En son konular
Giriþ yap
oqeday-kaybettin beni
1 sayfadaki 1 sayfasý
oqeday-kaybettin beni
Bir bela bu kaçinmak zor bir fena bu onu öldürüyor genç beyinlere saldiriyor kandirip onlari harciyor kapilip düsenler gidenler çok gidipte geri gelenler hiç yok bir nevi katil bunu bir of sor uyanik ol iste benden sana yol arkadasini seç çocuk bak çocuk zaman kötü gel çocuk ölüm soguk gülen yüzler sana hep dost degil sicak sözler sana tek söz degil----------- sürekli uçuyor sanarlar ona süratli düsenler farketmezler bilmezler hayat bu kadar basitmi degermi paraya fani dünya bir tanesi vardi askim olan yasaminin ilk baharinda solan kirlenen yillara lanetim sana arkadasimi geri verin bana UNUT ARTIK BENI ESKISI GIBI DEGILIM KAYBETTIN BENI ERIDIM ARTIK TÜKENDIM SEVGILIM Yuvarlanip gidersin inersin bosluga birakirlar orada tek basina hayatinin tokadini yersin o zaman kaybolur yillar gider sorma kaderin sillesi insana agir gelir durum farkli çünkü kaderin bu degil erimek nedir dinlermisin korkulardan degil emeklerim sen degistin ama resmin degismedi bu halin hiç hosuma gitmedi kaldir artik bu manzarayi önümden dost acisi betermis ölümden -----------degisen bir sey var durum farkli sen bu deyilsin yok yok baskasitoparlan artik ne olur hadi gezelim sokaklarda eskisi gibi bes para etmez menfaatler için yanip tükeniyor gençler ne için bir dur deyin artik bir ara arkadasimi hadi geri verin bana UNUT ARTIK BENI ESKISI GIBI DEGILIM KAYBETTIN BENI ERIDIM ARTIK TÜKENDIM SEVGILIM aynaya bak bu sen degilsindegisebilirsin yenilmezsinhadi bir gayret çaresine bakalimgeçmisini günahlariyla yakalimanlamsiz bakma suratima zekisin yaparsin durma tek basima kaldim dünyada beni yari yolda birakma kiminle herseye gülüp gecerim söyle kiminle konusup dertlesirim bitirmeliyim bu kabusu artik sanada yazik emeklerede yazik yanginin külü gibi savruluyorsun günden güne eriyip bitiyorsun elinde degil biliyorum senden hala bir haber alamiyorum ne hüzün nede sevinç anlamsiz özledim sicakligini yalansiz beyin durdu düsünceler kararsiz tavirlarim ortada ona haksiz bu sarki küfür olsun onlara silahim agzim sözleri mermidefolun gidin uzaklara ama arkadasimi hadi geri verin bana UNUT ARTIK BENI ESKISI GIBI DEGILIM KAYBETTIN BENI ERIDIM ARTIK TÜKENDIM SEVGILIM
Misafir- Misafir
Geri: oqeday-kaybettin beni
manyaq_kiz demiþ ki:vavvvss bunlar ne böle hepsini nasýl indircem yh
bN aTaRýM sNa xD
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfasý