TÜRK ÝSLAM BÝRLÝÐÝ (TÝB)

TÜRK ÝSLAM BÝRLÝÐÝ (TÝB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoðu bölgesinde!

Sitemizin saðladýðý kolaylýklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK ÝSLAM BÝRLÝÐÝ (TÝB)

TÜRK ÝSLAM BÝRLÝÐÝ (TÝB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoðu bölgesinde!

Sitemizin saðladýðý kolaylýklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK ÝSLAM BÝRLÝÐÝ (TÝB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanýmý
iatanbul attack-salla Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafýndan KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
iatanbul attack-salla Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafýndan KafKef

» Ýlki benden olsun ;)
iatanbul attack-salla Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafýndan muso96a42

» TÝD EKÝBÝ
iatanbul attack-salla Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafýndan KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarýmýz
iatanbul attack-salla Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafýndan KafKef

Giriþ yap

Þifremi unuttum

iatanbul attack-salla

Aþaða gitmek

iatanbul attack-salla Empty iatanbul attack-salla

Mesaj tarafýndan Misafir 17th Eylül 2008, 12:22

Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla (fuchs)mikrofonu kaptım rapimle coş yowbeni dinleyerek bu yöne doğru koş yowşimdi yaklaş ve elleri kaldır tarihe benimle ismini yazdırfuckhs 1-2 gazla babyistanbul attack yo tarzla babyhakkımı aldım bu rapa çağırdımnoktayı koydum ve sizlere bağırdımönüme çıkmaki gazlamiyim haayolumu tıkmaki taşlamiyim haadondurmanı al ve çek git yowbu yöne doğru salla eller hahabiri gider biri gelir of yowhep aynı tantana salla kof yowsekme hatunum seni avlarlaraltıda biri hafta nakavtla zarlar(timur)PardonÇok güzel parça yaptık son noktayı koyduk attık sen gerisini boşver artıkkusura bakma ama salla artıkvakti geldi kalbim çarpıyorbu kadar harakete yürek dayanmıyoryavaş yavaş ateşim artıyorbedenim ısınıyor nefesim kesiliyoraa kulüse beklerim yalnız gelme lensakın unutma deli gibi sallican yoksa beklicen mi tostu yememin sebebibelli toksan gelmicen lenSalla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla (kasırga)Durum kritik pozisyon off-sidegözler kalçada müzik full-rightdayanırmı kalp bilinmez hoşsuntepeden tırnağa bakımlı left-righthadi gel yanıma sende dans etgözlerime bak ve beni haps etsalla kalcayı tek hareketteeğlence hep dans benide bekledans edelim bütün gece durmadanuyuyanlar uyansın uykudan kasırga geldi neşeli gecenizekırmızı kart şimdi hep birlikte(ramiz)lan durma ramizi duy salla binbir pirinçten birini bana yolladalla budakla rapımi saklaon çeşit takla atar azar attacklazıpla yerinde durma oyna geceme damla sallayirmi takla fazla kafana takma davet seni görünce deli doluyum ıhh yan etkisi geçince kafa bulayımıhh bana masal okuma, dal ritmini benden alsözüme hasar duyulacak kadar orda kalgurur ederim sözlerim aklına serilir yumurta gibi silkelen bize kafidirSalla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla
Anonymous
Misafir
Misafir

Sayfa baþýna dön Aþaða gitmek

iatanbul attack-salla Empty Geri: iatanbul attack-salla

Mesaj tarafýndan Misafir 19th Eylül 2008, 15:38

wohommmm caip güzeL sarqý yaw kop kop kop Very Happy payLasým için tsjkurLer
Anonymous
Misafir
Misafir

iatanbul attack-salla Empty Geri: iatanbul attack-salla

Mesaj tarafýndan Misafir 19th Eylül 2008, 15:53

qr0niqH_deL1 demiþ ki:wohommmm caip güzeL sarqý yaw kop kop kop Very Happy payLasým için tsjkurLer

bN T$k edERiM Smile
Anonymous
Misafir
Misafir

Sayfa baþýna dön

- Similar topics