En son konular
Giriş yap
a$ka daiR sözléR :)
1 sayfadaki 1 sayfası
a$ka daiR sözléR :)
вiя ѕєν∂α ναя уüяєğiм∂є... giт ∂iуσя..υzαηѕαм ∂α ∂σкυηαмα∂ığıм...αуαzα кєѕмiş ѕєν∂αℓαя çıкαя ∂σкυηѕαм∂α ѕαяαмα∂ığıм...gi∂ємєм...уσк ѕığıηαğıм...ѕαяıℓмαм уαвαη¢ı ѕєν∂αℓαяα...ѕєη ѕαη∂ığıм...
♥ her sabah uyandığımda yaşadığımı fark etmeden seni sevdiğimi fark ediyorum.Sensiz bir gün aklıma gelince keşke uyanmasaydım diyorum
♥61.dakikam,25.saatim,13.ayım,5.mevsimim,7.hissimsi n sen her şeyden 1 farklısın çünkü sen benim aşkımsın…!
RÜZGAR ALABİLDİĞİNE HIRÇIN, YAĞMUR ALABİLDİĞİNE İNATÇI ,YÜREĞİN İSE ONLARA İNAT SANKİ BİR LİMAN... TIPKI GÖZLERİNDEKİ HUZUR GİBİ...
Y anıldığımız sürece aşığız; hep yanıldığımız için hep acı çekeceğiz; yanıldığımız sürece seveceğiz; sonra yanıldığımızı anlayacağız ve gidip yeniden yanılacağız!!! Aglama BIrtanem bir gun çekip gidersem, o guzel yuzune veda edersem aglama birtanem aglama....Ayrilik saati çalarken gozlerim resmine elveda derken olurda beni bir daha goremezsen aglama birtanem sakin aglama....uzulursun belki bir an olurda,teselli ol o guzel anilarla,vereyim resmimi kalsin hatira aglama birtanem aglama........aglama ben olunce aglama birtanem..!!!
geceye inat yokluğunda…
bir bedel ki sürgünlerde sensizliğim…
sonu yok…dönüşü yok…
bedeli bensizlik olsun ihanetinin…
uyandık rüyamızın en güzel yerinde…
şimdi gözlerim yağmur sonrası…
birkaç buğulu hatıran bana kalan…
avuçlarımda iki yüzük…
acı yazıma yemin olan…
acı yazgıma sebep sevdan…
bir tek melekler şahitti gözlerimize!...geceye!…neden yalan zamana esir olmuştum sende?...biliyorum bir avuç mutluluktu, seni bana getiren sadece!...acıtır ya kader!...gün gelir soracaksın belki de; “seni bana ne getirdi” diye!
aşkım haram…
beni andığın her gece…
silik bir hayal kalır…
cemreler düşer üzerime…
ahlarımı yazıyorum olmadığın her yere…
alacağım senden değil…
seni arıyorum bir başka tende…
bugün ağlamayacağım …sen adıma tövbeler yaktın! olmadın ya her gece!...ben seni damla damla gözlerimden attım!...ölümdür bende! sensizliği yaşamak, ama seninle!
canımsın! sonlar dinmez kederde!...gördüm ya seni!... kaybolsam da gözlerinde!… yemin olsun sevdama! hazırım bir kere daha ölmeye!...seninle!
sevenler günahını bu dünyada yaşarmış ya! ölmek tek çare! kıyılara vurduğunda bir umarsız kader, ben günahımı yaşıyorum sende!
sensiz geçen yılları yok saymışım ya! korkuyorum!
daha ölüm yok serde!
bi kere daha şahidim olsun ki, deniz yıldızlar ve gökyüzü! dönmeyeceğim! gururum yemin olsun
sevdiğime!
Her gidisin bedel masum yalnızlıklara
Ağlasan da ne fayda
Söz biter,çaresizlik hüküm gözyaşına
Bakıyorum aynaya her gece içim rahat biraz yorgunum sadece hayatıma giren herkese yaşanmış her şeye teşekkürler büyüyorum sizinle!!!
ALINTII
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası