En son konular
Giriþ yap
istanbul attack-kontaqı çewir
1 sayfadaki 1 sayfasý
istanbul attack-kontaqı çewir
Hazır, BaşlaaaaaaaHadi Başla Hazırım!Gazı Kökle Basalım!Hadi Pisti Yaralım!Patinajla Azalım! [2x]TimurKontaklar Çevrildi Bujiler Çat Çat Çat Çat DediGaza Bastım Her Yer İnledi Kırmızı Bayrak Bana Dur DediAma Durmadım, Gaza Yasladım, Bana baktıar, Ben SolladımVede Sandılar Ben Tosladım, Yanlıştılar Yolu TozladımHadi Başla HazırımGazı Kökle BasalımHadi Pisti YaralımPatinajla Azalım [2x]İstanbul Attack Bir Numara Başla! Kontağı Çevir Koçum Hadi Gazla! Bu Rap'in Her Satırı Bir Bomba! İstanbul Attack Koçum Kaç Kenera!FuchsRape Bak, Gaza bas, Farları Yak Gidelim YoYollar Benimse farkı attık Burda Bırak YoBeni Bu Yolda Gören, Şimdi Herkes PişmanLiderliği Aldığımdan beri Arkası Dolmuş DüşmanSen Yerinde Kal, Benimle Oynama, Sakın beni Bu Yolda ZorlamaKolları Sıvadığımdan Beri Ben Çok Yol Aldım haydi StoplaOtomatik Vites Zaten Şansın yoktu Sakın KorkmaDost Kuvvet Attack'ta İstanbulun YollarındaHadi Başla HazırımGazı Kökle BasalımHadi Pisti YaralımPatinajla Azalım [2x](Kasırga Bassana oğlum! Şimdi Olmaz Moruk Müsait Değilim)KasırgaTak Vitesi Sende Bakma sağına Soluna Durma Çakalı yakmaİstenen Her Yolda Kasırga Number One Haha Sözlerim Bin Beygir Çıkma Sakın Karşıma Savunmasız Yollar Müzik Varsa tam gaz Fırla Sende Gel Yanıma Yolları Yaralım ibreyi Vurdum Sona Kimse Geçemez Bizi Ankara İstanbul 20 Dakika!İstanbul Attack Number One Peace Ahahaha Nitroyla Son Bulur Yarışım Sağa Yanaşsanaİstanbul Attack Bir Numara Başla! Kontağı Çevir Koçum Hadi Gazla!Bu Rapin Her Satırı Bir Bomba!İstanbul Attack Koçum Kaç Kenera!RamizAkşam Vaktiydi Gözümü Açtım Karanlık Caddeme DaldımDaldım, Kurudum, eridim, Karada Kaldım, Astım, Salkım Çaldım Yemedim Sattım, Astım dar Ağacına SözlerimiGözlerini Dillerini Yaktım Baktım Filozofa Balgam ÇaktımGöbek Attım, Yere Baktım, Nefes Aldım, Çene Çaldım, Kireç alnımDurup Ağladığım Yere Bağladım, aç Karınım Asla SormadımAsla, Gelip Bana ToslamaGazla, Beni Repe ZorlamaAsla, Beynime Bakta Kasta Benim Damarıma ToslaHadi Başla Hazırım!Gazı Kökle Basalım!Hadi Pisti Yaralım!Patinajla Azalım! [2x](hadi başla)bum bum bum bum bum bum bum bum!(gazı kökle)bum bum bum bum bum bum bum bum!(hadi pisti)bum bum bum bum bum bum bum bum!(patinajla) bum bum bum bum bum bum bum bum! (motor sesi) [2x]
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfasý