TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
mirrors ( aynalar ) Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
mirrors ( aynalar ) Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
mirrors ( aynalar ) Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
mirrors ( aynalar ) Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
mirrors ( aynalar ) Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

mirrors ( aynalar )

mirrors ( aynalar ) Empty mirrors ( aynalar )

Mesaj tarafından Misafir 6th Kasım 2008, 13:39

mirrors ( aynalar ) Mirrors-movie-poster

Yönetmen:Alexandre Aja
Senaryo:Grégory Levasseur, Alexandre Aja
Oyuncular:Kiefer Sutherland, Paula Patton, Jason Flemyng
Yapım Yılı: 2008
Ülke: ABD, Romanya

Konu: Yanlışlıkla ortağını vurduğu için açığa alınmış olan eski bir polis memuru Ben Carson (Kiefer Sutherland) kendini alkole vermiş, ailesi ile arası bozulmuştur. Kendini toparlamak ve ailesinin sevgisini tekrar kazanmak isteyen Ben, görevine geri dönünceye kadar düzenli bir iş yapmak ister. Bunun için yıllar önce şaibeli bir yangında harap olmuş eski bir giyim mağazası olan Mayflower binasının gece bekçiliği görevine talip olur. Söz konusu yangında onlarca insan yanarak can vermiş, binanın eski güvenlik görevlisi olan kişi de yangının sorumlusu olarak tutuklanmıştır. Yanmış mankenler, kurum ve toz dışında binada görmeye değer tek şey, her nasılsa gizemli bir biçimde sapasağlam duran aynalardır. Ben, geceleri tek başına dolandığı karanlık koridorlarda garip hayaller görmeye, korkunç sesler duymaya başlar. Ya giderek delirmekte ya da aynalardaki uğursuz varlığın yeni kurbanı olmaya başlamaktadır.

Filmin ilk yarısı gerilimle, ikinci yarı ise daha Aja tarzı bir aksiyon gerilimle geçiyor. İlk yarı tam olarak Aja’nın tarzına uygun olmasa da yine de gerilim düzeyi ve anlatım fena değil. Ancak ikinci yarıda film daha iyi oluyor. Aja’nın önceki filmlerinde başvurduğu “aileden birinin kaybı” biçimindeki favori korkularına bu filmde de başvurulmuş. Ancak yönetmenin Yüksek Tansiyon ile çok daha agresif başladığı anlatısı, Tepenin Gözleri’nin ardından daha da yumuşuyor.
Anonymous
Misafir
Misafir