En son konular
Giriş yap
Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D
1 sayfadaki 1 sayfası
Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D
FANTASTİK EKİP:BİR RASTALI,BİR MAVİ SAÇLI,BİR DÖVMELİ..
Hayko Cepkin ve ekip,turne için yolculuk yaparken deliler gibi oyun oynamayı seviyor.Bir gün Batman ve Kars konserleri için yola düşmüşler."Düşünün karanlık bir yolda gidiyorsunuz,ilerde bir ışık size dur diyor: Jandarma Karakolu.Kapı açıldığında askerler içeride şenlikli bir sürü tip görüyorlar" diyor Umut (Töre).Hayko ekliyor:"Ortam nasıl fantastik! Minibüste şöyle tipler:Biri mavi saçlı,biri rastalı,biri dövmeli,öbürü yamulmuş... Ellerinde PSP'ler,maç yapıyorlar.Dışarısı zifiri karanlık,arabanın içi internet cafe gibi.Askerler şaşırıp "Nereye gidiyonuz la" diyorlar,"Konsere" diyoruz,"Kim?" diyor,"Hayko Cepkin" deyince arkadan kendi arkadaşlarına sesleniyorlar."Lan Hayko Cepkin geldieee!" Huraaaaa.Herkes aşağı iniyor.Komutanlarla askerlerle muhabbet et,çay iç,hadii bir sonraki jandarma karakoluna kadar böyle.Muhteşem birşey işte bu"
Hayko Cepkin ve ekip,turne için yolculuk yaparken deliler gibi oyun oynamayı seviyor.Bir gün Batman ve Kars konserleri için yola düşmüşler."Düşünün karanlık bir yolda gidiyorsunuz,ilerde bir ışık size dur diyor: Jandarma Karakolu.Kapı açıldığında askerler içeride şenlikli bir sürü tip görüyorlar" diyor Umut (Töre).Hayko ekliyor:"Ortam nasıl fantastik! Minibüste şöyle tipler:Biri mavi saçlı,biri rastalı,biri dövmeli,öbürü yamulmuş... Ellerinde PSP'ler,maç yapıyorlar.Dışarısı zifiri karanlık,arabanın içi internet cafe gibi.Askerler şaşırıp "Nereye gidiyonuz la" diyorlar,"Konsere" diyoruz,"Kim?" diyor,"Hayko Cepkin" deyince arkadan kendi arkadaşlarına sesleniyorlar."Lan Hayko Cepkin geldieee!" Huraaaaa.Herkes aşağı iniyor.Komutanlarla askerlerle muhabbet et,çay iç,hadii bir sonraki jandarma karakoluna kadar böyle.Muhteşem birşey işte bu"
Misafir- Misafir
Geri: Hayko Cepkin we ekibinin doğu anadolu yolculuğu :D
seyyy ben bişe annamadımki sımdı noLmus karakoLamı göturmusLer haykoyu oraya gidene kadr öuhabbetmı etmısLerki noLmus anamadım oLayı :D
Misafir- Misafir
bunlar turne kapsamında batman we kars gibi şehirlere gidiolar anladıııı giderken kendi araçlarında (mercedes vito galiba markası ) psp oynuolar maç yapıolar araba geniş ya int.cafeye döndürmüşler içini sonracıma bunlar yolda giderkeeen jandarma karakolunda kesiolar önlerini ne ayak gençler gibisinden bakıo askerler ortam fantastik dio hayko tipler kayık hepsinin bu arada askerler nereye gidionuz la demişler bunlarda konsereee demiş buraya kdr tmm mı soracıma askerler kim demiş hayko demişler 1 asker arkasına dönmüş la koşun hayko cepkin geldiiii hurraaaaa diolar bzm hayko ekibi aşağı indirio komutanlarla askerlerle muhabbet edip çay içiolar afiyet olsun dielim bi ayıptır inş anlamışındır güllüşah hanım baya bi uzun oldu sanırım
Misafir- Misafir
bnm şaşırdıım nokta askerlerin we komutanların haykoyu tanıo olması 3.albümü orda tantsaymış bari karakoldaaaa
Misafir- Misafir
bu adam hrant dink in öldüğü gün konseri wardı konserden önce o şehirdeki ülkü ocağındakilerle uzun uzun muhabbet etmiş bir adam ermeni bir adam o konsere gitmemiş olsak korktu fln derlerdi dio
Misafir- Misafir
yes rafra^mm annadım şimdik saoL yah xD
Misafir- Misafir
anlatıgını anLadım
bunlar turne kapsamında batman we kars gibi şehirlere gidiolar anladıııı giderken kendi araçlarında (mercedes vito galiba markası ) psp oynuolar maç yapıolar araba geniş ya int.cafeye döndürmüşler içini sonracıma bunlar yolda giderkeeen jandarma karakolunda kesiolar önlerini ne ayak gençler gibisinden bakıo askerler ortam fantastik dio hayko tipler kayık hepsinin bu arada askerler nereye gidionuz la demişler bunlarda konsereee demiş buraya kdr tmm mı soracıma askerler kim demiş hayko demişler 1 asker arkasına dönmüş la koşun hayko cepkin geldiiii hurraaaaa diolar bzm hayko ekibi aşağı indirio komutanlarla askerlerle muhabbet edip çay içiolar afiyet olsun dielim bi ayıptır inş anlamışındır güllüşah hanım baya bi uzun oldu sanırım
aha bunu anLadım :D
aha bunu anLadım :D
Misafir- Misafir
biLiorum bunuda hatta rolling stone dergisindeki röportajında bu konuya acıkLık getirmişti..!!benim ermeni oLmam ve ermeni birinin o gün öLmeüş oLması benim seyirciLerimLe buLusmamın önünü kesemez dedi ve bu tür oLayLarın işimLe bağdaştırıLmasınıda istemem dedii yani evet rasiminde dediği gibi o konsere gitmeseydim korktu falan derLerdi gibisinden acıkLama yabmıştıRaW-RaW demiş ki:bu adam hrant dink in öldüğü gün konseri wardı konserden önce o şehirdeki ülkü ocağındakilerle uzun uzun muhabbet etmiş bir adam ermeni bir adam o konsere gitmemiş olsak korktu fln derlerdi dio
Misafir- Misafir
tmm gitti de ülkü ocağındaki adamlarla ne konuştu çok mrk ettim yaw ne konuşabilirkiii
Misafir- Misafir
havadan sudan böLümü gecip hrant dinkLe iLgiLi konusmussa eger iki secenek var benim akLıma geLen,RaW-RaW demiş ki:tmm gitti de ülkü ocağındaki adamlarla ne konuştu çok mrk ettim yaw ne konuşabilirkiii
1-neden öLdürdünüz
2-iyiki öLdürdünüz :S:S:S
Misafir- Misafir
hayko öle bişe demez hele iyiki öldürdünüz hiiiç demez
ordaki tiplerle alakalı konuşmuşlarsa aklına gelen ne olur?
ordaki tiplerle alakalı konuşmuşlarsa aklına gelen ne olur?
Misafir- Misafir
bencede demezde insanın akLına qeLiyi :D biLmiorum o tipLerLe akLıma bişe qeLmio rasim senin fikrin avrsa söLe yanii
Misafir- Misafir
Similar topics
» Hayko cepkin..
» Hayko Cepkin-->>777
» Hayko Cepkin-->>Ben Gideyim
» Hayko Cepkin-->>BertaraF Et
» Hayko Cepkin-->BiLmezsin
» Hayko Cepkin-->>777
» Hayko Cepkin-->>Ben Gideyim
» Hayko Cepkin-->>BertaraF Et
» Hayko Cepkin-->BiLmezsin
1 sayfadaki 1 sayfası