TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
Cep teLeFonuna qELen son msj nEyy payLaşmak ister misin? - Sayfa 3 Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
Cep teLeFonuna qELen son msj nEyy payLaşmak ister misin? - Sayfa 3 Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
Cep teLeFonuna qELen son msj nEyy payLaşmak ister misin? - Sayfa 3 Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
Cep teLeFonuna qELen son msj nEyy payLaşmak ister misin? - Sayfa 3 Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
Cep teLeFonuna qELen son msj nEyy payLaşmak ister misin? - Sayfa 3 Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

Cep teLeFonuna qELen son msj nEyy payLaşmak ister misin?

3 sayfadaki 4 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Cep teLeFonuna qELen son msj nEyy payLaşmak ister misin? - Sayfa 3 Empty Cep teLeFonuna qELen son msj nEyy payLaşmak ister misin?

Mesaj tarafından Misafir 13th Eylül 2008, 07:51

Konunun ilk mesajı :

BaşLıktanda anLaşıldıqı qibi teLefonunuza qELen son msjLaRı bizimLe payLaşmak isterseniz buyRun tam basLıqındasınız Wink

KaLk kıss manniak sbh oLdu
Gönderen: KumSaL Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Cep teLeFonuna qELen son msj nEyy payLaşmak ister misin? - Sayfa 3 Empty Geri: Cep teLeFonuna qELen son msj nEyy payLaşmak ister misin?

Mesaj tarafından Misafir 19th Aralık 2008, 22:09

elifden geLmişti dün

hilal eLif ben.babam yarın gitmeme izin vermedi.gidemicez.özür dilerim x( .msjımı alırsan çağrı at.) tekrar k. bakma lol!

Misafir
Misafir

Cep teLeFonuna qELen son msj nEyy payLaşmak ister misin? - Sayfa 3 Empty Geri: Cep teLeFonuna qELen son msj nEyy payLaşmak ister misin?

Mesaj tarafından Misafir 20th Aralık 2008, 12:05

as knka oNnDa seLamı vaR xD msN demiSn simDi sen knka ...

gnDrN = gamZzeee xD
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 20th Aralık 2008, 12:25

yoo bi sesini duyim dedim cnm Very Happy:D:D

qönDeren : ozan
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 20th Aralık 2008, 13:24

saol cnmcım dersane olmasa hala uyuyo olurdum ama of ya Very Happy

gülşah die biriiii
lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 20th Aralık 2008, 13:29

Die For You cnm ..!! x'(

Gnderen : GizeM (qanqym)
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 20th Aralık 2008, 13:47

qamze yarn toplantı varmış qeL keSin kaçaLım yokSa bizi öLdüRcekLer Very Happy:D kanka sen heLe snnki cok kötu müDür yaRdımCısı biLe senDen şikayetCi abLan qeLcek bide off manyak oLcak Very Happy:D

qönDeren : hayaDum peLin die bi ark Very Happy:D:D

cvpta su Very Happy:D

yok bzimkiler qeLmiCek sölemedm bn siLdim msj fln nah qeLiRler ama mDr qiDmiş aramıs allh onu top edSin ama ablamn manitaSı qeLcek bişe oLmaS kıSar sonRa qüLer deLi kıS der qüüLer anoRmal biRi Very Happy:D:
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 20th Aralık 2008, 15:31

içip taksimden cıktıgımızdan snraki gun gelen msjlar..

burak: olum dun eve nasıl geldık hatırlamıyorum bi kustugumuzu hatırlıyorum annem sabah kufur ediodu Very Happy

emree: laan bende bilmiyorum olum okadar içerseek olucagı bu ...

emre : ilk okul arkadasım
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 20th Aralık 2008, 16:18

yaSemin : lan nie qeLmedin lan takSime qamzeeeeee @

qamze : hadi lan pezomuSn yha napmak istediqini anlamış diiL yaSemin tıRsmaya başlaDım senDen Very Happy

yasemin : qamzee şimDi kfr eddiRcn ana baCı :@ napCm Lan bişe yapCm yok kafayı çekcez onDan caqıRdık dier manyakLarda orda oLcak ..

qamze : dier manyakLar bizimkiler mi yokSa eski manyakLarmı yaSemin ...

yaSemin : eski manyakLar qeLcn mi söLE lan

qamze : hmm kaLsn o zmn qeLmioRum bn yaSemin eqLenn siz sonRa qeLirm Very Happy:D

yaSemn: taam lan neSe sonRa konuşuRz qamzeee ...

yaSemin : manyaqn teki psikopat yaSemin Very Happy:D:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 20th Aralık 2008, 21:18

elif yarın gözdeyle sana gelioz bizi bir yerde al oke

gonderen = tubanur (bartın cok buyuk yha koybolacaklar hislerine kapılmıslar XD )
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 21st Aralık 2008, 18:47

buqun iice sapıtcaz qamze qeL iççez kafa varya 1 milyon olcak ewe naSl qeLcemiz bile belli olmıck ..... qeL lan manyak olcak manyaklar toplantısı var Very Happy:D:D:D

qönderen : cemre ( en yakın arkim ) Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 22nd Aralık 2008, 17:13

sonerr = elif kustum sna lannn bide kanka dion sktir git lan bnm manitayı caırıon ama bn gelemiom aq kanka flan deme bna

bnm cwp = lan gelseydin sana dawetiyemi cıkartam bnm içn fark yapmıo bilion lan aq

soner = tuba sni caırmadı ki ne gelion dedi ama erkek istemiormussun lan

bnm cwp = lan bn ole bişey demedim sana yapacan seyi görme die ole demiştir lan aq

soner = ewet olabilir yha kusura bakma

bnm cwp = küstüm lan sana bnane hıh

soner = aq sinir etme bni saten takım yenildi moral sıfır

bnm cwp = hastanedesin dimi sen bjk lileri hastaneye kaldırdılar dimi

soner = yarın görüsürüz lan senle

bnm cwp = okeeee canım bn msndeimm
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 22nd Aralık 2008, 18:30

cemRe : abi dün naSldı ama lan manyaktı annmlerde yoktu paRti süperdi lan dimi Very Happy

qamze : hea manyaktı lan parti manyaklarıyız ztn ewi boş bul hemn paRti yapıoz Very Happy:D

cemRe : he lan öle valla biz işte biz böleyiz Very Happy:D ama bnm kafa 1 milyon hala başm manyak bi şekilde aqrıo :S

qamze : bnm midem bulanıo lan hala az başmDa aqRıo yha cemRe bide bn emre yuzunDen fln kötu oldum yha SadSad uzuLdum lan 7 ay naSıl qeccek hele bonuSum için pfff Sad

cemRe : he yha hiç soRma bende duyqulanDım orda cabuk qeçer inş lan ...

qamze : inş kaRdeşim ben hala dündeyim varya manyaktı ama Very Happy:D

cemRe : aynn bnDe haLa ordaym manyak eqLendik ama olan qene bize oLdu yha Very Happy:D

qamze : edd yha abi hep bana oluo hep bana kıSıolar yaramaSlık yapma die allm yha Very Happy:D

cemRe : hehhhehhe ohh bana kıSmaSlar lan bi kaRizma var onu çizdiRmiorz hej RazzVery Happy

qamze : hea sendeki karizma kimSede yok lan çok karizmaSın RazzVery Happy:D:D senDe bu aralar yedin kafayı haDi hayıRlısı karDeşim Very Happy:D

cemRe : cık lan cama camdan cama konuşak manyak Very Happy:D

qamze : taam duR cıktm cama Very Happy napcaksak qeLdim qeLdim Very Happy:D

cemRe : qeLcen tabi lan yok bide qeLmeseydin cnm kardeşüm Very Happy:D

cemRe bnm kaRdeşim kankam sıRdaşm kıSaca heRşeyim Very Happy:D dün içmiştk buqunkü konuçmalarımız da böle Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 22nd Aralık 2008, 18:39

ayyy inanmıoRm küfür yok Very Happy:D:D:D

ben gidrsem sende gelcen

gndrn-irem
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 22nd Aralık 2008, 18:51

bonuS*mmm : kanka naBıon Very Happy:D

yaRamaSs*mmm : hej kimseye bişe yapmaDım kanka ben Very Happy

bonuS*mmm : allm manyak Very Happy eii yapma kimseye bişe essek Very Happy

yaRamaSs*mmm : essek mi kanka essek seni ... emi lan Very Happy

bonuS*mmm : hay allm yha bi kerede doRu ol lan qamze bi kerede ciddi ol kescm kendimi

yaRamaSs*mmm : phaq choq biSs ciddi oLarım oha qöRe RazzVery Happy

bonuS*mmm : taam olma lan Very Happy:D böle hep kaL lan ...

yaRamaSs*mmm : taam sen iste hep phöle kaLarım phen Very Happy bonuSumm phennym Very Happy:D

bonuS*mmm : senDe yaRamaSs*mmm nese lan ben şimdi yokum az bi işim vaR Very Happy:D

yaRamaSs*mmm : tmm lem bişe dicktm bende kaLsun Very Happy:D

bonuS*mmm : tamm anLadım ben Very Happy:D

bonuSum peLin die arkaDaşım bnnym Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 22nd Aralık 2008, 18:56

1 msjın içine mi sığdırdınız bunları son msj diodaaa brz sonnn Very Happy hani eski filmler bitince kocaman bişe çıkarda SON yazar ya ondan bu konuda Very Happy Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 23rd Aralık 2008, 10:18

arkadasım msn konusmalarınızı atmayın Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 23rd Aralık 2008, 17:49

msne konuşmaSı deeL ki o arkaDaşım Very Happy:D

msne konuşmaSını atSam sımaS Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 24th Aralık 2008, 09:55

espiri yapma arkadasım Very Happy msjda kız sana ben simdi yokum az işim var die msj mı atıo Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 24th Aralık 2008, 13:39

eddd manyakmıSın arkaDaşm msnedeki konuşmayı nie atm buraya Very Happy qider cnn istediqi yeRe koyardm msne konuşması olSaydı Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 24th Aralık 2008, 13:48

sabah ki msjlar Very Happy

cemRe : lan dün uctuk Resmen süperdi qamze qene yapaLım lan süper uCuRuo o aDamı vaRya Very Happy

qamze : edd manyaktı öLmeDimiSe dua ed lan CemRe Very Happy

cemRe : s.ed yha öLsek kimSe aqLamaS ztn kuRtuLuRlar 2miSden

qamze : edd aynn öLe olarDı cemRe

cemRe : Lan dün nie kenDine zarar veRion sen aLmaSm onu qeLinDen öLdürüon lan manyak kendini neRdeySe :S

qamze : öLdürüomuyDum kenDimi :S alla alla hatıRlamıoRum oraSını kolumu keSmiştm orasını hatıRlıorm sonRaSını fazla hatıRlamıorm ...

CemRe : hea kolunu keStn ii yaptn yha qeRçi aynını bnDe yapCktm sen seyn etkiSindeyDin hatıRlamaSSn fazla qamze ..

qamze : neSe cemRe sen ewe qidinCe ara bni bnDe qeLirim yada msnye qirinCe habeR verirSn cemRejan Very Happy

cemRe : taam lan weRirim habeR kenDine zarar veRme bak 2. oldu bu

qamze : taam veRmem 2.oldu ne qzL Razz

CemReyLe sabahki msjlaRımıS cemRe kim dioSanzda o bnm heRşeym kankam kaRdeşm arkaDaşm ...Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 24th Aralık 2008, 14:11

iide son msj dio bacum Smile son mesaja bu kdr şey sığmaaz lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 24th Aralık 2008, 14:16

son msjlar yazıo orda canm Very Happy bn sıqDırırım bn Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 24th Aralık 2008, 14:19

snn gözlerde sorun war hemen bi doktora görün oda sana görünsün hem Very Happy

son msj yazıo iice aç gözünü öle okumayı dene başarabilirsin hade
lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 24th Aralık 2008, 14:20

allm yha manyakmsn olm sen Very Happy

taam sen dedin yha qiderm ben doktoRa Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 26th Aralık 2008, 09:38

git git bnce snrada deliler hastnesıne ugra pek saglam delsn Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 26th Aralık 2008, 15:29

oRda ne işim vaR Very Happy:D bnm oRaya forumCa qiDek Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

3 sayfadaki 4 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

- Similar topics