TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
hnGi ßurC nedN aLdtr ?? Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
hnGi ßurC nedN aLdtr ?? Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
hnGi ßurC nedN aLdtr ?? Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
hnGi ßurC nedN aLdtr ?? Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
hnGi ßurC nedN aLdtr ?? Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

hnGi ßurC nedN aLdtr ??

hnGi ßurC nedN aLdtr ?? Empty hnGi ßurC nedN aLdtr ??

Mesaj tarafından Misafir 25th Ekim 2008, 19:00

Koç: Her dediğini yapmanız, size sahip olduğunu avucunda olduğunuzu düşündürmeniz, başkalarıyla ilgilendiğinizi fark ettirmeniz, kıskançlığınız, sahipleniciliğiniz, bıkması için yeterli.

Boğa: Zor ayrılır: Seksüel isteksizliğiniz, finansal güvensizlikleriniz, maddi kararlarınızın sık sık yanlış çıkması, birikim sağlamamanız, çok harcamanız , güvenliğe dönük düşünememeniz ve davranamamanız. Doğru ve dürüst olmayan tutumlarınız, ayrılmak istemesi için yeterli, gerekli ve önkoşul..

İkizler: Korumacı, sahiplenici ve kıskanç olmanız yeterli. Bir dakikada unutur.

Yengeç: Kaçarsanız kovalar, kovalarsanız kaçar. Kovalamanız, düş kırıklığına uğratmanız, incitmeniz, düşündüğü gibi biri olmadığınızı belli etmeniz, eleştirel, şefkatsiz, hırçın tavırlarınız O’nun kızgınlıklarını körükler ve anında soğumuş hisseder.

Aslan: Gururunu zedelemeniz, hatalarından bahsetmeniz, eleştirmeniz, desteklememeniz, alkışlamamanız, takdir etmemeniz çekip gitmesine sebep olur ve bir daha da kolay kolay geri dönmez.

Başak: Dikkatli, özenli, akıllı ve sevecen olmamanız yeterli. Entelektüel birikiminiz ve kültürel yeterliliğiniz de yoksa çok çabuk kaybedersiniz. Geri dönmez. Ancak kalbinizi de kırmaz.

Terazi: Modern, popüler, bakımlı, saygın, olmamanız yeterli. Nezaketini bozmamak için konuşmadan terk edecektir.

Akrep: Kontrolü ya O’ na bırakmalısınız yada elinizden bir saniye bile bırakmamalısınız. Kontrolü kaybetme duygusunu yaşaması ayrılmak ve sizi acılar içinde bırakmak için yeterli.

Yay: Gezmekten hoşlanmamanız, başka kültürlere ilgi duymamanız ve akıllı biri olmadığınızı fark ettirmeniz yeterli. Buna ego katliamını da eklerseniz her zamanki hızıyla Yay uzaklaşacaktır.

Oğlak: En zor ayrılan burçtur eğer sizi yeterince benimsemişse! Ailesi hakkında olumsuz konuşmalarınız, maddi güvenliğini zora sokmanız, işinde desteklememeniz, finansal konularda savruk ve düşüncesiz davranmanız yeterli. Elbette hepsi bir arada olmak koşuluyla!

Kova: İstemediğinizi belli etmeniz, söylemeniz veya hissettirmeniz yeterli. Bunlar yoksa kısıtlamanız, hesap sormanız, müdahale etmeniz, arkadaşlıklarına karışmanız ağır sözlerle terk edilmenize rahatlıkla sebep olur.

Balık: Aldatmak için sebebe gereksinimi yoktur çünkü sebepleri her an değişebilir. Ayrılmak için de! Duygusal Dünyasını azcık sarsacak herhangi bir somut olay yeterlidir. Gerçek sebep kendi çıkarına daha uygun bir durum yakalamış olmasıdır
Anonymous
Misafir
Misafir

hnGi ßurC nedN aLdtr ?? Empty Geri: hnGi ßurC nedN aLdtr ??

Mesaj tarafından Misafir 2nd Kasım 2008, 17:36

Oğlak: En zor ayrılan burçtur eğer sizi yeterince benimsemişse! Ailesi hakkında olumsuz konuşmalarınız, maddi güvenliğini zora sokmanız, işinde desteklememeniz, finansal konularda savruk ve düşüncesiz davranmanız yeterli. Elbette hepsi bir arada olmak koşuluyla!

asLında sunuDa ekLemek qüzeL oLur kendi aÇımdan x)

aNlaŞma aNlaşMa aNlaŞma !! (:
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 2nd Kasım 2008, 20:06

Koç: Her dediğini yapmanız, size sahip olduğunu avucunda olduğunuzu düşündürmeniz, başkalarıyla ilgilendiğinizi fark ettirmeniz, kıskançlığınız, sahipleniciliğiniz, bıkması için yeterli.

doru ne diemm
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 13th Aralık 2008, 23:34

Kova: İstemediğinizi belli etmeniz, söylemeniz veya hissettirmeniz yeterli. Bunlar yoksa kısıtlamanız, hesap sormanız, müdahale etmeniz, arkadaşlıklarına karışmanız ağır sözlerle terk edilmenize rahatlıkla sebep olur.

huha aslında doğru sayılır ama istemediğini anlayaN herkes gider tabi çk seversn başka herhalde..

PayLşam İÇiN SaoL cNm
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 14th Aralık 2008, 12:55

Başak: Dikkatli, özenli, akıllı ve sevecen olmamanız yeterli. Entelektüel birikiminiz ve kültürel yeterliliğiniz de yoksa çok çabuk kaybedersiniz. Geri dönmez. Ancak kalbinizi de kırmaz

eeD bu benim lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 14th Aralık 2008, 12:58

ewt bende o yum Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 14th Aralık 2008, 13:01

hee eeD snde osun Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 14th Aralık 2008, 13:04

Yay: Gezmekten hoşlanmamanız, başka kültürlere ilgi duymamanız ve akıllı biri olmadığınızı fark ettirmeniz yeterli. Buna ego katliamını da eklerseniz her zamanki hızıyla Yay uzaklaşacaktır.

benmi gezmekten hoşLaşmam bea yaLan işte Very Happy:D ben mi akıLLı değiLmişim ya bunları söyLeyen kim yeaa merak eddim iyiCe heaa alien maL bütün burçLarı kötü yorumLamış kendiside içLeRnde biRine ait Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 14th Aralık 2008, 13:10

Hyk0_CpKn_FanxD demiş ki:Yay: Gezmekten hoşlanmamanız, başka kültürlere ilgi duymamanız ve akıllı biri olmadığınızı fark ettirmeniz yeterli. Buna ego katliamını da eklerseniz her zamanki hızıyla Yay uzaklaşacaktır.

benmi gezmekten hoşLaşmam bea yaLan işte Very Happy:D ben mi akıLLı değiLmişim ya bunları söyLeyen kim yeaa merak eddim iyiCe heaa alien maL bütün burçLarı kötü yorumLamış kendiside içLeRnde biRine ait Very Happy
hayadum öLe diiL yane sewqiLin böLeyse sen sewmezsn aLdaTrsn dmk istioo Very Happy Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 14th Aralık 2008, 13:25

qudsHaL LeMoN x3 demiş ki:
Hyk0_CpKn_FanxD demiş ki:Yay: Gezmekten hoşlanmamanız, başka kültürlere ilgi duymamanız ve akıllı biri olmadığınızı fark ettirmeniz yeterli. Buna ego katliamını da eklerseniz her zamanki hızıyla Yay uzaklaşacaktır.

hayadum öLe diiL yane sewqiLin böLeyse sen sewmezsn aLdaTrsn dmk istioo Very Happy Very Happy
haaaaaaaaa kıtLıkım tutmuş gene ne biLem tikkatimi çekmediği için anLamamısım demkki RazzVery Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 14th Aralık 2008, 20:59

Hyk0_CpKn_FanxD demiş ki:
qudsHaL LeMoN x3 demiş ki:

haaaaaaaaa kıtLıkım tutmuş gene ne biLem tikkatimi çekmediği için anLamamısım demkki RazzVery Happy:D
aa esTaFiRuLLah yiFRum öLe deme Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 14th Aralık 2008, 21:29

Yengeç: Kaçarsanız kovalar, kovalarsanız kaçar. Kovalamanız, düş kırıklığına uğratmanız, incitmeniz, düşündüğü gibi biri olmadığınızı belli etmeniz, eleştirel, şefkatsiz, hırçın tavırlarınız O’nun kızgınlıklarını körükler ve anında soğumuş hisseder

doRudur Very Happy:D:D
Anonymous
Misafir
Misafir

- Similar topics