onlardan resim iStio yada kıSlar yolluo kuzeye fotoLarı .. bekLerim artk yani .. oLayı CözDüm ben artk ..
bana tuba söLemişti tubannDa qeRcek yüsünü qöRdükten sonRa qüvenmiOrum bunDan sonra ne derSenis diin ama konuşmuorm kuzeyLe tuba qeLdi aramıSsı fln bozDu simDi biriyLe daha boSdu onDan qüvenmiOrum vede tubann anLattıqı hiç bişeye inanmıOrum ....o yuzDen de yani böLe bişe yapmış oLabilir yapmamış diemm ama biri qeLip bişe yapmadıqı sürece kuzey qidipde birinn cıplak fotosunu istick kadarda serefsiz biri diiil o zmn qeLip bnm foto mu isteRdi nie istemedi cunku ben ona öle bişe yapmaDım oda istemedi yane .. sonuç su ki kıslar bunu asdırıoki buda onlarn fotosunu istiO yada kenDileri atıOlr kuzeye fotoLarını ... ama qeLip bana kuzeyin yaLakası demeyn öLe bişe yhoq artk

bu dediqimn arkaSsınDaym sonuna kadr snçta qidip kıslar buna sulanmaya se yapmaSsa oda qidip öle seler yapmaS yane .. ben onu tanıorum ve öle bişe yapmadıqını biliorum yapmıssada kıslar kesinlikle hak ediodur iide yapmış keske basılarını resil edseydi ...ozmn bi dha kimsnn yusune bakıolrmıydı bakalm ...

not - bide millete yaln atma aylin damla qülsah kuzeyle cıkmış diosn he cıkmışl kainsin yha öle bişe yok yalan atıosn qelip bi qün qamze kuzeye asksn diosn yalancısın kısm sen .. alın işte acık acık sölüorum artk yane ..
Anonymous
Misafir
Misafir

aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın - Sayfa 2 Empty Geri: aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın

Mesaj tarafından KafKef 10th Ocak 2009, 16:39

Gamze sana inanamıyorum... Benim herşeye bi cevabım var gamze emin ol hiçbirşey muallakta kalmaz. Birincisi o msn konuşmasının neden yarım kaldığını orada belirttim bi daha belirteyim anlamanız güç olmasın. Pencere kapanmıştı ki zaten o konuşmalar herşeyi anlatır nitelikte bütün konuşmaların özü niteliğinde. Bunu anlamamak için önce kör olmak lazım ki körmüşsün zaten... Bu konuda bana kimsenin iftira atmaya hakkı yok. İkincisi o resimler neden benim elimde? Öznur sende oku burayı... Bu resimlerin kaynağı ben değilim. Bu resimleri kuzey başka birine de göndermiş. Burak'ında dediği gibi siz yokken vardı. Burak'ada göndermiş bu resimleri. Bu reismleri ben resmin sahiplerinden aldım siteye koymam için rica ettim gönderdiler ama isim belirtmemi istemediler. Ben bütün bu bildiklerimi kuzeye resim atan kızlardan öğrendim boş konuşmuyorum. TEKRARLIYORUM ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKENLER OLABİLİR : Bu resimleri, resimdeki kişiler yolladı bana siteye koymam için. Sizin uyanmanız için. At gözlüğünüzü atmanız için!

Diyorsunki kızlar azdırıyo kuzeyi. Olabilir birşey diyemem. Ama bu onları kullanma manasına gelmemeli. Resimlerini alıp biriktirmek arşiv yapmak gibi... + Şunu da eklemek gerekir ki bi kız herşeye kolayca kanabilir. O insana güvendiği için onun uğruna değil resim atmak ölümü bile göze alır. O kişiye güvenmiş ve özelini paylaşmış. Resimleri alan kişide bunu sağa sola göğsü kabara kabara, " ban ben kızları soyabiliyorum" dercesine millete yollamış. Meziyete bak!

Üçüncüsü daha düne kadar kuzeyin götüne sokup ağzından çıkaran insan bugün gelmiş bana onu savunuyor. Bence gamze bunun sebebi tamamen Burak + Tuğba + Damla üçlüsü. Son günlerde olanlar seni baya bi rahatsız etmişe benziyor.

Ayrıca rasim siteye birşey olmadı. O kadar değerli insanlar varki site hala çok hoş çok güzel. Ne olursa olsun bu birliğimiz her zaman için devam edecektir. Tabi ara sıra ağaç gibi budanacağız bide... Bi kaç kişi bizden kopabilir... Ama unutulmamalıdırki İŞE YARAMAYAN yerler budanır.

Burak'a aynen katılıyorum.. ve diğer arkadaşlara da tabi..

Şimdi başka soracak birşeyiniz varsa sorun bende cevabımı vereyim soracağınız hiç birşeyi cevapsız bırakmam. Kafanıza takılan şeyleri sorun anlatırım. Eğer soracak birşeyiniz yoksa özellikle GAMZE SİKTİR GİT. Biz mevlana değiliz. Ne olursan ol gene gel demiyoruz. Adam olun öyle gelin! Ben hiç birinize karşı böyle konuşmak istemezdim ama yazdıklarınız çizmeyi aştı...

En son BiLinmeyen tarafından 10th Ocak 2009, 18:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

KafKef
birlikhâkanı
birlikhâkanı

http://www.serdarcetin.com

aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın - Sayfa 2 Empty Geri: aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 16:51

banla lan beni siktirin gidin dion sikmiş kdr oldun ztn banlada gidim sikilip hadi..
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 16:52

nokTayı koydu seRdaR , bunun üzeRinede söLiceiniz Laf waRsa qeRcekTen yüzsüz we seReFsiz oLduqunuzu qösTerrsiniz baska hic bisi diiL yani !!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından KafKef 10th Ocak 2009, 17:11

RaW-RaW demiş ki:banla lan beni siktirin gidin dion sikmiş kdr oldun ztn banlada gidim sikilip hadi..

Niye banliyim olm iraden yok mu senin ? Kuzeye inanıyormuşsun bak oraya yazdım cevabınızı aklınıza takılan birşey varsa sorun cevapsız bırakmam sizi. Tamam haklısınız diyorsan sorun yok ama oracak birşeyim yok ben kuzeye inanıyorum diyorsanız siktirin gidin banlamaya ne hacet! İlla siteden mi banlayalım yüreğimden banlarım ben...
KafKef
KafKef
birlikhâkanı
birlikhâkanı

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 17:38

kuzeye inanıorum dedim mi ii bak şakasına dedim gamzeye inanıorum die gamzeye laf anlatmaya gerek yok diorum boşa bu konuya (konu bile saymam bunu) bu kdr şey yazılıo dedim.Kuzey benden silineli 3-4 ay oldu girmicem siteye iradem war çok şükür hadi kendinize ii bakın hepiniz ben herşeyi dalgaya alırım ciddi olamam(böle mutluyum diyelim) forumda ciddi olarak yazdığım msj tek bu by byy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından KafKef 10th Ocak 2009, 17:50

RaW-RaW demiş ki:kuzeye inanıorum dedim mi ii bak şakasına dedim gamzeye inanıorum die gamzeye laf anlatmaya gerek yok diorum boşa bu konuya (konu bile saymam bunu) bu kdr şey yazılıo dedim.Kuzey benden silineli 3-4 ay oldu girmicem siteye iradem war çok şükür hadi kendinize ii bakın hepiniz ben herşeyi dalgaya alırım ciddi olamam(böle mutluyum diyelim) forumda ciddi olarak yazdığım msj tek bu by byy

Kusura bakma ben yanlış anladım.
KafKef
KafKef
birlikhâkanı
birlikhâkanı

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:07

ya yeter be cok sacma konusuyorsunuz artık olay bitti gitti siz hala ısıtıp ıstıp önümüze getiriyorsunuz bn sıkıldım bu muhabbetten...... kuzey defolup gitti burda kalsa haklısınız diyecemde ama gitti......
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:18

lan sen ne dion yaa gerizekaLı mal mal konusma ya ztn moraLim bozuk üstüne gitmiş bunu yazmıssn kuzeyn adı gecıoda tek sorun o deiL yazıLan herseyı oku bi zamet..

konuyuda siLionuzmu kıtLıonuzmu naparsanız yapın ya bu uzar böe iiCe tatsızLık cıkmasın
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından KafKef 10th Ocak 2009, 18:23

Ne güzel eğleniyoduk Gülşah Very Happy
KafKef
KafKef
birlikhâkanı
birlikhâkanı

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:25

eğLence bumu yaneee iiCe moraLini bozuo inSanın şu konuşmaLara bak ya...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:26

bi dk simdi arkadaşlar ya o bnm yorumumdu inanmayın ama ne demişse doqrudur .. qelip qamze seni mi sizimi kıskancak ya pardon ama tuba var o qamzeyi bastan beri kıskanıyordu ..

kusra bakmayında hadi diyelim ki qamze yalan sölüyor ben ne diye yalan sölim size doqru ama qamzenin dedikleri ..

burak sen qamzeyi uyarmıştın dimi bi kez bak sen haklı cıktın dimi simdide qamze seni uyarıyor ama sende oun düştüqü hataya düştün ..

nese ama qamzeyi en iyi ben tanıyorum qelin onun hakkında her seyi bana sorun size sölim yalan sölemem qamzede sölemez ...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:31

sacmalıyorsunuz artık yha kapatın konuyu kapatın

serdar sende eglenceyi baska yerde ara alam yha egleniorduk dion Xd
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:36

CehenNem_AteSi demiş ki:
YaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:onuda nasl kandırdıqını bilmiorum yha ama isbatlıcm bunu .. napp edip konuşmaları pcnn bi mokunda kayıtlı oluo onu öqrenmde bak neler katıtlıcm inş bi mok olmamışsa ..

o zmn nabarsınz blmm ..
sende atma yhaa her bok kaydoLuyo günLüğe biteq tugbayla konusdukLarn kaydoLmuo qaLiba

bak arkadas öle bi se var bende biliyorum onu yapcaz zaten .. ama bak bu pcdeki o konuşmaları bulup kanıtlıcam .. ben kanıtlıcm hatta..
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:38

tamam elif kapadım ben konuyu .. ama artık qamzenin üstüne qitmeyin ya ..
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:39

katLiam meLenqi demiş ki:
CehenNem_AteSi demiş ki:
YaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:onuda nasl kandırdıqını bilmiorum yha ama isbatlıcm bunu .. napp edip konuşmaları pcnn bi mokunda kayıtlı oluo onu öqrenmde bak neler katıtlıcm inş bi mok olmamışsa ..

o zmn nabarsınz blmm ..
sende atma yhaa her bok kaydoLuyo günLüğe biteq tugbayla konusdukLarn kaydoLmuo qaLiba

bak arkadas öle bi se var bende biliyorum onu yapcaz zaten .. ama bak bu pcdeki o konuşmaları bulup kanıtlıcam .. ben kanıtlıcm hatta..
1- senın arkadasın deiLim 2-bi siktir git lan bi yürü git neyi kanıtLıon senn !! haLa kuzeyi savunuonuz lan bizeee bu kdrmı olur kuzey sizi sksin yaa..
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:41

darkness_-_love demiş ki:sacmalıyorsunuz artık yha kapatın konuyu kapatın

dogru dio bak eğlenıorm ben sende bi bok biLmeden sacmalıosunuz diip durma
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:44

CehenNem_AteSi demiş ki:

sana laf atmıom bn sende bna laf atma canım kavqa etmek istemio kendi işine bak be o yazıyı sana yazmadım senle ilgili saten hiç bişey yazmam bu siteye güzelimmmm
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:46

darkness_-_love demiş ki:
CehenNem_AteSi demiş ki:

sana laf atmıom bn sende bna laf atma canım kavqa etmek istemio kendi işine bak be o yazıyı sana yazmadım senle ilgili saten hiç bişey yazmam bu siteye güzelimmmm
eLiff bakk yemin ediorum su anda cok sinirLiyim bak sabrımı zorLama siktr git tamam bişe yazmaa sen bu konuyaa yazmaa..her kime diosanda deme sanmı kaLdı sacmaLıosunuz demekk
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:47

CehenNem_AteSi demiş ki:
katLiam meLenqi demiş ki:
CehenNem_AteSi demiş ki:

o zmn nabarsınz blmm ..

1- senın arkadasın deiLim 2-bi siktir git lan bi yürü git neyi kanıtLıon senn !! haLa kuzeyi savunuonuz lan bizeee bu kdrmı olur kuzey sizi sksin yaa..

qidmiyorum lan sen qit yuru işine .. ben kimseyi savunmuyorum ...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:49

sikicem aRTık böLe isi haa qmze qbi biri yüzünden konustqmz konuLara bak yaknda o saLak yüzünden siTe daqıLcak ytr artk aq ytr !!

qmze azcık sereFin kaLdıysa bu kdr Laftan sonra bu saaTTen snRa bu siTeye qirme aq bıktık artık senn yüzsüzLüqünden !!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:50

iyide o zamn herkes sinirleniyor bende herkesden sinirimi alırsam ohoo uani sinirliysen qit sinirini boşaltta qel...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:51

qudsHaL LeMoN x3 demiş ki:sikicem aRTık böLe isi haa qmze qbi biri yüzünden konustqmz konuLara bak yaknda o saLak yüzünden siTe daqıLcak ytr artk aq ytr !!

qmze azcık sereFin kaLdıysa bu kdr Laftan sonra bu saaTTen snRa bu siTeye qirme aq bıktık artık senn yüzsüzLüqünden !!
ya sende tam aDamına dedin hea..giRmicek oLsaydı iLk kavgada yadiği o kdr Laftan sonra girmezdi ztn..boSuna diL dökme yane ayLin Smile bu arada site dağıLmaz biz bize yeteriz cnm bnm ne dagıLcak onun yabdıkları yüZünden
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:52

offfff ne haliniz warsa gorun beeeee deymeyen biri içn birbirinizn kalbini kırın ......

serdar da herkese agzının payı wermiş daha ne konusuorsunuz ki ...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:55

kim kimin kalbini kırıo eLif.. ben sevdiim hiç bi inSana bi Laf söLemedm şu anda..

ama neyse cok uzadıı bu konu ytr aRtk tartısmaya değmez yaa bosverin..

ama şunu söLiimki gamZeye inanmısDım b-vaRya o kdr seyden sonRa ama o qene kaybetti gene kaybetti ne diimm..

En son CehenNem_AteSi tarafından 10th Ocak 2009, 18:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:56

yha gülsah sana bişey demiom sana birini kırdın demedim ki bn kalbi kırılanlar belli satenn
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ocak 2009, 18:57

CehenNem_AteSi demiş ki:
qudsHaL LeMoN x3 demiş ki:sikicem aRTık böLe isi haa qmze qbi biri yüzünden konustqmz konuLara bak yaknda o saLak yüzünden siTe daqıLcak ytr artk aq ytr !!

ya sende tam aDamına dedin hea..giRmicek oLsaydı iLk kavgada yadiği o kdr Laftan sonra girmezdi ztn..boSuna diL dökme yane ayLin Smile bu arada site dağıLmaz biz bize yeteriz cnm bnm ne dagıLcak onun yabdıkları yüZünden
kaTıLıorum walla sölenip de anlıcak insan war bi de böLeLeri war Smile ins.daqıLmaız :/
Anonymous
Misafir
Misafir

2 sayfadaki 4 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

- Similar topics