TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
Serdar Burak Rasim msn konusması kamera arkası :D - Sayfa 2 Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
Serdar Burak Rasim msn konusması kamera arkası :D - Sayfa 2 Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
Serdar Burak Rasim msn konusması kamera arkası :D - Sayfa 2 Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
Serdar Burak Rasim msn konusması kamera arkası :D - Sayfa 2 Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
Serdar Burak Rasim msn konusması kamera arkası :D - Sayfa 2 Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

Serdar Burak Rasim msn konusması kamera arkası :D

2 sayfadaki 7 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Serdar Burak Rasim msn konusması kamera arkası :D - Sayfa 2 Empty Serdar Burak Rasim msn konusması kamera arkası :D

Mesaj tarafından Misafir 23rd Eylül 2008, 20:17

Konunun ilk mesajı :

(21:24) вuяαk : nyse yeter bu kadar arkadslar bunları foruma koyım mı

(21:24) ||ѕєяđαя||__яσ¢к: ebenizin şeyi ya. Eşşeğin şeyine su kaçırdınız ama

(21:24) вuяαk :

(21:24) ||ѕєяđαя||__яσ¢к: koyalım

(21:24) вuяαk : terbiyesız serdar

(21:24) Hergüüünn kendim: eşşeğin neyine

(21:24) вuяαk : bunu koycam milelt senın ne oldugunu ogrensın

(21:24) Hergüüünn kendim: ebed onlarında hakkı

(21:24) вuяαk : forumda alla alla dion dinden girion burda da nasıl si*ion aq
(21:24) вuяαk : snn

(21:25) Hergüüünn kendim: aq ları doldurun bari siteye koyuyasanız

(21:25) Hergüüünn kendim: aq aq aq

(21:25) Hergüüünn kendim:

(21:25) вuяαk :

(21:25) Hergüüünn kendim: bunuda bi şekilde koyun

(21:25) Hergüüünn kendim:

(21:25) вuяαk :

(21:25) вuяαk : tmm du koyuyuom
(21:25) ||ѕєяđαя||__яσ¢к: tmmm burak bu konuşmaları bana yolla bakim
(21:26) Hergüüünn kendim: hyr yollama ona

(21:26) ||ѕєяđαя||__яσ¢к: hepsini koyma lan

(21:26) Hergüüünn kendim: direk koy gitsin

(21:26) Hergüüünn kendim: bu haliyle konmassa orda tamamlarım

(21:26) Hergüüünn kendim: söleimde sonra sorun olmasın

(21:26) вuяαk :

(21:26) вuяαk : du bid k
(21:26) вuяαk :

(21:26) вuяαk : kamera arkadasını yapalım mı zuaha :

(21:26) вuяαk : du lan super olcak Very Happy:D

(21:28) ||ѕєяđαя||__яσ¢к:

(21:27) вuяαk : Rezil insanlar sizi Very Happy olum gercek yuzunuz cıkcak forumda inee herifler Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Serdar Burak Rasim msn konusması kamera arkası :D - Sayfa 2 Empty Geri: Serdar Burak Rasim msn konusması kamera arkası :D

Mesaj tarafından Misafir 26th Eylül 2008, 18:03

yanee yanee Very Happy isteeyen gider zattn sevenlerimiz yeteeeer cheers

Misafir
Misafir

Serdar Burak Rasim msn konusması kamera arkası :D - Sayfa 2 Empty Geri: Serdar Burak Rasim msn konusması kamera arkası :D

Mesaj tarafından Misafir 26th Eylül 2008, 19:47

desene tek senle ben kalcaz Very Happy sewenimizz yooooq Mad Sad
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 26th Eylül 2008, 20:17

aaaaaaaa ayıpp ettin rafraf bak şimdiiiii sizi sevmeyen öLsün bea xD
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 26th Eylül 2008, 20:24

eywllah qııı Very Happy bugün gece ölsünler kadir gecesinde ölmelerini istiorum bu kdrda düşünceliyim bakın Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 26th Eylül 2008, 20:26

RaW-RaW demiş ki:eywllah qııı Very Happy bugün gece ölsünler kadir gecesinde ölmelerini istiorum bu kdrda düşünceliyim bakın Very Happy
gercekten cok düşünceLiymişin en azından kadir gecesi nur içinde giderLer öbür taraFa xD
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 26th Eylül 2008, 20:28

ewt işte sende sewmeseydin sanada nasip olcaktı bu ölüm tüh Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 26th Eylül 2008, 20:51

ne qüseL sevmesemmiküü artım sizii Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 27th Eylül 2008, 05:55

gecti cnm artık kadir gecesi bitti artık sevsende sevmesende ölsende gebersende foruma gelcen Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 27th Eylül 2008, 16:15

zorla güzellik olmaz arkadaşım gelmezse gelmez kendi bilecei bişe Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 27th Eylül 2008, 16:48

ben qeLmicem die bişe demedim bak rafraf cocuk seni döferimm Suspect ben sizi bırakabiLirmiyimmm yaaaa cheers
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 27th Eylül 2008, 18:02

çocuk ben miyim hııh Very Happy döwme beni çok pis zırlarım sora Very Happy bırakma bizi qııı Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 27th Eylül 2008, 20:40

bak gene coCuq dioooo yhaaa bayıLacam o anLamda coCuq demedim bhn taam mı senden kuCuq oLabiirim her fırsatta yüzüme yansıtmaaaaaaaaaaaaa Evil or Very Mad zırla bananeeeee tongue taam bıraqmıorm Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 11:55

tmm yüzüne yansıtmam Very Happy döfersen beny zırlarım tabe Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 11:56

ii dövim o zmn nasıL zırLıon merak eddim tongue dur giriorum profiLinee Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 12:08

ben seni döwdüm bile profiline iki çizik attım Very Happy lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 12:11

sen gec kaLdın bikerem taam mı ben senden önce dövdüm bak benLe poLemiğe girmeee Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 12:14

ii cnm tmm girmeyiz polemiğe hıh çok istiodum ama girmeyi polemiğe Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 12:23

ayh bayıLazamm Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 13:00

bayıl mananeeee Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 13:54

arkadasım sohbet sitesimı burası ne sohbet ediosunuz Very Happy gidin geyik yapın cok güzel ben yapıom lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 13:56

taam etmios sohbet xD hem biz sohbet etmedik sadece tartısdık taam mı tongue neyse simdi sohbet oLucek bak neyse . tongue Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 13:59

qr0niqH_deL1 demiş ki:taam etmios sohbet xD hem biz sohbet etmedik sadece tartısdık taam mı tongue neyse simdi sohbet oLucek bak neyse . tongue Very Happy

tartısmaın arkadasım burası reha muhtarın ates hattı programımı Very Happy yada ölesi benmı bilmiorum scratch lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 14:00

hea öyle konu reha muhtar oLunce insanın sürenqLi tartışası qeLio napak tongue Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 14:02

qr0niqH_deL1 demiş ki:hea öyle konu reha muhtar oLunce insanın sürenqLi tartışası qeLio napak tongue Very Happy

tmm ozamn tarsın sız ii tartısmalar umarım birbirinizi döversınız de biraz kavga izliyek lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 14:05

cynusworm demiş ki:
qr0niqH_deL1 demiş ki:hea öyle konu reha muhtar oLunce insanın sürenqLi tartışası qeLio napak tongue Very Happy

tmm ozamn tarsın sız ii tartısmalar umarım birbirinizi döversınız de biraz kavga izliyek lol!
yok tartısma bitti gec kaLdın coktan kavga ettik birbirimizide dövdük lol! gec kaLdınız efenimmm Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 28th Eylül 2008, 18:33

dmm uzatmayn arkadaŞLar sohbet oLmasn...
Anonymous
Misafir
Misafir

2 sayfadaki 7 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

- Similar topics