En son konular
Giriş yap
PsiLokojik ÇöL testi
1 sayfadaki 1 sayfası
PsiLokojik ÇöL testi
Çöldesiniz ve yanınızda aşağıdaki hayvanlar var:
Aslan, İnek, At, Koyun ve Maymun
Çölden kurtulabilmek için hayvanlardan birini bırakmanız gerekiyor.Hangisini bırakırsınız? (İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin) Geriye 4 hayvan kaldı.
Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. Bir başka hayvanı daha bırakmanız gerekiyor. Hangisini bırakırsınız?
Geriye 3 hayvan kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! Bir hayvan daha bırakmaktan başka çareniz yok.
Geride 2 hayvan kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir hayvan ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanınıza alacaksınız?
--------------------------------------------------------------------------------
SONUÇ:
Bu cevaplar Japon kaynaklarından alınmıştır.
Çöl zorlukları simgeler.
Hayvanlar ise. . .
Aslan = Gurur
Maymun = Çocuklarınız
Koyun = Arkadaşlar
İnek = Temel ihtiyaçlar
At = Hırslarınız.
Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz. Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler
Aslan, İnek, At, Koyun ve Maymun
Çölden kurtulabilmek için hayvanlardan birini bırakmanız gerekiyor.Hangisini bırakırsınız? (İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin) Geriye 4 hayvan kaldı.
Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. Bir başka hayvanı daha bırakmanız gerekiyor. Hangisini bırakırsınız?
Geriye 3 hayvan kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! Bir hayvan daha bırakmaktan başka çareniz yok.
Geride 2 hayvan kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir hayvan ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanınıza alacaksınız?
--------------------------------------------------------------------------------
SONUÇ:
Bu cevaplar Japon kaynaklarından alınmıştır.
Çöl zorlukları simgeler.
Hayvanlar ise. . .
Aslan = Gurur
Maymun = Çocuklarınız
Koyun = Arkadaşlar
İnek = Temel ihtiyaçlar
At = Hırslarınız.
Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz. Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler
Misafir- Misafir
Geri: PsiLokojik ÇöL testi
bende koyunla çıktım kurbanada 2 ay 9 gün kaldı hazır koyun bulmuşum bırakırmıyım heç
Misafir- Misafir
düşünceye bak abi ya :D neyse ben asLanı şettirdim aldım cıkardım mı işde neyse en sona asLan kaLdı DDRaW-RaW demiş ki:bende koyunla çıktım kurbanada 2 ay 9 gün kaldı hazır koyun bulmuşum bırakırmıyım heç
Misafir- Misafir
- DD - ne oLuo bhu msnde diiLshin shn abLacıq koyunLarı sewerim ondan şettiydim hoh
Misafir- Misafir
yaaaaaa offfff ne oLuyosa oLuyo taam mı ztn sana demişdim ztn sende anLadın DD nin noLduğunu dimi nie şimdi probLem yaratıyosun arkadaşım
Misafir- Misafir
döveydin genemi küsdün yaa aLLahım neyDi günahımRaW-RaW demiş ki:pardon bidaa olmaz aman
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası