En son konular
Giriş yap
3tane zeka sorusu
1 sayfadaki 1 sayfası
3tane zeka sorusu
3 tane zeka sorusunun kaçını bilebilirsiniz?
1.soru:
HERKESİN BİRBİRİNİN ELİNİ SIKTIGI BİR TOPLANTI DA TOPLAM 66 KEZ EL SIKILMIŞTIR. ACABA TOPLANTI DA KAÇ KİŞİ VARDI?
2. Soru:
Bir Adam suc isLedigi icin öLduruLcekmis.Adamın Onunde uc Kapı Varmıs 1. kapı da ELektirikLi SandaLye 2.Kapıda Üç yıL ac bekLetiLmiş asLanlar 3. kapıda ise eLi siLahlı gangsterLer varmıs.Adam hangi kapıya girerse kurtulur?.
3. soru:
Akif,İzmir'de doğmuştur.Anne ve babası da İzmir doğumludur.Buna rağmen Akif Türk Vatandaşı olarak doğmamıştır.Bu nasıl olur?
1.soru:
HERKESİN BİRBİRİNİN ELİNİ SIKTIGI BİR TOPLANTI DA TOPLAM 66 KEZ EL SIKILMIŞTIR. ACABA TOPLANTI DA KAÇ KİŞİ VARDI?
2. Soru:
Bir Adam suc isLedigi icin öLduruLcekmis.Adamın Onunde uc Kapı Varmıs 1. kapı da ELektirikLi SandaLye 2.Kapıda Üç yıL ac bekLetiLmiş asLanlar 3. kapıda ise eLi siLahlı gangsterLer varmıs.Adam hangi kapıya girerse kurtulur?.
3. soru:
Akif,İzmir'de doğmuştur.Anne ve babası da İzmir doğumludur.Buna rağmen Akif Türk Vatandaşı olarak doğmamıştır.Bu nasıl olur?
Misafir- Misafir
Geri: 3tane zeka sorusu
bn mi sölicem hea söyliim 12 bnce ya zaten kağıt fln üzrnde hespladım xD
Misafir- Misafir
yoğğğ didem söLicek cvbı buLan o ya hane ondaneternal_rest demiş ki:bn mi sölicem hea söyliim 12 bnce ya zaten kağıt fln üzrnde hespladım xD
Misafir- Misafir
nihahhaha yok cvbı dedem buldu ya o sölicek dedim:D demişin ya ben mi die ondan anladın;?eternal_rest demiş ki:ya bn cok kıt zekalı bi insanm ne dmk istediini anlamadm xD
Misafir- Misafir
bak işde zorLa 18 kere bi sağdan bi soldan çak dio ya nasooo olsa sendn öğrenmısdım kıtlıgıRaW-RaW demiş ki:fark yapmaz oda kıt nasolsaaaa
Misafir- Misafir
zorla deil sende istiosun 18 kere çakmayı 18 az 180 olsun emi kıtlık iidir bazen işe yarar
Misafir- Misafir
he bak ii fikir 180 oLsun iimiDirrkii ben senin bana kıt demeden baska bi yararını göremıorum
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası