En son konular
Giriş yap
EUROPA-UNIVERSITAT VIADRINA
1 sayfadaki 1 sayfası
ÜLKE: Almanya
OKUL TÜRÜ: Üniversite
DEVLET/ÖZEL: Devlet
ŞEHRİN ÖZELLİKLERİ: Almanya’nın Polonya sınırında bulunan Europa-Universitesi Viadrina Başkent Berlin’e de sadece bir saatlik bir tren yolculuğu mesafesindedir.
EĞİTİM PROGRAMLARI: International Business Administration, İşletme, İktisat, Uluslar arası İşletme, MBA-Management for Central and Eastern Europe, International Master of Business Informatics, Kültür Bilimleri, Avrupa Çalışmaları, Mediation, Avrupa Kültür Tarihi, Orta ve Doğu Avrupa’nın Kültür ve Tarihi, Sosyokültürel Çalışmalar, Kültürlerarası İletişim Bilimler, Kültür Yönetimi ve Turizm, Avrupa Kültür Varlıkları, Medya-İletişim-Kültür, Hukuk, Alman ve Polonya Hukuku, Yabancı hukukçulara yönelik Alman Hukuku, Master in International Human Rights and Humanitarian Law
TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI: 5000
YABANCI ÖĞRENCİ SAYISI: 2000
KONAKLAMA SEÇENEKLERİ: Öğrenci Yurtları/Öğrenci Evleri
ÖĞRENCİ YAŞAMI: Her ne kadar Oder nehrinin geçtiği Frankfurt, Main nehrinin bulunduğu Frankfurt kadar ünlü olmasa da, şehrin sunabileceği birçok aktivite bulunmaktadır: Tiyatro, Konserler, Kabare, Müzeler, Barlar, Restoranlar ve şehir merkezinde bulunan sinema.
ÖĞRENCİ HİZMETLERİ: Üniversitenin Öğrenci Birliği öğrencileri temsil etmektedir. Öğrenciler tarafından organize edilen aktiviteler Viadrina’daki hayatı her bakımdan zenginleştirmektedir.
DİĞER ÖNEMLİ ÖZELLİKLER:
* Yenilikçi ve Uluslarası Bölümler
Üniversitenin Dil Merkezi tarafından sunulan yabancı dil eğitim programları
*
Avrupa’ya yönelik disiplinler arası araştırma ve öğrenim
*
Çift ve Üç Diploma Programları
*
Öngörülen eğitim süreleri içersinde mezun olma olanağı
*
En son donanım
*
Almanya’da ve Polonya’da yaşayarak üniversite eğitimi imkanı
Detaylı Bilgi İçin:
İsim/Pozisyon: Bernd Schünow, Koordinator incoming students
Email: students-in@euv-frankfurt-o.de
Website: http://www.euv-frankfurt-o.de/de/internationales/index.html
ÜLKE: Almanya
OKUL TÜRÜ: Üniversite
DEVLET/ÖZEL: Devlet
ŞEHRİN ÖZELLİKLERİ: Almanya’nın Polonya sınırında bulunan Europa-Universitesi Viadrina Başkent Berlin’e de sadece bir saatlik bir tren yolculuğu mesafesindedir.
EĞİTİM PROGRAMLARI: International Business Administration, İşletme, İktisat, Uluslar arası İşletme, MBA-Management for Central and Eastern Europe, International Master of Business Informatics, Kültür Bilimleri, Avrupa Çalışmaları, Mediation, Avrupa Kültür Tarihi, Orta ve Doğu Avrupa’nın Kültür ve Tarihi, Sosyokültürel Çalışmalar, Kültürlerarası İletişim Bilimler, Kültür Yönetimi ve Turizm, Avrupa Kültür Varlıkları, Medya-İletişim-Kültür, Hukuk, Alman ve Polonya Hukuku, Yabancı hukukçulara yönelik Alman Hukuku, Master in International Human Rights and Humanitarian Law
TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI: 5000
YABANCI ÖĞRENCİ SAYISI: 2000
KONAKLAMA SEÇENEKLERİ: Öğrenci Yurtları/Öğrenci Evleri
ÖĞRENCİ YAŞAMI: Her ne kadar Oder nehrinin geçtiği Frankfurt, Main nehrinin bulunduğu Frankfurt kadar ünlü olmasa da, şehrin sunabileceği birçok aktivite bulunmaktadır: Tiyatro, Konserler, Kabare, Müzeler, Barlar, Restoranlar ve şehir merkezinde bulunan sinema.
ÖĞRENCİ HİZMETLERİ: Üniversitenin Öğrenci Birliği öğrencileri temsil etmektedir. Öğrenciler tarafından organize edilen aktiviteler Viadrina’daki hayatı her bakımdan zenginleştirmektedir.
DİĞER ÖNEMLİ ÖZELLİKLER:
* Yenilikçi ve Uluslarası Bölümler
Üniversitenin Dil Merkezi tarafından sunulan yabancı dil eğitim programları
*
Avrupa’ya yönelik disiplinler arası araştırma ve öğrenim
*
Çift ve Üç Diploma Programları
*
Öngörülen eğitim süreleri içersinde mezun olma olanağı
*
En son donanım
*