TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
eren kömurlu Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
eren kömurlu Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
eren kömurlu Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
eren kömurlu Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
eren kömurlu Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

eren kömurlu

eren kömurlu Empty eren kömurlu

Mesaj tarafından Misafir 17th Eylül 2008, 05:58

Müzik hayatımda birçok grupta gitar çaldıktan sonra 2004 yılında kendi solo projemin çalışmaları ile ilgilenmeye başladım.Şuana kadar grubumuz ile çok sayıda performansımız oldu ve konserlerimize hızla devam etmekteyiz.Kaydetmiş olduğumuz 3 demo albüm çalışmasından sonra bugünlerde ilk albümümü çıkarmaya hazırlanıyorum.Ağustos ayı içerisinde Salute Records üretimi ile albüm İsveç piyasasında yerini alacaktır.Eylül'ün ikinci haftası ise Türkiye dağıtımının yapılması planlanıyor.Çoğunlukla enstrumantal olan Progressive Rock tarzında bestelerimizle sesleniyoruz müzikseverlere.Albümden 2 promo parçayı ücretsiz ve dowloada açık olarak paylaşıma açtık.Albümün promosyonu anlamında bu iki parça dışında albümden tüm parçaların tanıtım samplelarından oluşan bir genel albüm miksi de paylaşacağım.
Albümümüz Japonya'daki müzik severlere de ulaşacaktır,albümümüzün Japonya dağıtımı için "Rock Stakk Records" ile anlaşıldı.
Ayrıca Amerikan firma "Shredguy Records"'un yayınlayacağı gitarist compilation cdsinde ben de yer alacağım Amerika'da büyük ilgi göreceği tahmin edilen Amerikalı populer gitaristlerin dışında benim de yer aldığım albüm Eylül ayında ABD'de müzik marketlerdeki yerini alacak.
Albümümüzün yurtdışı dağıtımı için anlaşılan bir diğer firma da albümü basan İsveçli Salute Records firmasıdır.
Haberlerin devamı hızla gelecektir
Rockstation dergisinde gitar-teknik yazarlığı yapmaktayım.Tiyatro Ayakbağı adlı özel tiyatro topluluğu ile de birlikte çalışmaktayım oyun müzikleri bestelemekteyim.

www.myspace.com/ekomurlu adresinden müziğime ulaşabilirsiniz
Anonymous
Misafir
Misafir