TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
Çocukken Geçerli Olan Futbol Kuralları Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
Çocukken Geçerli Olan Futbol Kuralları Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
Çocukken Geçerli Olan Futbol Kuralları Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
Çocukken Geçerli Olan Futbol Kuralları Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
Çocukken Geçerli Olan Futbol Kuralları Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

Çocukken Geçerli Olan Futbol Kuralları

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Çocukken Geçerli Olan Futbol Kuralları Empty Çocukken Geçerli Olan Futbol Kuralları

Mesaj tarafından Misafir 9th Ekim 2008, 20:21

1. İyi oynayan iki kişinin aynı takımda yer almamasına dikkat edilirdi.

2. Maçlar minyatür kalede oynanıyorsa, penaltı boş kaleye ters şekilde topukla vurulurdu.

3. Maçların hayali kale direkleri arası adım ile sayılır, olmaları gereken yerler iki taş ile işaretlenirdi.

4. Hava kararınca, ezan okununca, anne-baba çağırınca maç biterdi.

5. Üç korner bir penaltıydı.

6. Topu patlatan parasını öder, patlak top ikiye kesilip kafaya takılırdı.

7. `Frikiklerde açıl biraz` denince `Burası Ali Sami Yen mi` şeklinde cevap verilirdi.

8. Takımlar kurulurken ilk oyuncuyu seçme hakkı, adam almayı iyi bilenindi.

9. Kaleci topu 3 kere sektirirse rakibe `Açılsana 3 kere sektirdim` derdi, rakip açılırdı; efendilik vardı.

10. Top insanın pek münasip olmayan bir tarafına gelirse herkes `İşe işe!` diye bağırırdı.

11. Penaltılarda kaleci değiştirilirse 2 penaltı atılırdı. Eğer ilk penaltı gol olursa ikincisi atılmazdı.

12. Abanma ve burun vurmak yoktu, vurulursa eleştirilip kınanırdı.

13. Tanju, Rıdvan, Metin, Ali, Feyyaz, Hagi, Hakan, Hami gibi dönemin popüler futbolcularının adı alınırdı.

14. Topun sahibi tüm kuralları koyar, takımı kurar, kaleyi seçer, istemediği kişileri topuyla oynatmazdı.

15. Klişe laflar vardı: `At bakayim abinin kıllı göğsüne!`

16. Elin avantajı olmazdı.

17. Bel üstü gol sayılmazdı.

18. Taçtan kendi önüne atıp başlatılınca, taç değişirdi.

19. Maçı izleyen küçük bir grup varsa, penaltı olup olmadığına o karar verirdi, saygı vardı.

20. Gol olduktan sonra eğer tartışmalar olursa ve golü yiyen takımın bir oyucusu golü kabullenirse rakip takım direk o kişiyi yüceltip "adamın gol diyo" diyerek golü alırlardı. Golü kabullenen kişi de kaleye veya defansa alınırdı.
Anonymous
Misafir
Misafir

Çocukken Geçerli Olan Futbol Kuralları Empty Geri: Çocukken Geçerli Olan Futbol Kuralları

Mesaj tarafından Misafir 9th Ekim 2008, 21:43

Maçı izleyen küçük bir grup varsa, penaltı olup olmadığına o karar verirdi, saygı vardı. ne qsL hec no probLem yanii kafa atma gibi durumLar yok xD

"At bakayim abinin kıllı göğsüne!`Very Happy:D ehiehi yorum yok buna Very Happy saoL payLasım içün rafraf
Anonymous
Misafir
Misafir

Çocukken Geçerli Olan Futbol Kuralları Empty Geri: Çocukken Geçerli Olan Futbol Kuralları

Mesaj tarafından Misafir 10th Ekim 2008, 10:22

rica ettim cnm herşey watan içün cheers bu arada imzadaki hayko mu yoksa ikizi mi Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ekim 2008, 13:52

Paylaşım için sağol Rawraw
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ekim 2008, 18:13

9. madde super ve cok dogru Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 10th Ekim 2008, 20:22

RaW-RaW demiş ki:rica ettim cnm herşey watan içün cheers bu arada imzadaki hayko mu yoksa ikizi mi Very Happy
hec birüü xD dedemin torunu o Very Happy hayko tabe kim olcak cheers nasıl dadlu cıkmıs dimiii her zmnkı halı ama burda ayrı bişeler var oyh kurbaney Basketball
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 11th Ekim 2008, 12:31

dedenin torunuysa kuzen misiniz haykoyla yoooosaa Very Happy hiçte tatlı deil bu beh Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 14th Ekim 2008, 22:59

he kuseniz ve asık oLdum I love you I love you Very Happy:D nasıL tatLı diiL yaa bi bak heLe heLe oy oy oy yirim cok pis öpücem muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 15th Ekim 2008, 12:40

harbi çok pis öptün hee ıııyy Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 17th Ekim 2008, 22:28

RaW-RaW demiş ki:harbi çok pis öptün hee ıııyy Very Happy
nihahahha bide gerceqden öle öpebiLsem ahh ahh xDxD
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 16:20

biraz zor gibi sanki haykoyu öpmen imkansıız desek daha doru olur ama pis öpme temiz tatlı öp Very Happy Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 16:47

hayko bugün disko kralında okanın yeni programda haberin yoksa söleim didiydim Very Happy 00.30 başlıo akustik takılcaklarmış Very Happy klavye fln anlarsın ya Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 17:15

RaW-RaW demiş ki:hayko bugün disko kralında okanın yeni programda haberin yoksa söleim didiydim Very Happy 00.30 başlıo akustik takılcaklarmış Very Happy klavye fln anlarsın ya Very Happy
ayyyyyyyyyy biLiorum yaa ay varyaa 12 çubuga kadar nası bekLıyorum bide bana sor yerımde duramıroum heyecandan zua:D:D hayko cıkcek ya oyh Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 17:17

RaW-RaW demiş ki:biraz zor gibi sanki haykoyu öpmen imkansıız desek daha doru olur ama pis öpme temiz tatlı öp Very Happy Very Happy
peqüüüüü xD nie ya bigün imza gunune qidersem öperim temiz tatLı cheers Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 17:59

Hyk0_CpKn_FanxD demiş ki:
RaW-RaW demiş ki:hayko bugün disko kralında okanın yeni programda haberin yoksa söleim didiydim Very Happy 00.30 başlıo akustik takılcaklarmış Very Happy klavye fln anlarsın ya Very Happy
ayyyyyyyyyy biLiorum yaa ay varyaa 12 çubuga kadar nası bekLıyorum bide bana sor yerımde duramıroum heyecandan zua:D:D hayko cıkcek ya oyh Very Happy

yazık sana bea karşılıksız seninkide bacım yaa tv ve net olmasa aşkından haberin olmucak Very Happy tel fln warmı haykonun msjlaşın lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 18:00

RaW-RaW demiş ki:biraz zor gibi sanki haykoyu öpmen imkansıız desek daha doru olur ama pis öpme temiz tatlı öp Very Happy Very Happy
peqüüüüü xD nie ya bigün imza gunune qidersem öperim temiz tatLı cheers Very Happy

olur belki umut dünyası işte yazık Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 18:21

RaW-RaW demiş ki:

olur belki umut dünyası işte yazık Very Happy
uff yaa cok uyuzsun sen nie umutLarımı kırıosunkii Şindi Sad
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 18:24

RaW-RaW demiş ki:

yazık sana bea karşılıksız seninkide bacım yaa tv ve net olmasa aşkından haberin olmucak Very Happy tel fln warmı haykonun msjlaşın lol!
aman bea ne askı snde Very Happy:D:d mecazen sefıorum yanee aska kdr qetirdim yuha Very Happy:D adam zatii 30 yasında isder isemez imkansız oLuyo xD ama tokio hoteLdeki tom 21 yasında girecek o oLar ama oda uzak işde oda imkansız zuaaa nereye getırdım konuyu Very Happy neysem bojvr olsun bh bulusurum haykoyuda gorurum öperimde shnde görursun Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 18:46

herşey olurda sen onu öperken ben göremem bu imkansız Sad Very Happy Very Happy (resim deil kendi gözlerimle göremem Very Happy ) tom 21 se ben 31 im pehh o bebe nasıl 21 olur bea ühüü Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 19:04

ee 21 işde ne yani 16 mı diosunkii bounce Very Happy:D tmm oLdu bu iş Very Happy:D:Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 19:05

12 diorum senden küçük olmaz bu iş yatar Very Happy Razz
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 19:07

iyi yatsın zaaaanee
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 19:08

ii baaaane
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 19:10

iyi
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 19:11

iyi iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii takılı kaldı pardon
Anonymous
Misafir
Misafir

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics