TÜRK ÝSLAM BÝRLÝÐÝ (TÝB)

TÜRK ÝSLAM BÝRLÝÐÝ (TÝB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoðu bölgesinde!

Sitemizin saðladýðý kolaylýklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK ÝSLAM BÝRLÝÐÝ (TÝB)

TÜRK ÝSLAM BÝRLÝÐÝ (TÝB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoðu bölgesinde!

Sitemizin saðladýðý kolaylýklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK ÝSLAM BÝRLÝÐÝ (TÝB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanýmý
oqeday-kaybettin beni Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafýndan KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
oqeday-kaybettin beni Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafýndan KafKef

» Ýlki benden olsun ;)
oqeday-kaybettin beni Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafýndan muso96a42

» TÝD EKÝBÝ
oqeday-kaybettin beni Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafýndan KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarýmýz
oqeday-kaybettin beni Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafýndan KafKef

Giriþ yap

Þifremi unuttum

oqeday-kaybettin beni

Aþaða gitmek

oqeday-kaybettin beni Empty oqeday-kaybettin beni

Mesaj tarafýndan Misafir 17th Eylül 2008, 12:29

Bir bela bu kaçinmak zor bir fena bu onu öldürüyor genç beyinlere saldiriyor kandirip onlari harciyor kapilip düsenler gidenler çok gidipte geri gelenler hiç yok bir nevi katil bunu bir of sor uyanik ol iste benden sana yol arkadasini seç çocuk bak çocuk zaman kötü gel çocuk ölüm soguk gülen yüzler sana hep dost degil sicak sözler sana tek söz degil----------- sürekli uçuyor sanarlar ona süratli düsenler farketmezler bilmezler hayat bu kadar basitmi degermi paraya fani dünya bir tanesi vardi askim olan yasaminin ilk baharinda solan kirlenen yillara lanetim sana arkadasimi geri verin bana UNUT ARTIK BENI ESKISI GIBI DEGILIM KAYBETTIN BENI ERIDIM ARTIK TÜKENDIM SEVGILIM Yuvarlanip gidersin inersin bosluga birakirlar orada tek basina hayatinin tokadini yersin o zaman kaybolur yillar gider sorma kaderin sillesi insana agir gelir durum farkli çünkü kaderin bu degil erimek nedir dinlermisin korkulardan degil emeklerim sen degistin ama resmin degismedi bu halin hiç hosuma gitmedi kaldir artik bu manzarayi önümden dost acisi betermis ölümden -----------degisen bir sey var durum farkli sen bu deyilsin yok yok baskasitoparlan artik ne olur hadi gezelim sokaklarda eskisi gibi bes para etmez menfaatler için yanip tükeniyor gençler ne için bir dur deyin artik bir ara arkadasimi hadi geri verin bana UNUT ARTIK BENI ESKISI GIBI DEGILIM KAYBETTIN BENI ERIDIM ARTIK TÜKENDIM SEVGILIM aynaya bak bu sen degilsindegisebilirsin yenilmezsinhadi bir gayret çaresine bakalimgeçmisini günahlariyla yakalimanlamsiz bakma suratima zekisin yaparsin durma tek basima kaldim dünyada beni yari yolda birakma kiminle herseye gülüp gecerim söyle kiminle konusup dertlesirim bitirmeliyim bu kabusu artik sanada yazik emeklerede yazik yanginin külü gibi savruluyorsun günden güne eriyip bitiyorsun elinde degil biliyorum senden hala bir haber alamiyorum ne hüzün nede sevinç anlamsiz özledim sicakligini yalansiz beyin durdu düsünceler kararsiz tavirlarim ortada ona haksiz bu sarki küfür olsun onlara silahim agzim sözleri mermidefolun gidin uzaklara ama arkadasimi hadi geri verin bana UNUT ARTIK BENI ESKISI GIBI DEGILIM KAYBETTIN BENI ERIDIM ARTIK TÜKENDIM SEVGILIM

Anonymous
Misafir
Misafir

Sayfa baþýna dön Aþaða gitmek

oqeday-kaybettin beni Empty Geri: oqeday-kaybettin beni

Mesaj tarafýndan Misafir 17th Eylül 2008, 13:00

vavvvss bunlar ne böle hepsini nasýl indircem yh No
Anonymous
Misafir
Misafir

Sayfa baþýna dön Aþaða gitmek

oqeday-kaybettin beni Empty Geri: oqeday-kaybettin beni