TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D

Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D Empty Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D

Mesaj tarafından Misafir 30th Eylül 2008, 11:26

FANTASTİK EKİP:BİR RASTALI,BİR MAVİ SAÇLI,BİR DÖVMELİ..

Hayko Cepkin ve ekip,turne için yolculuk yaparken deliler gibi oyun oynamayı seviyor.Bir gün Batman ve Kars konserleri için yola düşmüşler."Düşünün karanlık bir yolda gidiyorsunuz,ilerde bir ışık size dur diyor: Jandarma Karakolu.Kapı açıldığında askerler içeride şenlikli bir sürü tip görüyorlar" diyor Umut (Töre).Hayko ekliyor:"Ortam nasıl fantastik! Minibüste şöyle tipler:Biri mavi saçlı,biri rastalı,biri dövmeli,öbürü yamulmuş... Ellerinde PSP'ler,maç yapıyorlar.Dışarısı zifiri karanlık,arabanın içi internet cafe gibi.Askerler şaşırıp "Nereye gidiyonuz la" diyorlar,"Konsere" diyoruz,"Kim?" diyor,"Hayko Cepkin" deyince arkadan kendi arkadaşlarına sesleniyorlar."Lan Hayko Cepkin geldieee!" Huraaaaa.Herkes aşağı iniyor.Komutanlarla askerlerle muhabbet et,çay iç,hadii bir sonraki jandarma karakoluna kadar böyle.Muhteşem birşey işte bu" lol! lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D Empty Geri: Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D

Mesaj tarafından Misafir 30th Eylül 2008, 15:07

seyyy ben bişe annamadımki sımdı noLmus karakoLamı göturmusLer haykoyu oraya gidene kadr öuhabbetmı etmısLerki noLmus anamadım oLayı Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D Empty Geri: Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D

Mesaj tarafından Misafir 30th Eylül 2008, 17:05

bunlar turne kapsamında batman we kars gibi şehirlere gidiolar anladıııı Very Happy giderken kendi araçlarında (mercedes vito galiba markası Very Happy ) psp oynuolar maç yapıolar araba geniş ya int.cafeye döndürmüşler içini sonracıma bunlar yolda giderkeeen jandarma karakolunda kesiolar önlerini ne ayak gençler gibisinden bakıo askerler Smile ortam fantastik dio hayko Very Happy tipler kayık hepsinin bu arada Very Happy askerler nereye gidionuz la demişler bunlarda konsereee demiş Very Happy buraya kdr tmm mı Very Happy soracıma askerler kim demiş hayko demişler 1 asker arkasına dönmüş la koşun hayko cepkin geldiiii hurraaaaa diolar Very Happy bzm hayko ekibi aşağı indirio komutanlarla askerlerle muhabbet edip çay içiolar Very Happy afiyet olsun dielim bi ayıptır cheers inş anlamışındır güllüşah hanım lol! baya bi uzun oldu sanırım Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 30th Eylül 2008, 17:08

bnm şaşırdıım nokta askerlerin we komutanların haykoyu tanıo olması 3.albümü orda tantsaymış bari karakoldaaaa lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 30th Eylül 2008, 17:14

bu adam hrant dink in öldüğü gün konseri wardı konserden önce o şehirdeki ülkü ocağındakilerle uzun uzun muhabbet etmiş bir adam ermeni bir adam Exclamation o konsere gitmemiş olsak korktu fln derlerdi dio
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 30th Eylül 2008, 22:28

yes rafra^mm annadım şimdik saoL yah xD
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 1st Ekim 2008, 10:44

ne annadın Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 1st Ekim 2008, 18:44

anlatıgını anLadım

bunlar turne kapsamında batman we kars gibi şehirlere gidiolar anladıııı Very Happy giderken kendi araçlarında (mercedes vito galiba markası Very Happy ) psp oynuolar maç yapıolar araba geniş ya int.cafeye döndürmüşler içini sonracıma bunlar yolda giderkeeen jandarma karakolunda kesiolar önlerini ne ayak gençler gibisinden bakıo askerler Smile ortam fantastik dio hayko Very Happy tipler kayık hepsinin bu arada Very Happy askerler nereye gidionuz la demişler bunlarda konsereee demiş Very Happy buraya kdr tmm mı Very Happy soracıma askerler kim demiş hayko demişler 1 asker arkasına dönmüş la koşun hayko cepkin geldiiii hurraaaaa diolar Very Happy bzm hayko ekibi aşağı indirio komutanlarla askerlerle muhabbet edip çay içiolar Very Happy afiyet olsun dielim bi ayıptır cheers inş anlamışındır güllüşah hanım lol! baya bi uzun oldu sanırım Very Happy

aha bunu anLadım Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 1st Ekim 2008, 18:50

RaW-RaW demiş ki:bu adam hrant dink in öldüğü gün konseri wardı konserden önce o şehirdeki ülkü ocağındakilerle uzun uzun muhabbet etmiş bir adam ermeni bir adam Exclamation o konsere gitmemiş olsak korktu fln derlerdi dio
biLiorum bunuda hatta rolling stone dergisindeki röportajında bu konuya acıkLık getirmişti..!!benim ermeni oLmam ve ermeni birinin o gün öLmeüş oLması benim seyirciLerimLe buLusmamın önünü kesemez dedi ve bu tür oLayLarın işimLe bağdaştırıLmasınıda istemem dedii yani evet rasiminde dediği gibi o konsere gitmeseydim korktu falan derLerdi gibisinden acıkLama yabmıştı
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 1st Ekim 2008, 19:57

tmm gitti de ülkü ocağındaki adamlarla ne konuştu çok mrk ettim yaw ne konuşabilirkiii Shocked
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 2nd Ekim 2008, 12:59

RaW-RaW demiş ki:tmm gitti de ülkü ocağındaki adamlarla ne konuştu çok mrk ettim yaw ne konuşabilirkiii Shocked
havadan sudan böLümü gecip hrant dinkLe iLgiLi konusmussa eger iki secenek var benim akLıma geLen,

1-neden öLdürdünüz
2-iyiki öLdürdünüz :S:S:S
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 2nd Ekim 2008, 13:41

hayko öle bişe demez hele iyiki öldürdünüz hiiiç demez Surprised
ordaki tiplerle alakalı konuşmuşlarsa aklına gelen ne olur?
Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 2nd Ekim 2008, 13:42

bencede demezde insanın akLına qeLiyi Very Happy:D biLmiorum o tipLerLe akLıma bişe qeLmio rasim senin fikrin avrsa söLe yanii Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 2nd Ekim 2008, 14:31

olunca sölerim oqee Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

- Similar topics