TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
The Midnight Meat Train (Dehşet Treni) Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
The Midnight Meat Train (Dehşet Treni) Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
The Midnight Meat Train (Dehşet Treni) Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
The Midnight Meat Train (Dehşet Treni) Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
The Midnight Meat Train (Dehşet Treni) Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

The Midnight Meat Train (Dehşet Treni)

The Midnight Meat Train (Dehşet Treni) Empty The Midnight Meat Train (Dehşet Treni)

Mesaj tarafından Misafir 6th Kasım 2008, 13:43

The Midnight Meat Train (Dehşet Treni) MidnightMeatTrain_poster_01

Yönetmen:Ryuhei Kitamura
Senaryo:Jeff Buhler, Clive Barker (öykü)
Oyuncular:Bradley Cooper, Brooke Shields, Vinnie Jones, Leslie Bibb
Yapım Yılı: 2008
Ülke: ABD

Konu: Ünlü İngiliz korku yazarı Clive Barker’ın aynı adlı kısa öyküsüne dayalı bu film, fotoğrafçı Leon Kauffman’ın (Bradley Cooper) metroda fotoğraf çekerken seri bir katilin cinayetlerine tanıklık etmesiyle başlıyor. Fotoğraflardan yola çıkarak katili bulmaya çalışan Leon, yıllardır metroda kaybolan insanların sırrını bu şekilde çözmeye çalışacaktır. İpuçları onu adım adım katile ve mezbahasına götürür. Alive, Versus, Azumi gibi filmleri ile bilinen yenilikçi Japon aksiyon yönetmeni Ryuhei Kitamura bir süredir bu film üzerinde çalışıyordu. Film, Kitamura’nın Holywood’daki ilk projesi.
Anonymous
Misafir
Misafir