TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
çocuktaN aL haßéRi süpper bişe yh :) Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
çocuktaN aL haßéRi süpper bişe yh :) Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
çocuktaN aL haßéRi süpper bişe yh :) Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
çocuktaN aL haßéRi süpper bişe yh :) Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
çocuktaN aL haßéRi süpper bişe yh :) Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

çocuktaN aL haßéRi süpper bişe yh :)

çocuktaN aL haßéRi süpper bişe yh :) Empty çocuktaN aL haßéRi süpper bişe yh :)

Mesaj tarafından Misafir 17th Eylül 2008, 09:19

Çocuktan Al Aşkı

-Aşk sevgilimizle aramızda bir sürü kötü şey meydana gelmeden önce hissetiğimiz şeydir...

-Benim anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedeminde parmakları hasta olmasına rağmen anneannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu..Bence aşk budur..

-Sizin adınız size aşık olan birinin ağzından daha değişik çıkar o size adınızı söylediği zaman 'benim ne güzel adım var' diye düşünürsünüz...

-Aşk birlikte yemeğe gittiğiniz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim tabağımızdan hiçbir şey almamasıdır...

-Aşk biri sizi ne kadar kırmış olsada sırf o üzülmesin diye ona kötü birşey söylememektir...

-Aşk yorgun olduğumuzda bizi gülümseten şeydir...

-Aşk annemiz babamıza kahve yaptığı zaman ona g*türüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduğunu kontrol etmesidir...

-Aşk sevgilimiz bişey söylüyorsa yılbaşı hediyelerini bile açmayı bırakıp onu dinlemektir...

-'Senden nefret ediyorum' dediğimiz birine ilerde aşık oluruz...

-Aşk sarılmaktır, aşk öpüşmektir, aşk hayır demektir...

-Aşk sevgilimizin herşeyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaş olabilmektir...

-Aşk kocamız terliyken ve çok kötü kokuyorken bile 'sen Bruce Willis'ten daha yakışıklısın' demektir...

-Aşk köpeğinizi köpeğinizi bütün gün evde yanlız bıraksanız bile eve döndüğünüzde size koşup suratınızı yalamasıdır...

-Aşk sevgililer günü kartlarının üzerinde yazan şeyleri sevgilinize söylemek ama başkalarına söylerken yakalanmamaktır...

-Birbirinize aşıksanız kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar...

-Eğer aşık deyilseniz 'seni seviyorum2 demeyin. ama gerçekten aşıksanız hep 'seni seviyorum' diyin hem aşıksanız hemde 'seni seviyorum' demiyorsanız çok ayıp...

Ne dersiniz onlar aşkı bizden daha mı iyi biliyorlar? Yoksa hayat onlarada mı öğretecek aşkın böyle yaşanmadığın

En son manyaq_kiz tarafından 20th Eylül 2008, 08:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Anonymous
Misafir
Misafir

çocuktaN aL haßéRi süpper bişe yh :) Empty Geri: çocuktaN aL haßéRi süpper bişe yh :)

Mesaj tarafından Misafir 17th Eylül 2008, 09:55

-Eğer aşık deyilseniz
'seni seviyorum2 demeyin. ama gerçekten aşıksanız hep 'seni seviyorum'
diyin hem aşıksanız hemde 'seni seviyorum' demiyorsanız çok ayıp...manyakmıs Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

çocuktaN aL haßéRi süpper bişe yh :) Empty Geri: çocuktaN aL haßéRi süpper bişe yh :)

Mesaj tarafından Misafir 17th Eylül 2008, 10:34

-Benim anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedeminde parmakları hasta olmasına rağmen anneannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu..Bence aşk budur..

bu en güzeli yav bayılıyom bu çocuklara çok şirin oluyo sorulara cvpları afro
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 2nd Aralık 2008, 16:07

-Aşk sevgilimizin herşeyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaş olabilmektir... aha bu demek Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

- Similar topics