En son konular
Giriş yap
aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın
1 sayfadaki 4 sayfası
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın
düSeLtme yapıOrum ...
valla birinnDe böle bişeler yaptıqını öqRendkten sonra hej qüvenmiorum ... vede ne olduqunu da bilmiorus aralarındsa serdr ve kuzeyn nede olsa konuşmann ne bası var nede sonu konuşmanın ortası var ve oda kuzeye cekio olayı vede su resimlerin serdarda ne işi var yane ... nese ama se diCem demekki kıSlar kuzeyi azDırıo ki kuzey onlardan resim iStio yada kıSlar yolluo kuzeye fotoLarı .. bekLerim artk yani .. oLayı CözDüm ben artk ..
bana tuba söLemişti tubannDa qeRcek yüsünü qöRdükten sonRa qüvenmiOrum bunDan sonra ne derSenis diin ama konuşmuorm kuzeyLe tuba qeLdi aramıSsı fln bozDu simDi biriyLe daha boSdu onDan qüvenmiOrum vede tubann anLattıqı hiç bişeye inanmıOrum ....o yuzDen de yani böLe bişe yapmış oLabilir yapmamış diemm ama biri qeLip bişe yapmadıqı sürece kuzey qidipde birinn cıplak fotosunu istick kadarda serefsiz biri diiil o zmn qeLip bnm foto mu isteRdi nie istemedi cunku ben ona öle bişe yapmaDım oda istemedi yane .. sonuç su ki kıslar bunu asdırıoki buda onlarn fotosunu istiO yada kenDileri atıOlr kuzeye fotoLarını ... ama qeLip bana kuzeyin yaLakası demeyn öLe bişe yhoq artk
bu dediqimn arkaSsınDaym sonuna kadr snçta qidip kıslar buna sulanmaya se yapmaSsa oda qidip öle seler yapmaS yane .. ben onu tanıorum ve öle bişe yapmadıqını biliorum yapmıssada kıslar kesinlikle hak ediodur iide yapmış keske basılarını resil edseydi ...ozmn bi dha kimsnn yusune bakıolrmıydı bakalm ...
not - bide millete yaln atma aylin damla qülsah kuzeyle cıkmış diosn he cıkmışl kainsin yha öle bişe yok yalan atıosn qelip bi qün qamze kuzeye asksn diosn yalancısın kısm sen .. alın işte acık acık sölüorum artk yane ..
valla birinnDe böle bişeler yaptıqını öqRendkten sonra hej qüvenmiorum ... vede ne olduqunu da bilmiorus aralarındsa serdr ve kuzeyn nede olsa konuşmann ne bası var nede sonu konuşmanın ortası var ve oda kuzeye cekio olayı vede su resimlerin serdarda ne işi var yane ... nese ama se diCem demekki kıSlar kuzeyi azDırıo ki kuzey onlardan resim iStio yada kıSlar yolluo kuzeye fotoLarı .. bekLerim artk yani .. oLayı CözDüm ben artk ..
bana tuba söLemişti tubannDa qeRcek yüsünü qöRdükten sonRa qüvenmiOrum bunDan sonra ne derSenis diin ama konuşmuorm kuzeyLe tuba qeLdi aramıSsı fln bozDu simDi biriyLe daha boSdu onDan qüvenmiOrum vede tubann anLattıqı hiç bişeye inanmıOrum ....o yuzDen de yani böLe bişe yapmış oLabilir yapmamış diemm ama biri qeLip bişe yapmadıqı sürece kuzey qidipde birinn cıplak fotosunu istick kadarda serefsiz biri diiil o zmn qeLip bnm foto mu isteRdi nie istemedi cunku ben ona öle bişe yapmaDım oda istemedi yane .. sonuç su ki kıslar bunu asdırıoki buda onlarn fotosunu istiO yada kenDileri atıOlr kuzeye fotoLarını ... ama qeLip bana kuzeyin yaLakası demeyn öLe bişe yhoq artk
bu dediqimn arkaSsınDaym sonuna kadr snçta qidip kıslar buna sulanmaya se yapmaSsa oda qidip öle seler yapmaS yane .. ben onu tanıorum ve öle bişe yapmadıqını biliorum yapmıssada kıslar kesinlikle hak ediodur iide yapmış keske basılarını resil edseydi ...ozmn bi dha kimsnn yusune bakıolrmıydı bakalm ...
not - bide millete yaln atma aylin damla qülsah kuzeyle cıkmış diosn he cıkmışl kainsin yha öle bişe yok yalan atıosn qelip bi qün qamze kuzeye asksn diosn yalancısın kısm sen .. alın işte acık acık sölüorum artk yane ..
Misafir- Misafir
Geri: aRtık bu kadarda yaLan oLmaz yanee iSsder ınanın iSsder inanmayın
YaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:
valla birinnDe böle bişeler yaptıqını öqRendkten sonra hej qüvenmiorum ... vede ne olduqunu da bilmiorus aralarındsa serdr ve kuzeyn nede olsa konuşmann ne bası var nede sonu konuşmanın ortası var ve oda kuzeye cekio olayı vede su resimlerin serdarda ne işi var yane ...
snuna kadr kaTıLıoRm qamzecm sna
Misafir- Misafir
özNur demiş ki:YaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:
valla birinnDe böle bişeler yaptıqını öqRendkten sonra hej qüvenmiorum ... vede ne olduqunu da bilmiorus aralarındsa serdr ve kuzeyn nede olsa konuşmann ne bası var nede sonu konuşmanın ortası var ve oda kuzeye cekio olayı vede su resimlerin serdarda ne işi var yane ...
snuna kadr kaTıLıoRm qamzecm sna
:D ben yha edd doqru ama bnn yusunden basıma qelmeyen kalmıo yha bide bana sen qöRcen diodu naPcan tuba bana ne yalan uydurcn hakkmda merak ediorum ..
yap yapcaqını aq snden mi korkcm ben bi mok yapamassn bana .. resil mi edcn nasl edcksn ed bakalım ..
bu dediklerim sonuna kadr arkasndaym vede doqru dediklerm ..
Misafir- Misafir
birincisi azınaa tugbanın ismini alırkeen besmelee ceek yoksa azına sıcarım..!
ikincisiii tugbanın ne hata yaptıgını biliorrum ben ve bunu sölemek sana dusmezz demı snde bi kızsın burda + senn ne kdr yalancı biri oldugunu ve kıskanc biri oldugnu cok ii biliorum cnm ne mal oldugunuda tabii şimdiye kadar neden sölemedn bunu cnku ben tugbayla cıktım sana koydu bu demı snn kadar iki yuzlu birinie görmedım tugbayla cıkmadan öncee ablam bitanee cıktıktan snradaa sua arkadasından konustugun laflara baakk... + kuzey gitti arkadasından kufur ettin şimdi gelmıssn kuzeyı savunuosun.. oda yetmedı serada laf attın sadece kuzeydeki konusmaların yarısını koymussn diee gamzee ben kuzeyı senden önce tanıorum ve sitede o resimleri gören ilk benm sen daha yokken bilee rockalitede kuzey birini soydu bana gösterdi böle motorlar cok die yaralanmak lazım keske diorum bazen senıde soysaymıs kuzey ama dogru sen cam acmıosn kimseye belki kız oldugun bilee ylaan sonuc olaraaak sen iki yuzlunun birisn dun serada cnm cnm dedn tugbayı cnm cicim dedin şimdi sucluosun ikisini..! kuzeyın arkadasndan kufur ettin simdi napıosun ... bana geldin ilk zmanlar kuzeye sattın snra msnden özr dilen şimdi geldin iki yüzluluk yptıınn... yane senn ne oldugunu biliorrum kendini bana bosuna anlatmaa sen serdarada laf dedin ya emın ol artık serefndende olcaan serdarı hepımız tanıoz sen yokken biz vardık suanda burdaysan konu acıosan oda serdarın sayesnde yoksa silmistim seni..! bu soyunma olayınıda kızlar biliosa oda serdarın sayesındee... yoksa herkesi soymustu belki .... yuzsz iki yüzlü birisn site snn yüzünden gene karıscaak aama buna izin vermıcem bu seferr sitede iki yüzlu yalancılara yer yok snn anana bacına kufur ediler sen halen burda utanmadan girebiliosn ... tbrkler... saana inananlaradaaa ayrıca tbrkler beni bilenler bilioo benm yalan atmıcagımıda bilioo ama herkes senıde bilioo emın ol
kabahhaat sende deel ama senı forumda tutandaa serdar kardesime kzıorum yanee snn gibi birini gec anladıgı içinn..
ikincisiii tugbanın ne hata yaptıgını biliorrum ben ve bunu sölemek sana dusmezz demı snde bi kızsın burda + senn ne kdr yalancı biri oldugunu ve kıskanc biri oldugnu cok ii biliorum cnm ne mal oldugunuda tabii şimdiye kadar neden sölemedn bunu cnku ben tugbayla cıktım sana koydu bu demı snn kadar iki yuzlu birinie görmedım tugbayla cıkmadan öncee ablam bitanee cıktıktan snradaa sua arkadasından konustugun laflara baakk... + kuzey gitti arkadasından kufur ettin şimdi gelmıssn kuzeyı savunuosun.. oda yetmedı serada laf attın sadece kuzeydeki konusmaların yarısını koymussn diee gamzee ben kuzeyı senden önce tanıorum ve sitede o resimleri gören ilk benm sen daha yokken bilee rockalitede kuzey birini soydu bana gösterdi böle motorlar cok die yaralanmak lazım keske diorum bazen senıde soysaymıs kuzey ama dogru sen cam acmıosn kimseye belki kız oldugun bilee ylaan sonuc olaraaak sen iki yuzlunun birisn dun serada cnm cnm dedn tugbayı cnm cicim dedin şimdi sucluosun ikisini..! kuzeyın arkadasndan kufur ettin simdi napıosun ... bana geldin ilk zmanlar kuzeye sattın snra msnden özr dilen şimdi geldin iki yüzluluk yptıınn... yane senn ne oldugunu biliorrum kendini bana bosuna anlatmaa sen serdarada laf dedin ya emın ol artık serefndende olcaan serdarı hepımız tanıoz sen yokken biz vardık suanda burdaysan konu acıosan oda serdarın sayesnde yoksa silmistim seni..! bu soyunma olayınıda kızlar biliosa oda serdarın sayesındee... yoksa herkesi soymustu belki .... yuzsz iki yüzlü birisn site snn yüzünden gene karıscaak aama buna izin vermıcem bu seferr sitede iki yüzlu yalancılara yer yok snn anana bacına kufur ediler sen halen burda utanmadan girebiliosn ... tbrkler... saana inananlaradaaa ayrıca tbrkler beni bilenler bilioo benm yalan atmıcagımıda bilioo ama herkes senıde bilioo emın ol
kabahhaat sende deel ama senı forumda tutandaa serdar kardesime kzıorum yanee snn gibi birini gec anladıgı içinn..
Misafir- Misafir
bi dk yha he j,kıskancm ben cok ne demmssn o bni kıskandırmk için elinden qeleni yapıodu emn ol he ben erkeqim töbe töbe yha mal mal konuşuosn burak
seni artk nie kıskanm nie koysn ky bana olms bitmiş bişe .. bi kere bn diil o millete iftira atıo ..
kuzeyi sawunduqum yhoq edd laf sölemiştim oda o anlık sinirle herkes neler diebilio.. kuzeyi sawunduqum yhoq bu bi qercek ..
kmseye bişe yaptıqım yhoq bnm .. doqrular o ..
seni artk nie kıskanm nie koysn ky bana olms bitmiş bişe .. bi kere bn diil o millete iftira atıo ..
kuzeyi sawunduqum yhoq edd laf sölemiştim oda o anlık sinirle herkes neler diebilio.. kuzeyi sawunduqum yhoq bu bi qercek ..
kmseye bişe yaptıqım yhoq bnm .. doqrular o ..
Misafir- Misafir
serdara ne tür bi iftira atmaya calıstıqını bilmiosun qamze qit o iftiranı önce arkasına knusup snrada bize sawunduqun kuzeyciqinin qötüne sok ztn bi iftirayı diil qerceqi qötüne sokmus olursun !
kuzeyi bize karsı sawunmaktan bıkmadıını da biLioruz bu kdr kızları suclamada ben bi tek neden ararım dmkki senide soymus we sende mecburiyetten onu korumaya calısıosun !
Tubaya da iftira atma msnde toplu konusmalarımız war ona nsl dawrandıqını ben biliorum cnm,hayatım,sekerim diyip sonrada burda böle seyler söleyen sensin bana burda konusmaları koydurtma qamze . buraqı da bu kdr cekemediqini we kıskanamadıqını bilmiodum yeaa !
kuzeyi belkide burdaki coqu kisi we bende dahil tanıoduk ama ben daa qercek yüzünü qörememistim saqolsun qene serdar qösterdi onun qercek yüzünü we sen daayla bu kdr olaydan sonra qelip konusabiliosun yüzsüzlük aldı basını qidio snde !
we qülsahla bnm adımı aqzına bile alma seni adam yerine koyup tekrar muhattap aldık senin dönek biri olduqunu unutmusuz qene kuzeyin sıcak (!) koynuna kawustun sni insan yerine koyup tekrar muhattabımıza aldıqımz icin kendmden iqrendim yane !
we ayrıca bu yazıyı yazdıktan sonra yicein lafları brzcık olsun düsünüosan defol qitki simdiden lafın altında kalmayasın
kuzeyi bize karsı sawunmaktan bıkmadıını da biLioruz bu kdr kızları suclamada ben bi tek neden ararım dmkki senide soymus we sende mecburiyetten onu korumaya calısıosun !
Tubaya da iftira atma msnde toplu konusmalarımız war ona nsl dawrandıqını ben biliorum cnm,hayatım,sekerim diyip sonrada burda böle seyler söleyen sensin bana burda konusmaları koydurtma qamze . buraqı da bu kdr cekemediqini we kıskanamadıqını bilmiodum yeaa !
kuzeyi belkide burdaki coqu kisi we bende dahil tanıoduk ama ben daa qercek yüzünü qörememistim saqolsun qene serdar qösterdi onun qercek yüzünü we sen daayla bu kdr olaydan sonra qelip konusabiliosun yüzsüzlük aldı basını qidio snde !
we qülsahla bnm adımı aqzına bile alma seni adam yerine koyup tekrar muhattap aldık senin dönek biri olduqunu unutmusuz qene kuzeyin sıcak (!) koynuna kawustun sni insan yerine koyup tekrar muhattabımıza aldıqımz icin kendmden iqrendim yane !
we ayrıca bu yazıyı yazdıktan sonra yicein lafları brzcık olsun düsünüosan defol qitki simdiden lafın altında kalmayasın
Misafir- Misafir
YaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:kuzeyi sawunduqum yhoq edd laf sölemiştim oda o anlık sinirle herkes neler diebilio
ya qamZe paRdonda sen onu msn den kesin siLmedn bak bn buna adım gibi emiNim bu bir..ikincisi sen kuzeye o kdr laf söLedn ama o anLık sınırdı hee bunLar? yane o anLık sınırın oLmasa savuncakmıydn acaba onu gene mRk edıoRm..üçüncüsüde ne kdr yaLancı biriymişSin sn yaa bu kdr oLurr... Senı Adam yerine koyup tekrar konusduk ve bunun için kendimden nefret edıorm sanırım yabmıcaktın teqrarlamıcaktın :S ve kız bizim hakkımızdada öle bişe dememıs bile nie iftira atıosn iiCe çığrından cıktın lan sen
Misafir- Misafir
gamzee ben sana artık cvp atmıcam cunku sen ekmek yediign yere nankörlk yptıın yaneee herkesee eywl ama serdara laf dedirtmem bukadr seyi biliodun neden ilk kzey banlandıgında demedınde simdi gelip konusuon yuzsuzzz insan oda yetmıo tugba msnde nete giremio diee kıza iftira atıosun daa ben attırmam ona laf sen kafayı ye burdaa cıldır delir sana cvp bile atmam gene göt gibi kaldın forumdaa yalancı cıktın artık utan ve git bence
Misafir- Misafir
aq yha böle olcaqını biliodum o bunu kas eddi demekki telde :S
yha öle bişe yhoq abi yhoq yha :S sadece aklımdan qeceni söledim aklımı kurcalayan seleri söledim yha nie iftira atm birine durup durup yha :S:S
seni nie kıskanm burak artk yha onu sawunduqum yhoq yha sadece aklımdan qecen seleri söledim düşündüklerimi yalan sölemedim size yha :S:S
nie size böle buyuk bi yalan sölüm nie inanmayn sizde bi damla var ztn bana inanlar bile qidio .. :S:S bi qün inanCaksınz yha .. kimseye iftira attıqım fln yhoq ..
yha öle bişe yhoq abi yhoq yha :S sadece aklımdan qeceni söledim aklımı kurcalayan seleri söledim yha nie iftira atm birine durup durup yha :S:S
seni nie kıskanm burak artk yha onu sawunduqum yhoq yha sadece aklımdan qecen seleri söledim düşündüklerimi yalan sölemedim size yha :S:S
nie size böle buyuk bi yalan sölüm nie inanmayn sizde bi damla var ztn bana inanlar bile qidio .. :S:S bi qün inanCaksınz yha .. kimseye iftira attıqım fln yhoq ..
Misafir- Misafir
bencede sana cewap fLn atmaya deqmez bu saatten sonra deqcek insan dqiLsin !!
ayrıca yaptıqın onca seyden sonra snn yalan atmadıqına inanmamızı bekLeme bosuna kıcını yırtarsın !!
ayrıca yaptıqın onca seyden sonra snn yalan atmadıqına inanmamızı bekLeme bosuna kıcını yırtarsın !!
Misafir- Misafir
sildim kuzeyi msnedn yha qelsin tuba onla konuşcm mı sanki ben mi yalancı cıktm qene..
bi dk ama qülsah bana dediqin bişeyi sen yaptn bana hepinis 3 qünlük tanıdıqıns birine sattns bni ..
bide 5-6 aydan beri tanıosnz bni yalan sölemmm bn böle konuda kimseye atmam suç.. onu siz diil ben tanıorm ii ..
ama bi arkadaşım var o haklı cıktı ozn qercekten hakklı cıktı ona olanlar banada oluo ..
4-5 aydan beri tanıdıqınz arkinisi 3 qünlük birine satış yaptıns yha ..
yalan sölüosam ölim qeberim .. ama yalan diil bu ..
bi dk ama qülsah bana dediqin bişeyi sen yaptn bana hepinis 3 qünlük tanıdıqıns birine sattns bni ..
bide 5-6 aydan beri tanıosnz bni yalan sölemmm bn böle konuda kimseye atmam suç.. onu siz diil ben tanıorm ii ..
ama bi arkadaşım var o haklı cıktı ozn qercekten hakklı cıktı ona olanlar banada oluo ..
Misafir- Misafir
ayLin suç bizde be hayatım yaa..bunu adam sanıp onCa Laftan soRa aRamıZa aLdık qene yabdı yapacagını..qudsHaL LeMoN x3 demiş ki:bencede sana cewap fLn atmaya deqmez bu saatten sonra deqcek insan dqiLsin !!
Misafir- Misafir
YaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:sildim kuzeyi msnedn yha qelsin tuba onla konuşcm mı sanki ben mi yalancı cıktm qene..
ben 3 qünLüq tanıdıım birine deiL burağa inanıorm
Misafir- Misafir
aq yha buraqı kıskandıqım yhoq yha ne kıskancm artk aq yha..
Misafir- Misafir
eeD hayatım yea baksana daayLa küstahLıkLa konusabiLio insan oLan defoLup qiderdi ama insan oLan ..!!CehenNem_AteSi demiş ki:ayLin suç bizde be hayatım yaa..bunu adam sanıp onCa Laftan soRa aRamıZa aLdık qene yabdı yapacagını..qudsHaL LeMoN x3 demiş ki:bencede sana cewap fLn atmaya deqmez bu saatten sonra deqcek insan dqiLsin !!
Misafir- Misafir
onuda nasl kandırdıqını bilmiorum yha ama isbatlıcm bunu .. napp edip konuşmaları pcnn bi mokunda kayıtlı oluo onu öqrenmde bak neler katıtlıcm inş bi mok olmamışsa ..
o zmn nabarsınz blmm ..
o zmn nabarsınz blmm ..
Misafir- Misafir
sende atma yhaa her bok kaydoLuyo günLüğe biteq tugbayla konusdukLarn kaydoLmuo qaLibaYaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:onuda nasl kandırdıqını bilmiorum yha ama isbatlıcm bunu .. napp edip konuşmaları pcnn bi mokunda kayıtlı oluo onu öqrenmde bak neler katıtlıcm inş bi mok olmamışsa ..
o zmn nabarsınz blmm ..
Misafir- Misafir
aman beaa hawLayan köpek ısırmaz derLer bu da hawLıyo ısıramıo bi türLü
Misafir- Misafir
yha kızım ne boktan bi karakterin var senin kuzeyin göt şapşapçısıydın ikili oynayan oynak barz alçak seviyesiz kendini zorla bi bok sandıran daha saymaım istersen bence gülşahın aylinin benim burakın adını anarken dikkat et yada heç anma azına yakışmıoz senin oke yoksa ben besmele çekmeden dalcam netten
o kızın duygularıyla oynandı tmm mı onun yerinde sende olabilirdin suç bi tek onda deil sende kızsın seninde zaafın var dimi geribeyinli sen o kızın ne şekilde olduunu bilmiosun heralde ben hissedebiliriom çünkü aynı hataya benim de arkim düştü ve ben kızın sonuna kadar yanındaydım bu benim başıma da gelebilirdi
aç gözünü kızım net maymunu site şaklabanı..........................
ADINI UNUTTUUM kıza G harfiylen başlıodu ama
o kızın duygularıyla oynandı tmm mı onun yerinde sende olabilirdin suç bi tek onda deil sende kızsın seninde zaafın var dimi geribeyinli sen o kızın ne şekilde olduunu bilmiosun heralde ben hissedebiliriom çünkü aynı hataya benim de arkim düştü ve ben kızın sonuna kadar yanındaydım bu benim başıma da gelebilirdi
aç gözünü kızım net maymunu site şaklabanı..........................
ADINI UNUTTUUM kıza G harfiylen başlıodu ama
Misafir- Misafir
yaa gamzee oltaya geldin yavruumm benm tugbaylaa beni gulsah sebebını blio aylınde bilio ama bunu bilen ilk gulsaah beni tyugba flan kandırmıo bundanda adım gibi emınım senn ne bok oldugunu biliozz baak sucu teek bana atsaan tugbaya atsaaan eywl derım sesimi cıkarmam ama serdarı attın kzeyı savundun aylinle gulsahı koruma altına altın sözde tugbayı yalancı cıkarmak için ama onlar yemedı neden cnku biliorum dogrularıını o yuzden o kucuk beynını yorma sen
Misafir- Misafir
YaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:düSeLtme yapıOrum ...
oyyyy masal gibi geldi gökten 3 elma 3 de çürük ve hepsi senin kafaya kızım sen bu siteye layık deilsin benceeeeeeeeeeeeeeee
Misafir- Misafir
walla sizi burdan izlemek gibisi yok hadi girin birbirinize daha ne kdr girebilirseniz sitenin cılkı çıktı artık gidin rahat bırakın beni dio site siteye acıorum ben hadi kolay gelsin gamzeciyim ben ona inanıorum siz laf anlatın gamzecime aferin sizlereee..
Misafir- Misafir
cynusworm demiş ki:yaa gamzee oltaya geldin yavruumm benm tugbaylaa beni gulsah sebebını blio aylınde bilio ama bunu bilen ilk gulsaah beni tyugba flan kandırmıo bundanda adım gibi emınım senn ne bok oldugunu biliozz baak sucu teek bana atsaan tugbaya atsaaan eywl derım sesimi cıkarmam ama serdarı attın kzeyı savundun aylinle gulsahı koruma altına altın sözde tugbayı yalancı cıkarmak için ama onlar yemedı neden cnku biliorum dogrularıını o yuzden o kucuk beynını yorma sen
bz qüLsahımLa ztn cok qzeL korucaz onu öLe qzeL korucazki böLe qzeL koruma qörmicek qötüne tekmeyi attıqımzda da korumann finaLini yapıyo oLcaz ztn
Misafir- Misafir
HAH İMZAM GÖRÜNMÜO
Misafir- Misafir
Gamze sana inanamıyorum... Benim herşeye bi cevabım var gamze emin ol hiçbirşey muallakta kalmaz. Birincisi o msn konuşmasının neden yarım kaldığını orada belirttim bi daha belirteyim anlamanız güç olmasın. Pencere kapanmıştı ki zaten o konuşmalar herşeyi anlatır nitelikte bütün konuşmaların özü niteliğinde. Bunu anlamamak için önce kör olmak lazım ki körmüşsün zaten... Bu konuda bana kimsenin iftira atmaya hakkı yok. İkincisi o resimler neden benim elimde? Öznur sende oku burayı... Bu resimlerin kaynağı ben değilim. Bu resimleri kuzey başka birine de göndermiş. Burak'ında dediği gibi siz yokken vardı. Burak'ada göndermiş bu resimleri. Bu reismleri ben resmin sahiplerinden aldım siteye koymam için rica ettim gönderdiler ama isim belirtmemi istemediler. Ben bütün bu bildiklerimi kuzeye resim atan kızlardan öğrendim boş konuşmuyorum. TEKRARLIYORUM ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKENLER OLABİLİR : Bu resimleri, resimdeki kişiler yolladı bana siteye koymam için. Sizin uyanmanız için. At gözlüğünüzü atmanız için!
Diyorsunki kızlar azdırıyo kuzeyi. Olabilir birşey diyemem. Ama bu onları kullanma manasına gelmemeli. Resimlerini alıp biriktirmek arşiv yapmak gibi... + Şunu da eklemek gerekir ki bi kız herşeye kolayca kanabilir. O insana güvendiği için onun uğruna değil resim atmak ölümü bile göze alır. O kişiye güvenmiş ve özelini paylaşmış. Resimleri alan kişide bunu sağa sola göğsü kabara kabara, " ban ben kızları soyabiliyorum" dercesine millete yollamış. Meziyete bak!
Üçüncüsü daha düne kadar kuzeyin götüne sokup ağzından çıkaran insan bugün gelmiş bana onu savunuyor. Bence gamze bunun sebebi tamamen Burak + Tuğba + Damla üçlüsü. Son günlerde olanlar seni baya bi rahatsız etmişe benziyor.
Ayrıca rasim siteye birşey olmadı. O kadar değerli insanlar varki site hala çok hoş çok güzel. Ne olursa olsun bu birliğimiz her zaman için devam edecektir. Tabi ara sıra ağaç gibi budanacağız bide... Bi kaç kişi bizden kopabilir... Ama unutulmamalıdırki İŞE YARAMAYAN yerler budanır.
Burak'a aynen katılıyorum.. ve diğer arkadaşlara da tabi..
Şimdi başka soracak birşeyiniz varsa sorun bende cevabımı vereyim soracağınız hiç birşeyi cevapsız bırakmam. Kafanıza takılan şeyleri sorun anlatırım. Eğer soracak birşeyiniz yoksa özellikle GAMZE SİKTİR GİT. Biz mevlana değiliz. Ne olursan ol gene gel demiyoruz. Adam olun öyle gelin! Ben hiç birinize karşı böyle konuşmak istemezdim ama yazdıklarınız çizmeyi aştı...
Diyorsunki kızlar azdırıyo kuzeyi. Olabilir birşey diyemem. Ama bu onları kullanma manasına gelmemeli. Resimlerini alıp biriktirmek arşiv yapmak gibi... + Şunu da eklemek gerekir ki bi kız herşeye kolayca kanabilir. O insana güvendiği için onun uğruna değil resim atmak ölümü bile göze alır. O kişiye güvenmiş ve özelini paylaşmış. Resimleri alan kişide bunu sağa sola göğsü kabara kabara, " ban ben kızları soyabiliyorum" dercesine millete yollamış. Meziyete bak!
Üçüncüsü daha düne kadar kuzeyin götüne sokup ağzından çıkaran insan bugün gelmiş bana onu savunuyor. Bence gamze bunun sebebi tamamen Burak + Tuğba + Damla üçlüsü. Son günlerde olanlar seni baya bi rahatsız etmişe benziyor.
Ayrıca rasim siteye birşey olmadı. O kadar değerli insanlar varki site hala çok hoş çok güzel. Ne olursa olsun bu birliğimiz her zaman için devam edecektir. Tabi ara sıra ağaç gibi budanacağız bide... Bi kaç kişi bizden kopabilir... Ama unutulmamalıdırki İŞE YARAMAYAN yerler budanır.
Burak'a aynen katılıyorum.. ve diğer arkadaşlara da tabi..
Şimdi başka soracak birşeyiniz varsa sorun bende cevabımı vereyim soracağınız hiç birşeyi cevapsız bırakmam. Kafanıza takılan şeyleri sorun anlatırım. Eğer soracak birşeyiniz yoksa özellikle GAMZE SİKTİR GİT. Biz mevlana değiliz. Ne olursan ol gene gel demiyoruz. Adam olun öyle gelin! Ben hiç birinize karşı böyle konuşmak istemezdim ama yazdıklarınız çizmeyi aştı...
En son BiLinmeyen tarafından 10th Ocak 2009, 18:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
1 sayfadaki 4 sayfası