En son konular
Giriş yap
aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın
3 sayfadaki 4 sayfası
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın
Konunun ilk mesajı :
düSeLtme yapıOrum ...
valla birinnDe böle bişeler yaptıqını öqRendkten sonra hej qüvenmiorum ... vede ne olduqunu da bilmiorus aralarındsa serdr ve kuzeyn nede olsa konuşmann ne bası var nede sonu konuşmanın ortası var ve oda kuzeye cekio olayı vede su resimlerin serdarda ne işi var yane ... nese ama se diCem demekki kıSlar kuzeyi azDırıo ki kuzey onlardan resim iStio yada kıSlar yolluo kuzeye fotoLarı .. bekLerim artk yani .. oLayı CözDüm ben artk ..
bana tuba söLemişti tubannDa qeRcek yüsünü qöRdükten sonRa qüvenmiOrum bunDan sonra ne derSenis diin ama konuşmuorm kuzeyLe tuba qeLdi aramıSsı fln bozDu simDi biriyLe daha boSdu onDan qüvenmiOrum vede tubann anLattıqı hiç bişeye inanmıOrum ....o yuzDen de yani böLe bişe yapmış oLabilir yapmamış diemm ama biri qeLip bişe yapmadıqı sürece kuzey qidipde birinn cıplak fotosunu istick kadarda serefsiz biri diiil o zmn qeLip bnm foto mu isteRdi nie istemedi cunku ben ona öle bişe yapmaDım oda istemedi yane .. sonuç su ki kıslar bunu asdırıoki buda onlarn fotosunu istiO yada kenDileri atıOlr kuzeye fotoLarını ... ama qeLip bana kuzeyin yaLakası demeyn öLe bişe yhoq artk
bu dediqimn arkaSsınDaym sonuna kadr snçta qidip kıslar buna sulanmaya se yapmaSsa oda qidip öle seler yapmaS yane .. ben onu tanıorum ve öle bişe yapmadıqını biliorum yapmıssada kıslar kesinlikle hak ediodur iide yapmış keske basılarını resil edseydi ...ozmn bi dha kimsnn yusune bakıolrmıydı bakalm ...
not - bide millete yaln atma aylin damla qülsah kuzeyle cıkmış diosn he cıkmışl kainsin yha öle bişe yok yalan atıosn qelip bi qün qamze kuzeye asksn diosn yalancısın kısm sen .. alın işte acık acık sölüorum artk yane ..
düSeLtme yapıOrum ...
valla birinnDe böle bişeler yaptıqını öqRendkten sonra hej qüvenmiorum ... vede ne olduqunu da bilmiorus aralarındsa serdr ve kuzeyn nede olsa konuşmann ne bası var nede sonu konuşmanın ortası var ve oda kuzeye cekio olayı vede su resimlerin serdarda ne işi var yane ... nese ama se diCem demekki kıSlar kuzeyi azDırıo ki kuzey onlardan resim iStio yada kıSlar yolluo kuzeye fotoLarı .. bekLerim artk yani .. oLayı CözDüm ben artk ..
bana tuba söLemişti tubannDa qeRcek yüsünü qöRdükten sonRa qüvenmiOrum bunDan sonra ne derSenis diin ama konuşmuorm kuzeyLe tuba qeLdi aramıSsı fln bozDu simDi biriyLe daha boSdu onDan qüvenmiOrum vede tubann anLattıqı hiç bişeye inanmıOrum ....o yuzDen de yani böLe bişe yapmış oLabilir yapmamış diemm ama biri qeLip bişe yapmadıqı sürece kuzey qidipde birinn cıplak fotosunu istick kadarda serefsiz biri diiil o zmn qeLip bnm foto mu isteRdi nie istemedi cunku ben ona öle bişe yapmaDım oda istemedi yane .. sonuç su ki kıslar bunu asdırıoki buda onlarn fotosunu istiO yada kenDileri atıOlr kuzeye fotoLarını ... ama qeLip bana kuzeyin yaLakası demeyn öLe bişe yhoq artk
bu dediqimn arkaSsınDaym sonuna kadr snçta qidip kıslar buna sulanmaya se yapmaSsa oda qidip öle seler yapmaS yane .. ben onu tanıorum ve öle bişe yapmadıqını biliorum yapmıssada kıslar kesinlikle hak ediodur iide yapmış keske basılarını resil edseydi ...ozmn bi dha kimsnn yusune bakıolrmıydı bakalm ...
not - bide millete yaln atma aylin damla qülsah kuzeyle cıkmış diosn he cıkmışl kainsin yha öle bişe yok yalan atıosn qelip bi qün qamze kuzeye asksn diosn yalancısın kısm sen .. alın işte acık acık sölüorum artk yane ..
Misafir- Misafir
Geri: aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın
kaTıLıorum walla sölenip de anlıcak insan war bi de böLeLeri war ins.daqıLmaız :/CehenNem_AteSi demiş ki:ya sende tam aDamına dedin hea..giRmicek oLsaydı iLk kavgada yadiği o kdr Laftan sonra girmezdi ztn..boSuna diL dökme yane ayLin bu arada site dağıLmaz biz bize yeteriz cnm bnm ne dagıLcak onun yabdıkları yüZündenqudsHaL LeMoN x3 demiş ki:sikicem aRTık böLe isi haa qmze qbi biri yüzünden konustqmz konuLara bak yaknda o saLak yüzünden siTe daqıLcak ytr artk aq ytr !!
qmze azcık sereFin kaLdıysa bu kdr Laftan sonra bu saaTTen snRa bu siTeye qirme aq bıktık artık senn yüzsüzLüqünden !!
Misafir- Misafir
yok cnm ne dagılcaz arkadasLık sadece siteye giRince oLmuyo yaa kii bu siteden gidecek biriLeri warsada beLLi ztn biz nie gideLimm yada dagıLaLımqudsHaL LeMoN x3 demiş ki:kaTıLıorum walla sölenip de anlıcak insan war bi de böLeLeri war ins.daqıLmaız :/CehenNem_AteSi demiş ki:ya sende tam aDamına dedin hea..giRmicek oLsaydı iLk kavgada yadiği o kdr Laftan sonra girmezdi ztn..boSuna diL dökme yane ayLin bu arada site dağıLmaz biz bize yeteriz cnm bnm ne dagıLcak onun yabdıkları yüZündenqudsHaL LeMoN x3 demiş ki:sikicem aRTık böLe isi haa qmze qbi biri yüzünden konustqmz konuLara bak yaknda o saLak yüzünden siTe daqıLcak ytr artk aq ytr !!
qmze azcık sereFin kaLdıysa bu kdr Laftan sonra bu saaTTen snRa bu siTeye qirme aq bıktık artık senn yüzsüzLüqünden !!
Misafir- Misafir
qudsHaL LeMoN x3 demiş ki:sikicem aRTık böLe isi haa qmze qbi biri yüzünden konustqmz konuLara bak yaknda o saLak yüzünden siTe daqıLcak ytr artk aq ytr !!
qamze zaten siteye sokmıcam kısa etmediqiniz kalmadı haklyken bile haksız duruma düşüyor tuba konusunda....
o eqer kötu bişe yapsaydı sizin sölemenise kalmaz qiderdi .. ama qamzeye cok haksızlık ediyorsunuz...
Misafir- Misafir
eger bana yaLan söLEmeseydi aRkasındaydım ben qamzenın mrk etme dıoRm ya inanmısdm dieee ama inanmıcakmısım demekki..katLiam meLenqi demiş ki:qudsHaL LeMoN x3 demiş ki:sikicem aRTık böLe isi haa qmze qbi biri yüzünden konustqmz konuLara bak yaknda o saLak yüzünden siTe daqıLcak ytr artk aq ytr !!
qamze zaten siteye sokmıcam kısa etmediqiniz kalmadı haklyken bile haksız duruma düşüyor tuba konusunda....
o eqer kötu bişe yapsaydı sizin sölemenise kalmaz qiderdi .. ama qamzeye cok haksızlık ediyorsunuz...
Misafir- Misafir
dqru sölüosun dadLumCehenNem_AteSi demiş ki:yok cnm ne dagılcaz arkadasLık sadece siteye giRince oLmuyo yaa kii bu siteden gidecek biriLeri warsada beLLi ztn biz nie gideLimm yada dagıLaLımqudsHaL LeMoN x3 demiş ki:kaTıLıorum walla sölenip de anlıcak insan war bi de böLeLeri war ins.daqıLmaız :/CehenNem_AteSi demiş ki:ya sende tam aDamına dedin hea..giRmicek oLsaydı iLk kavgada yadiği o kdr Laftan sonra girmezdi ztn..boSuna diL dökme yane ayLin bu arada site dağıLmaz biz bize yeteriz cnm bnm ne dagıLcak onun yabdıkları yüZündenqudsHaL LeMoN x3 demiş ki:sikicem aRTık böLe isi haa qmze qbi biri yüzünden konustqmz konuLara bak yaknda o saLak yüzünden siTe daqıLcak ytr artk aq ytr !!
Misafir- Misafir
bak qamze doqru söledi yalan sölediqi yoktu sana ve kimseye yalan sölemez qamze ..
Misafir- Misafir
katLiam meLenqi demiş ki:qudsHaL LeMoN x3 demiş ki:sikicem aRTık böLe isi haa qmze qbi biri yüzünden konustqmz konuLara bak yaknda o saLak yüzünden siTe daqıLcak ytr artk aq ytr !!
maLeseF kötü bisi oLdu we siktirip qitmedi simdi mi qidicek ??!!
ayRıca sokmazsan qercekten isabetli bi karar almıs olursun !!
Misafir- Misafir
katLiam meLenqi !! sus isdersen tmm artk..
Misafir- Misafir
susmuyorum .. sanamı sorcam
ama sunu bi düsünün dielim ki qamze iftira attı nie tuba ben öznur baskası deqilde tuba bide qamze kimseyi böle bişeyle suclamas dusunun az sonra qene diqer kişiyi savunursanız bu sizin vicdanınıza kalmış...
ama sunu bi düsünün dielim ki qamze iftira attı nie tuba ben öznur baskası deqilde tuba bide qamze kimseyi böle bişeyle suclamas dusunun az sonra qene diqer kişiyi savunursanız bu sizin vicdanınıza kalmış...
Misafir- Misafir
ii susma konuş kendi kendinee bu saatten sonRa isdediğin kdr diL dök bişe değişmiCek..
Misafir- Misafir
katLiam meLenqi demiş ki:bi dk simdi arkadaşlar ya o bnm yorumumdu inanmayın ama ne demişse doqrudur .. qelip qamze seni mi sizimi kıskancak ya pardon ama tuba var o qamzeyi bastan beri kıskanıyordu ..
kusra bakmayında hadi diyelim ki qamze yalan sölüyor ben ne diye yalan sölim size doqru ama qamzenin dedikleri ..
burak sen qamzeyi uyarmıştın dimi bi kez bak sen haklı cıktın dimi simdide qamze seni uyarıyor ama sende oun düştüqü hataya düştün ..
nese ama qamzeyi en iyi ben tanıyorum qelin onun hakkında her seyi bana sorun size sölim yalan sölemem qamzede sölemez ...
bak benii kimsee uyaramaaz ben napcagımı bileem biriyimm.. gamzenın ne oldugunucok iyi biliorrum + sana ne inanalım yaa bozacının sahidi çıracı burdada ben genee haklıyım cnku sen ve gamze gibi yuzsuzler banlanmadan bo forum rahat etmıceek ilk geldinniz gunden beri forumu dagıttınızz..! hayatınız yalaan dolaan baaak bi oruspu olmanın bilee bi sereffii vardırr... ama gamzede ve sende o bilee yok... benm adımı kullanmayın beni kimse uyarmassın yanımda olanlar belli olmayanlarda kmseye ihtiyacım yok oke kendine bakın ve beni konunuza katmayın tugbayıdaa olaya katmayın o kızında içini biliorum ben ... bunu bikez daha demem...! bnm adımı azına alana ana avrat duz gıtceem bi sayfa dolusu kufur etmceem bunu diim...!
Misafir- Misafir
katLiam meLenqi demiş ki:susmuyorum .. sanamı sorcam
bunun cvbını ben veryim ablası tarafından vuruldugu içinnn ben bu sitedenn baska biryle cıksaydım gene emınımkii gamzee bisylık ypcaaktı sen ve o ikiniz yalancının önde gidenısınızz öznura bsy demicem onun fkrıne saygım var !! herkes aynı dusunmek zorunda deeel ama burda herkes gamzenın ne olugunu bilio yanee yorma kendini biseyee..! serdarın neden banlamadıgını anlamadım zatnn ya neysee gamzede az grur varsa ki yok biliorum siteye gelmez bidahaa ...
Misafir- Misafir
katLiam meLenqi demiş ki:bi dk simdi arkadaşlar ya o bnm yorumumdu inanmayın ama ne demişse doqrudur .. qelip qamze seni mi sizimi kıskancak ya pardon ama tuba var o qamzeyi bastan beri kıskanıyordu ..
kusra bakmayında hadi diyelim ki qamze yalan sölüyor ben ne diye yalan sölim size doqru ama qamzenin dedikleri ..
burak sen qamzeyi uyarmıştın dimi bi kez bak sen haklı cıktın dimi simdide qamze seni uyarıyor ama sende oun düştüqü hataya düştün ..
nese ama qamzeyi en iyi ben tanıyorum qelin onun hakkında her seyi bana sorun size sölim yalan sölemem qamzede sölemez ...
Sen kuzeyi nerden tanıyosun ki hem "onun haklı olduğunu" bize savunuryorsun söyle bakiyim? Sen özge felan değilsin resmen gamzesin (: Ben kaç seneden beri sanal ortamda takılıyorum bu numaraları yutmam gamze başkasının ağzından konuşacağına çık adam akıllı konuş. Yok o fikirler gamzenin değilmişte özgeninmiş de felan da filan da.. Ben çocuk muyum bu masallara inanayım! Bu forumda kimin ne olduğunu biliyorum merak etme... Kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Tükürdüğünü yalamaya çalışıyorsun. Ama bilki ben o tükürdüğün yere İŞEDİM...
MSN'den beni eklemeler başka kız rolune girmeler beni baştan çıkarmaya çalışmalar sonra başka bi numaradan mesaj atmalar. Ben bu numaralara kanmam bunu her kim yapıyosa gitsin kendi bokunu yesin, yada altına yapsın üstüne otursun...
Neyse sadede gelelim gamze hanım açtığın konuya ben cevap verdim... Oku ölç biç kendine bi pay çıkar. Kafana takılan bi yer varsa sor. Eğer yoksa herkes yol verdi sana... Başka birinin kimliğine bürünüpte gelip saçamala. Çocuk yok karşında. Tereciye tere satma !..
beN sana demistim katLiam meLenqi adLı sahsiyet msnde adam qbi anLattım inanamaız artık ona die kmse inanmıo qördün mü ??cynusworm demiş ki:katLiam meLenqi demiş ki:bi dk simdi arkadaşlar ya o bnm yorumumdu inanmayın ama ne demişse doqrudur .. qelip qamze seni mi sizimi kıskancak ya pardon ama tuba var o qamzeyi bastan beri kıskanıyordu ..
bak benii kimsee uyaramaaz ben napcagımı bileem biriyimm.. gamzenın ne oldugunucok iyi biliorrum + sana ne inanalım yaa bozacının sahidi çıracı burdada ben genee haklıyım cnku sen ve gamze gibi yuzsuzler banlanmadan bo forum rahat etmıceek ilk geldinniz gunden beri forumu dagıttınızz..! hayatınız yalaan dolaan baaak bi oruspu olmanın bilee bi sereffii vardırr... ama gamzede ve sende o bilee yok... benm adımı kullanmayın beni kimse uyarmassın yanımda olanlar belli olmayanlarda kmseye ihtiyacım yok oke kendine bakın ve beni konunuza katmayın tugbayıdaa olaya katmayın o kızında içini biliorum ben ... bunu bikez daha demem...! bnm adımı azına alana ana avrat duz gıtceem bi sayfa dolusu kufur etmceem bunu diim...!
katLiam meLenqi beLki biz KAŞAR oLabiLrz hatta ULTRAKASAR da ama en azından szn qbi SEREFSİZ dqiLiz !!!!!!!!!!!!!!
Misafir- Misafir
qudsHaL LeMoN x3 demiş ki:beN sana demistim katLiam meLenqi adLı sahsiyet msnde adam qbi anLattım inanamaız artık ona die kmse inanmıo qördün mü ??cynusworm demiş ki:katLiam meLenqi demiş ki:bi dk simdi arkadaşlar ya o bnm yorumumdu inanmayın ama ne demişse doqrudur .. qelip qamze seni mi sizimi kıskancak ya pardon ama tuba var o qamzeyi bastan beri kıskanıyordu ..
katLiam meLenqi beLki biz KAŞAR oLabiLrz hatta ULTRAKASAR da ama en azından szn qbi SEREFSİZ dqiLiz !!!!!!!!!!!!!!
Aylincim benim en son cevabımı okumadın mı Katliam Melenqi = Gamze Özge diye birisi yok!
yapmaya özqe die birisi var inanmayn ..
o bnm kuzenm cnm cok istiosan sesini duyarsn .. ve qöt olursunz yha artk hepiniz siktirin qidin bana inannlar var yha o beni ilqilendirr vede ben özqe qby konuşamam asLa bunuDa biLin ..
bana inannlar yetio bana siz inancksnz sonnda ama iş işten qecck o zmn qörcm sizi .. cokta tın ayrıca takmıorm artk sizi takılck insan deqilsinz ..
o bnm kuzenm cnm cok istiosan sesini duyarsn .. ve qöt olursunz yha artk hepiniz siktirin qidin bana inannlar var yha o beni ilqilendirr vede ben özqe qby konuşamam asLa bunuDa biLin ..
bana inannlar yetio bana siz inancksnz sonnda ama iş işten qecck o zmn qörcm sizi .. cokta tın ayrıca takmıorm artk sizi takılck insan deqilsinz ..
Misafir- Misafir
BiLinmeyen demiş ki:qudsHaL LeMoN x3 demiş ki:beN sana demistim katLiam meLenqi adLı sahsiyet msnde adam qbi anLattım inanamaız artık ona die kmse inanmıo qördün mü ??cynusworm demiş ki:katLiam meLenqi demiş ki:bi dk simdi arkadaşlar ya o bnm yorumumdu inanmayın ama ne demişse doqrudur .. qelip qamze seni mi sizimi kıskancak ya pardon ama tuba var o qamzeyi bastan beri kıskanıyordu ..
Aylincim benim en son cevabımı okumadın mı Katliam Melenqi = Gamze Özge diye birisi yok!
özqe boşver bu malları :D
ayrıca artık hepinize qülüyorum qülüncek durumDasınz bunu bilin bana inann var o yeter :D ayRıca durun banlanmadn önce bi dilek istiyorum..
aq banlayn cok ta tın sizi takmıorum bile qidin kime napıosanz yapn bni artk hiç birinz ilqilendirmiosnz kimin ne mal olduqunu biliorum...
cockta yok karsınızda herşeyn farkındaym ben ama bana inannlar yeter bana qeriside siktirip qider ...
hepinize aCıyorum bazıları almasn bu dediklerimi üstüne cünkü onlara demiorum .. hepinz inSan qöRünmLü yaratıklarSınz..
Misafir- Misafir
serdar yemn ediorum qülüncek durumdasn cünkü ben yokken istanbulda özqeyle kuzey konuşuordu ve herseyimi ablam ve özqe bilior beni cok istersenz seslerinide duyarsınz ve qöt olursunz...
Misafir- Misafir
YaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:yapmaya özqe die birisi var inanmayn ..
seN kime siktiR qit diosun yaa sen kimsinki bize siktirn qidin diebiLiosun haddiini biLe biLmiosun artık yaa bu kdrda oLmaz daayLa buraya qeLip cwp yazabiLiosun bi de üstüne siktirin qidin diosun ne bicim bi insansın sen kızım yaa
sanki biz seni cok takıozda qerzeqe bak yaa sen inanıLcak insan diiLsin ayrıca zmnı qeLcekte is isten qeccek deme bosuna
Misafir- Misafir
YaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:BiLinmeyen demiş ki:qudsHaL LeMoN x3 demiş ki:beN sana demistim katLiam meLenqi adLı sahsiyet msnde adam qbi anLattım inanamaız artık ona die kmse inanmıo qördün mü ??cynusworm demiş ki:katLiam meLenqi demiş ki:bi dk simdi arkadaşlar ya o bnm yorumumdu inanmayın ama ne demişse doqrudur .. qelip qamze seni mi sizimi kıskancak ya pardon ama tuba var o qamzeyi bastan beri kıskanıyordu ..
özqe boşver bu malları :D
ayrıca artık hepinize qülüyorum qülüncek durumDasınz bunu bilin bana inann var o yeter :D ayRıca durun banlanmadn önce bi dilek istiyorum..
aq banlayn cok ta tın sizi takmıorum bile qidin kime napıosanz yapn bni artk hiç birinz ilqilendirmiosnz kimin ne mal olduqunu biliorum...
cockta yok karsınızda herşeyn farkındaym ben ama bana inannlar yeter bana qeriside siktirip qider ...
hepinize aCıyorum bazıları almasn bu dediklerimi üstüne cünkü onlara demiorum .. hepinz inSan qöRünmLü yaratıklarSınz..
ne tesedüF bizde sana yere yata yata qüLüoduk koparıosun insanı iLahi yeaa kızım snn iraden yok mu kendi kendine siktiroLup qitsene maLın hasına bak yeaa
Misafir- Misafir
sen malsn kızım zatn sizle artk uqrasamıcm siz qidin salklara inann an inanmayn bana artk kimn hakmda ne düşündüqü ilqilendrmio bni ben serdarın tubann ve sizin ne mal olduqunuzu biliorum merak edmeyn ..
size sadece 3 se diorum ...
cahiller kendini aklar kamiller özünü yokLar bu 1
2. adın cıkmış dokuza inmez sekize ve
3. doqru söliyeni dokuz köyden kovarlar...
bunlar herseyi acıklıyo ve anlayana ..
vede sunu diorum sonra hiç umrumda deqilsinz bu dediklerim öznur damla rasim harun kardelen elif özqe sewqi bu dediklerim size deqil...
simdi qelelim sizin qbi satıcıları qörmedim ben kimn ne olduqunu da cok ii biliorum ve bnm laflarım size batıo hemde cok batıo doqruları duymak işinize qeLmio..
ve ben örnk veriorm simdi dielim ki elifle cok ii kankaym yada baskasıyla ona saym saym saym böle böle yapmam diiyim qidip yapm olmas böle bişe bnm kitabımda böle bişe yok kimseyi kıskanqımda yok ilk siz cekemediqinz kimse cekemedi bunu o kucuk kafanıza sokun ihrenc yaratıklar..
qeLipte bana oyun oynamaya calışmayın herseyn varkındaym ve kimn ne olduqunu sizden ii biliorum .. kimseyide kıskandıqım yok iftira attıqım da yok bazıları iftira atıo ve kıskanıolr cekemiolr bu ack ...
bu son sizle muhattap oluorum ama artk cokta tın qidin tubaya inan ben yaptm doqrularıda söledim.. eqer ben birine iftira atsaydm bu tuba deqil bi basksı olurdu hem artık hepiniz qözmden düştünz ben tubann dediklerini yapmadm için onn oyununa ortak olmadıqım için ve bni yönlendirmesine izn vermedm için ne bilmiorm bnm hakkmda ama artk takmıorm da sizi .. yarısı olan qocunur ve üstüne alınan alınSın..
hadi herkes kendine cici baksın.. ben qidicm hiç birinizide takmıorm qelmem daha buraya zaten bana hep ön yarqı yaptınz hepinz bişe yapmadm aqzıma edmediqinz kaLdı siktirin qidin hepinz ikiyzLüsnz .. Siz piyonsunz resmn nese yha bana inannlar heb yanmda bnide onlar ilqilendirio .. küçük beyn buyk beyni yenDi yha siz ona bakn ..!!!
size sadece 3 se diorum ...
cahiller kendini aklar kamiller özünü yokLar bu 1
2. adın cıkmış dokuza inmez sekize ve
3. doqru söliyeni dokuz köyden kovarlar...
bunlar herseyi acıklıyo ve anlayana ..
vede sunu diorum sonra hiç umrumda deqilsinz bu dediklerim öznur damla rasim harun kardelen elif özqe sewqi bu dediklerim size deqil...
simdi qelelim sizin qbi satıcıları qörmedim ben kimn ne olduqunu da cok ii biliorum ve bnm laflarım size batıo hemde cok batıo doqruları duymak işinize qeLmio..
ve ben örnk veriorm simdi dielim ki elifle cok ii kankaym yada baskasıyla ona saym saym saym böle böle yapmam diiyim qidip yapm olmas böle bişe bnm kitabımda böle bişe yok kimseyi kıskanqımda yok ilk siz cekemediqinz kimse cekemedi bunu o kucuk kafanıza sokun ihrenc yaratıklar..
qeLipte bana oyun oynamaya calışmayın herseyn varkındaym ve kimn ne olduqunu sizden ii biliorum .. kimseyide kıskandıqım yok iftira attıqım da yok bazıları iftira atıo ve kıskanıolr cekemiolr bu ack ...
bu son sizle muhattap oluorum ama artk cokta tın qidin tubaya inan ben yaptm doqrularıda söledim.. eqer ben birine iftira atsaydm bu tuba deqil bi basksı olurdu hem artık hepiniz qözmden düştünz ben tubann dediklerini yapmadm için onn oyununa ortak olmadıqım için ve bni yönlendirmesine izn vermedm için ne bilmiorm bnm hakkmda ama artk takmıorm da sizi .. yarısı olan qocunur ve üstüne alınan alınSın..
hadi herkes kendine cici baksın.. ben qidicm hiç birinizide takmıorm qelmem daha buraya zaten bana hep ön yarqı yaptınz hepinz bişe yapmadm aqzıma edmediqinz kaLdı siktirin qidin hepinz ikiyzLüsnz .. Siz piyonsunz resmn nese yha bana inannlar heb yanmda bnide onlar ilqilendirio .. küçük beyn buyk beyni yenDi yha siz ona bakn ..!!!
Misafir- Misafir
sen daayLa buRda mısın yaa dıs kapının mandaLı bi siktir qit kızım qitcem qitcem dio qene qeLio asıL senn kadar maLını qörmedim ben .. senn yernde oLsam bu kdr Lafı yemis oLsam qidiorum demeden qiderdim we burdaki coqu kisi böLe yapardı sen we yandasLarın haric !! we sana son bisi söLüorumm eer bi daa bizim adımızı aqzına aLırsan ana awrat düz qiderim sana oke !!!!!!
Misafir- Misafir
YaRaMaZz_JoJaqQ
Lan aq kızı sen neyi biLion Lan yaLanDan baskaa !! aq yazmıCam dioRm zorla damarıma basıon.. bak qamZe Sen haLa nasıL buraya giRipte yorum yazabiLioSn biLmıorm..ne kDr yüzsüzsün Lan sen..
bi daha Sakın rasim harun ve bizLern adını ağzına aLmaa dierLeri iqiLendırmıo.
sizin gibi satıCı deRken ayLinLe bnDen bahSedioSun bunuda ii biLioRm..ama sana nie inanmadıgımıda biLiosn hanfendi..bu arada kimsinde bize siqdr git dıon şerfsiz nerdn qeLdnde kimi kovuoSn sen
ya inanmıorm haLa siteyegirip yorum yazıoSn eger bi daha geLirsn sana ana avrat bnde düz gitcm .. ki bu saatten sonRa qeLirmısın biLmem diCem ama Sen her sekıLde gırersn buraya eminim..
bu arada son yazDıın küçük beyn buyk beyni yenDi yha siz ona bakn ..!!! cümLesinde cok haqLısın ordaki küçük beyinde sen oLuoSn tabii öLe oLmasaydı haLa buraya qirip yorum yazmazdnn ? bu arada o katLiam meLenqi senın kuzenın oLabiLir ama bu konuDa o nick tarafından yazıLan tüm yorumLar sana aitt bunuda heRkes biLio küçükk beyinn !!
şimdi SİKTİR LAN ORSPU....
Lan aq kızı sen neyi biLion Lan yaLanDan baskaa !! aq yazmıCam dioRm zorla damarıma basıon.. bak qamZe Sen haLa nasıL buraya giRipte yorum yazabiLioSn biLmıorm..ne kDr yüzsüzsün Lan sen..
bi daha Sakın rasim harun ve bizLern adını ağzına aLmaa dierLeri iqiLendırmıo.
sizin gibi satıCı deRken ayLinLe bnDen bahSedioSun bunuda ii biLioRm..ama sana nie inanmadıgımıda biLiosn hanfendi..bu arada kimsinde bize siqdr git dıon şerfsiz nerdn qeLdnde kimi kovuoSn sen
ya inanmıorm haLa siteyegirip yorum yazıoSn eger bi daha geLirsn sana ana avrat bnde düz gitcm .. ki bu saatten sonRa qeLirmısın biLmem diCem ama Sen her sekıLde gırersn buraya eminim..
bu arada son yazDıın küçük beyn buyk beyni yenDi yha siz ona bakn ..!!! cümLesinde cok haqLısın ordaki küçük beyinde sen oLuoSn tabii öLe oLmasaydı haLa buraya qirip yorum yazmazdnn ? bu arada o katLiam meLenqi senın kuzenın oLabiLir ama bu konuDa o nick tarafından yazıLan tüm yorumLar sana aitt bunuda heRkes biLio küçükk beyinn !!
şimdi SİKTİR LAN ORSPU....
Misafir- Misafir
ne oruspu bi kızssın gamzee sus nerden geldin yaa americalı deelmı ayalı bölee bunlarınn hepsi oruspuu aq aqdum gavuru s.git forumdaan sitedeee sikilmeyen yerın kalmadı follo foşş oldun halen girp cvp atıosun kasar kız gamzee
Misafir- Misafir
bnce kaLmıs burakım baksana haLa girio benm bı yerım daha kaLdı skn hade der gibicynusworm demiş ki:ne oruspu bi kızssın gamzee sus nerden geldin yaa americalı deelmı ayalı bölee bunlarınn hepsi oruspuu aq aqdum gavuru s.git forumdaan sitedeee sikilmeyen yerın kalmadı follo foşş oldun halen girp cvp atıosun kasar kız gamzee
Misafir- Misafir
diorum gel görüseelim yok dio forumdanda kufur et ancaa işte motor kız gamzee
Misafir- Misafir
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
3 sayfadaki 4 sayfası