En son konular
Giriş yap
Avustralya'da Üniversite Eğitimi
1 sayfadaki 1 sayfası
Avustralya'da Üniversite Eğitimi
Latbore Universty Web Adresi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kampüsleri: Albury-Wodonga , Beechworth , [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] , [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] , [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] , [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Okul Bilgisi: Avustralya’nın ilk 5 üniversitesi arasında yer alan La Trobe ,özellikle Biotechnology ve Biosciences alanlarında uluslar arası yaptığı çalışmalarda ismini duyurmuştur.Üniversite ayrıca Hukuk alanından Yönetim ve Sosyal bilimlere kadar her türlü bilim alanında eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.([Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ) Kabul Kriterleri: IELTS 6.5 + ( GMAT ve GRE bazı bölümler için) Eğitim Giderleri: 12,000 A$ - 18,000A$ En iyi bölümleri: Biotechnology , Biosciences , MBA |
Geri: Avustralya'da Üniversite Eğitimi
Web Adresi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kampüsleri: Gold Coast , Okul Bilgisi: Bond Üniversitesi özellikle sağlık bilimleri üzerine eğitim almayı planlayan öğrenciler için Avustralya daki en iyi seçeneklerden birisi okulun ayrıca MBA programı da Avustralya daki öğrenciler tarafından 3. sırada beğenilen iyi program olarak geçiyor. Kabul Kriterleri: IELTS 6.5, 7.0 , TOEFL 627 (TWE 5#), CBT 263 ( GMAT bazı bölümler için) Eğitim Giderleri: 11,860 A$ - 35,000A$ En iyi bölümleri: Sağlık Bilimleri ,Sosyal Bilimler , IT, Yönetim |
Geri: Avustralya'da Üniversite Eğitimi
Web Adresi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kampüsleri: Sydney , Okul Bilgisi:.8500 ü uluslar arası olmak üzere toplam 30000 öğrencisi bulunan üniversite 7 farklı alanda (Öğrenci ve eğitmen kalitesi ,mezunlarının iş bulma hızı ve maaşları vb..) en iyi eğitimi sunmasından kaynaklı Avustralya’nın en iyi eğitim veren üniversitelerinden biri olma unvanını kazanmıştır. Üniversite eğitmenlerinin %65 i doktora unvanına sahiptir.Araştırma alanında ise Avustralya nın ile 5 üniversitesi içerisindedir.Dünyadaki ilk 100 üniversiteye arasında olan okul MBA sıralamasında ise ilk 70 te yer alıyor Kabul Kriterleri: IELTS 7.0 , GPA: 2.70 - 3.00 + Eğitim Giderleri: 8,560 A$ - 48,000A$ En iyi bölümleri: Yönetim,Bilgi Teknolojileri,Sosyal Bilimler |
1 sayfadaki 1 sayfası