TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ??

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ??

séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? I_vote_lcap0%séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? I_vote_lcap18%séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? I_vote_rcap 18% 
[ 2 ]
séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? I_vote_lcap0%séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? I_vote_lcap45%séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? I_vote_rcap 45% 
[ 5 ]
séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? I_vote_lcap36%séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? I_vote_rcap 36% 
[ 4 ]

Toplam Oylar : 11

séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? Empty séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ??

Mesaj tarafından Misafir 20th Eylül 2008, 12:17

uyumak

bilgisayar başında kalmak

kitap okumak

gitar çalmak

diğer(belirtin)
Anonymous
Misafir
Misafir

séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? Empty Geri: séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ??

Mesaj tarafından Misafir 20th Eylül 2008, 12:18

gitar çalmak ama malesef elimde yok çalmışlığım var Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ?? Empty Geri: séni éN çok mutLu édéN şéy nédiR ??

Mesaj tarafından Misafir 20th Eylül 2008, 13:06

Seksendört Seksendört Seksendört

En son SeVGiSiZ tarafından 26th Eylül 2008, 14:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 20th Eylül 2008, 20:33

beni eeeeeeen çhoq mutLu eden şey ney mi tabiki aşkım Very Happy buraq deil dişi aşkım bu Smile buraqın yanında olmadığımdan mutlu edemio Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 20th Eylül 2008, 20:41

şeyDir ne desEmqie xD
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 24th Eylül 2008, 16:59

Hayko konSeri lol! beLüde baska bişey ama neyse xP
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 24th Eylül 2008, 17:34

kurban konseri Very Happy adana da buyrun gelin sizde mutlu olursun Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 25th Eylül 2008, 13:09

bni en cok mutlu edn sey asık olmk =)
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 3rd Ekim 2008, 10:38

birinin bnden bişeyler beklemedn bna deger vermesi
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 3rd Ekim 2008, 11:13

qitar çaLmak ve deLi qibi şarkı söLemek ...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 16th Ekim 2008, 20:07

deli gbi şarkı söylmk gercktnde insnı rhtlatıo Very Happy Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 17th Ekim 2008, 15:34

beNi eN MutLu edeN seY sewdiKLerMiN yanıMda oLması,onLarLa cosmaK,kopmaK,sürtMeK öLe yanee lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 17th Ekim 2008, 15:37

RaW-RaW demiş ki:kurban konseri Very Happy adana da buyrun gelin sizde mutlu olursun Very Happy
ufffffff dün burda konSerLeri vardı 222'dee +18 oLdugu içün qidemedim öle kapıdan dinnedim maL qibii ühühüühhüühüh yaa Crying or Very sad Crying or Very sad
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 17th Ekim 2008, 18:24

yarın adana ya gitcektim kurban konseri için ama gitmiyorum millet gidio ben gitmiorum cnm istemio hiç bişey ya biliosun sen güllüsah
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 17th Ekim 2008, 22:08

RaW-RaW demiş ki:yarın adana ya gitcektim kurban konseri için ama gitmiyorum millet gidio ben gitmiorum cnm istemio hiç bişey ya biliosun sen güllüsah
eed biLiorum Sad üzüLme bea bosver taqma kafayaa sn yhaa nası oLsa ara verdün =)
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 16:10

kafaya çok pis takarım ben hıh Smile
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 17:11

RaW-RaW demiş ki:kafaya çok pis takarım ben hıh Smile
ßende o taktıgın kafanı kırarım nasıL Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 17:54

çok iyi kır walla
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 18:28

rasimmmmmmm allalallaa yaa Evil or Very Mad kırmıcam işde hıh Very Happy sen gıdmısın haLa onLine gosukuon bu arada Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 18th Ekim 2008, 18:48

öle bi huyu war bu sitenin beni hep online gösterttio Very Happy bende anlam weremiom walla Very Happy site beni sewio işte hep online görmek istio öle yapıo site diorum site bir canlı Very Happy Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 19th Ekim 2008, 09:49

RaW-RaW demiş ki:beni eeeeeeen çhoq mutLu eden şey ney mi tabiki aşkım Very Happy buraq deil dişi aşkım bu Smile buraqın yanında olmadığımdan mutlu edemio Very Happy

gel ist. la ben senı mutlu etcem rasım merak etme Very Happy

nyse normalde içki icmek encok mutlu edio beni sıklarda olmadıgı icin gitar diim Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 19th Ekim 2008, 13:09

sen gel lan ben nie geliom geldik bi gel buluşalum dimedin Very Happy Very Happy Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 20th Ekim 2008, 14:14

hadi lan dedm gel görüselim yok bilmem böleyım yok icim var flan salladın öle hııh
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 20th Ekim 2008, 15:08

ewt haklısın bende suç asın beni lütfen
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 20th Ekim 2008, 20:52

büyüq bi zevkLeee Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics