En son konular
Giriþ yap
nor ender-tekir
1 sayfadaki 1 sayfasý
nor ender-tekir
Yaw yaw Erotik atak vur mala bu yeni tezimPesimist satanist sizde kedi kesinTekire dokunma lan oda bizi saftanİnecek varmış arka kapı kaptan Light bi beddua oda bana kalsınArabanı yıka ve o gün yağmur yağsınKızı gözüm ısırıyo çok ayıp biyerdenSüper ota zam geliyo Hintlilerden Hadi salla canım sana kim karışırKart yok eline hatred cash çalışırDara düşme sanmaki her şey ondaPara kulun olsun napolyonda Bunla ilgili şüphen yok sanırımİki kelime yeter sadece bi geceSen bu uzan tek taşını ben alırımHadi söyle bana (fuck me!) Hehehhehehhe Keşke böyle olsaAşktan başka baştan adı koysaTuzak kurmadan alsaydı vizeİlla taktikle gelecek bize Bire beş koyarım ben bunu sayarımAdrese teslim sana zarf atarımHadi bize gidelim oda postanePulu yala yolla kahpe bahane Caz dinler belgesel izlermiş çokta güzelmiş (HahHaaa)Sanatı sever sergilere gidermiş böyle gezermiş (Şuna Bak Yhaa)Herkes aynı sahte ve aptalmış oda farklıymış (Yokyaa)Açık ara hadi sallama eksik etek mış mış mış mış (Hadi hoppaaa) İki üç fondip sonrada gırgırDişilerin işi aşk sevgi ve dırdırZırzır ağlayana yolver gitsinYada "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" &>90 a tak uzatmaya gitsin Shakespar hamlet ömrünüze bayımAşk sanatına bu tavır raple doyunDekart düşünsün hatunu soydumBak var olanın adını ben koydumBize iş lazım gecelere akalımSazanı güzel biyere olta atalımDört şıllık hepsi benim bunu bilsinKadınlar içeriye damsız girsin Arasıra halimi sor be tabi amaYese basmam sakın ödemeli aramaAnne geliyorum ritim ile sen sayÇöpü dökecekmişim şimdi bay bay Caz dinler belgesel izlermiş çokta güzelmiş (HahHaaa)Sanatı sever sergilere gidermiş böyle gezermiş (Şuna Bak Yhaa)Herkes aynı sahte ve aptalmış oda farklıymış (Yokyaa)Açık ara hadi sallama eksik etek mış mış mış mış (Hadi hoppaaa)
Misafir- Misafir
Geri: nor ender-tekir
kýzým bunlarýn hepsi sende var mý lönk yoksa ölesine mi kopyala yapýþtýr yapýon :S
Misafir- Misafir
Geri: nor ender-tekir
,manyaq_kiz demiþ ki:kýzým bunlarýn hepsi sende var mý lönk yoksa ölesine mi kopyala yapýþtýr yapýon :S
$aRkILaRýN HepSi waR noLmu$ kiE DhA çokKKKKKKK $aRký WaR BuNlaR Bi$i mi dAha yha
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfasý