En son konular
Giriş yap
''en''
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: ''en''
en iyi dizi derdest nie derseniz Sezinim oynuo tanıyan warsa Sezin Akbaşoğulları dizi harbi iide star tv de olması kötü fragmanı ne verilmio doru düzgün
Misafir- Misafir
ßnce en ii dZi yoK hepSi coK saCma vDe uzaTmk içn dizLeri eLLerndn geLn her saCmaLıı yapıoLr
Misafir- Misafir
en çok uzatılan ama hiç saçmalamamış tek dizi war AVRUPA YAKASI günde 2 kez eski bölümleri yayınlanıo haftada 1 gün yeni bölüm war yani haftada 11 bölüm yayınlanıo ama hala sıkılan yoktur sanırım warsada bişe diemem o kişiye
Misafir- Misafir
yhoq bea burHan aBimi izLiorm en aZından o azCıq renq veRio yhoq yha o kdrDa sıqıCı diiL xD bhn o 11 böLümün sadeCe iKisini izLediim için sıqıLmıorm
Misafir- Misafir
11 bölüm demek kanalı her açtığında burhan abini görmek demek bundan sıkılablr insan yinemi sen denmio kanımca
Misafir- Misafir
4LayıNa_P0sTa demiş ki:o zmn sende bi problem war bi doktora görün bence
göRncm zTn en Kısa zmNda kıtLkTa vaR çNkü ßndee
Misafir- Misafir
eternal_rest demiş ki:
ßnce en ii dZi yoK hepSi coK saCma vDe uzaTmk içn dizLeri eLLerndn geLn her saCmaLıı yapıoLr
katılıorm
Misafir- Misafir
Şuan izlediqim en iyi dizi : avrupa yakası(kaçırmaksızın), kalpsiz adam(konusu çok değişik oldqundan arada izliyorum), baba ocağı (komik ve eglenceli olduqundan ama takip ettiqim dizi deilidr denk qelirsem öle), yol arkadaşım ( çaqan ırmak senaryolu film izlemye çalışıyorum qüzel bence)
en kötü dizi : KURTLAR VADİSİ, ve daha fazla vardır ama izlemedqimden bilmiyorum. Genelde ben show proqramlarını izlerim mesela esra erolla desti izdivaç apuahahah D: anında qörüntü show, beyaz show v.s
ama egerki unutamadıqınız diziler der iseniz: çemberimde qül oya,hatırla sevqili ve evdeki yabancı (:
en kötü dizi : KURTLAR VADİSİ, ve daha fazla vardır ama izlemedqimden bilmiyorum. Genelde ben show proqramlarını izlerim mesela esra erolla desti izdivaç apuahahah D: anında qörüntü show, beyaz show v.s
ama egerki unutamadıqınız diziler der iseniz: çemberimde qül oya,hatırla sevqili ve evdeki yabancı (:
Misafir- Misafir
diğer dizilere göre mantıklı anlamı war en azından kurtlar vadisinin diğer tüm diziler gibi bi kız bi oğlan onlar aşık olurlar onun ailesi şöle bunun ailesi böle die die ezberlettiler artık o senaryoları bende yazarım ne war çok kolay valla
Gülse Birsel ve Raci Şaşmaz bi daha bi adam vardı onu unuttum onların yazdıkları hariç diğer hepsini herkes yazar
Gülse Birsel ve Raci Şaşmaz bi daha bi adam vardı onu unuttum onların yazdıkları hariç diğer hepsini herkes yazar
Misafir- Misafir
bence kuRtLar vadisi en iğrenci oLdum oLası nefret edioRum doLudizqin yıLlarlan afrupa yakasını izLiorm bi tek
Misafir- Misafir
cynusworm demiş ki:bnce en gzel show komedi dukkaanııı
edd komedi dükkanı süper öteSi :D
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası