En son konular
Giriş yap
ayakkabılar ve botlar
1 sayfadaki 1 sayfası
ayakkabılar ve botlar
"İlkbahar, yaz", "yazbaşı, yazsonu" derken, sonbahar modası mağazlarda sergilenmeye başladı bile. Sonbaharın önemli akımlarından yavaş yavaş bahsetmeye başlayalım dedim. 2007-2008 Sonbahar/Kış aksesuarlarındaki akım nedir? Şöyle bir özetleyecek olursak, yeniliklerin cıvıl cıvıl renklerle temsil edlilmesi yanı sıra, aksesuarlar trendlerı eski kalın ve kaba hatlarla eskiye geriye dönüşte.
Bağcıklı botlar
Tasarımcılar bu modelin yanı sıra boğazlı ve önden bağlanan botlar tasarlamışlar. Fakat yine kuralımız canlı renkler. Siyaha bağlı kalınmamış. Botlarda da mavi, kırmızı, bordo, mor, dore ve lame renkler hakim.
Kalın platform ayakkabılar
Bağcıklı botlar
Tasarımcılar bu modelin yanı sıra boğazlı ve önden bağlanan botlar tasarlamışlar. Fakat yine kuralımız canlı renkler. Siyaha bağlı kalınmamış. Botlarda da mavi, kırmızı, bordo, mor, dore ve lame renkler hakim.
Kalın platform ayakkabılar
Misafir- Misafir
Geri: ayakkabılar ve botlar
yha cok deişk aykkblr aranzda böle giyen var mı bn 2010 da nolck mrk ediorm xD ayrca saol paylşm içn =)
Misafir- Misafir
get ya ölsem giymem bu ayakkabıları nası yürüolar naan bunlarla
Misafir- Misafir
hehhe bu ayakkabaLarı qiymem ben cnm saol qeneDe bn spoR ayakkabı takıLırım conveRce yane :D süper star fln :D
Misafir- Misafir
converce dışında ayakkabı gymem ben iyygggg ne kadr iğrenç bunlar xD
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası