En son konular
Giriş yap
GEYİKoloji
4 sayfadaki 19 sayfası
4 sayfadaki 19 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
GEYİKoloji
Konunun ilk mesajı :
Geyik okuluna hoş geldiniz Geyik nasıl yapılır şimdi hocamız burak öğretsin size
Geyik okuluna hoş geldiniz Geyik nasıl yapılır şimdi hocamız burak öğretsin size
Geri: GEYİKoloji
dogru söliosun arkadasım sana bosuna bi ara (askım ) demiodum adamımsin
Misafir- Misafir
hahaha ha koptum yaa delisiniz yemin ederim aşkım ha bi zamanlar efsane aşkınız vardı yh yazık oldu size :D
Misafir- Misafir
yani çok haklısın ya oo çok dertli olurdun sen en iisi takma sters falan kalmaz yoksaRaW-RaW demiş ki:anlattın arkadaşım da herkesi taksak noluruz bi düşün bea
Misafir- Misafir
cynusworm demiş ki:dogru söliosun arkadasım sana bosuna bi ara (askım ) demiodum adamımsin
aşkım demeyi sen daha çok haketmişin lan arkadaşım
Misafir- Misafir
vay be burak ve rasim birbirlerine aşık Kuzeyde bana aşık nasıl bi iş lan bu kıyamet yaklaşıyo
olum serdar artık forum sitesi acma bende eer bitane daha acarsaan o cöpcatan sitesi olsun yada G & L sitesi oılsun
G & L acılımı ....
G = GaY..
L = LeZ...
G & L acılımı ....
G = GaY..
L = LeZ...
Misafir- Misafir
gene yazdığımız yorumLar siLinmiş ?? neyse ya demiyorum bişey kim yapıyosa nedeninide söLesin o zmn..! siLinen yorumLarda kötü söz mü var küFürmü var yada herhangi bi hakaret faLanmı var kii siLiniyo ?? anLamadım ben ya
Misafir- Misafir
qr0niqH_deL1 demiş ki:gene yazdığımız yorumLar siLinmiş ?? neyse ya demiyorum bişey kim yapıyosa nedeninide söLesin o zmn..! siLinen yorumLarda kötü söz mü var küFürmü var yada herhangi bi hakaret faLanmı var kii siLiniyo ?? anLamadım ben ya
rockalitede bnmde az olmadı bunlar salla cnm bosver
Misafir- Misafir
niye siliyonuz kardeşim modluktan anlamayn yapmasın bu işi ya alıyolar yetkiyi nedir ne değildir haberleri yok doru düzgün şeylere kullanın şu yetkiyi m odlar
Misafir- Misafir
hu huuu bak cnm ben mod oldum ve iyi yönettiğimi düşünüyorum ve benim yorumlarda siliniyo ben silmiyorumm tmm mı bi sor sorda söle benim yetkimde silmek değiştirmek var ama ben valla billahi silmedim hem böle bişe nie yapim ki direkmen bana sölediğin için cvp veriyorum ve bunu bil forumda arıza var benim yorumlar da yeni açtığım konularda gitti silinmiş yaniii benim suçum yokkkkk
Misafir- Misafir
bu arada serdar beni seçtiyse bi nedeni vardır ilk defa mod oldum ve acemilik çekmiyorum ayrıca serdar da bilir silmeyeceğimi bi sürü dün konu açtım ve boşa gitti bugün yeniden açtım ben silsem bi daha bugünden uğraşmazdım
Misafir- Misafir
___KaLinKa___ demiş ki:niye siliyonuz kardeşim modluktan anlamayn yapmasın bu işi ya alıyolar yetkiyi nedir ne değildir haberleri yok doru düzgün şeylere kullanın şu yetkiyi m odlar
esra sende böle konusursan olmazz bence birazdaha dkkt et kimsenın bosuna gunahını alma..
Misafir- Misafir
bencede ..!! bu arada sümeyra ben siLiniyo dedimde iLLede sen yabdın demedim hemen darıLıp gücenmeyin böLe seLerde yaa aLlala zaten seni suçLamak gibi bi niyetim oLsa Laf çarpıtmam ben sen mi yaptın die söyLerdim tamam mı sümeyra ben sadece siLindiğini söyLedim sen yaptın demedimmcynusworm demiş ki:___KaLinKa___ demiş ki:niye siliyonuz kardeşim modluktan anlamayn yapmasın bu işi ya alıyolar yetkiyi nedir ne değildir haberleri yok doru düzgün şeylere kullanın şu yetkiyi m odlar
esra sende böle konusursan olmazz bence birazdaha dkkt et kimsenın bosuna gunahını alma..
Misafir- Misafir
qr0niqH_deL1 demiş ki:gene yazdığımız yorumLar siLinmiş ?? neyse ya demiyorum bişey kim yapıyosa nedeninide söLesin o zmn..! siLinen yorumLarda kötü söz mü var küFürmü var yada herhangi bi hakaret faLanmı var kii siLiniyo ?? anLamadım ben ya
RaW-RaW demiş ki:gendi gendine silinio sanırsam öleme geldi bnm
qr0niqH_deL1 demiş ki:bencede ..!! bu arada sümeyra ben siLiniyo dedimde iLLede sen yabdın demedim hemen darıLıp gücenmeyin böLe seLerde yaa aLlala zaten seni suçLamak gibi bi niyetim oLsa Laf çarpıtmam ben sen mi yaptın die söyLerdim tamam mı sümeyra ben sadece siLindiğini söyLedim sen yaptın demedimmcynusworm demiş ki:___KaLinKa___ demiş ki:niye siliyonuz kardeşim modluktan anlamayn yapmasın bu işi ya alıyolar yetkiyi nedir ne değildir haberleri yok doru düzgün şeylere kullanın şu yetkiyi m odlar
ya siteden siliniyo arzalanmasından dolayı bunda kimsenin suçu yok gülşah ben sana kızmadım zaten esranın bu suçlama tutumuna sinir oldum açıkçası bana sorsaydı keşke yalansız sölerdim
Misafir- Misafir
___KaLinKa___ demiş ki:niye siliyonuz kardeşim modluktan anlamayn yapmasın bu işi ya alıyolar yetkiyi nedir ne değildir haberleri yok doru düzgün şeylere kullanın şu yetkiyi m odlar
bi siteye göz atsan anlardın bazı şeyleri 2-3 günde bi giriosun siteden haberin yok o kdr şey gitmişki haberin yok bi mod bu kdr şey silemez
Misafir- Misafir
Kimse bişe silmedi. Herkese mail attım ben. Host şirketinden kaynaklanan teknik bi problem.
bu demek oluokii kimseye haksız yereee iftira atmayıınnn bazılarının modlukları beyenilmiyo laf edenlerinde mod luklarını görduk site aldı basını götrdu
Misafir- Misafir
4 sayfadaki 19 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
4 sayfadaki 19 sayfası