En son konular
Giriş yap
SLIPKNOT !
1 sayfadaki 1 sayfası
SLIPKNOT !
Slipknot 1992 yılında Des Moines, Iowa' da kurulmuş ve halen Roadrunner Records ile çalışan bir Nu-Metal grubudur. İsimlerinin yanısıra grup üyeleri kendilerine verdikleri 0 'dan 8' e kadar olan numaralarla tanınırlar. Bunun yanı sıra her bir grup üyesi kendilerine özgü maske takar. j Slipknot çağdaş müzik sahnesinin en popüler gruplarından biri olup müzikleri kendi tarzlarındaki diğer gruplarla karşılaştırıldığında oldukça aşırı bir uçta kalırlar. Çıkardıkları üç albümleri ve videoları Grammy' nin "Best Heavy Metal" ve "Best Hard Rock" sınıflamasında Platin satış statüsünü (Platinum sales) hak etmiştir. Son olarak 2006 yılında "Before I Forget" isimli şarkıları ile Grammy Best Metal Performance ödülünü kazandılar. Dünyanın en iyi gruplarundan bir tanesi olarak bilinir.
Grup aynı zamanda sahip oldukları garip imajlada tanınmaktadır; grup üyeleri birbirinin aynısı tulumlar giymektedir ve bir süre öncesine kadar bu tulumların arkasında ve kolları üzerinde UPC barkodları taşıyorlardı. Grubun taktığı maskeler her yeni albüm öncesinde yeni bir forma sokularak değiştiriliyor. Başlangıçta grup üyeleri kendilerine gizem katmak ve kimliklerini saklı tutmak amacı ile maskesiz röportaj vermeyi ve hatta hayranları ile fotoğraf çektirmeyi bile redediyordu (ya da en azından başka yöntemlerle yüzlerini gizliyorlardı). Bugün grup üyelerinin çoğunluğu Slipknot dışındaki başka gruplarla yaptıkları işlerden dolayı maskesiz olarak fotoğraflanmış durumda;
"Before I Forget" isimli şarkıları için çektikleri video' da maskesiz olarak performanslarını sergilemişlerdir bununla birlikte grup üyelerinin yüzleri anlık ve çok kısa çekimlerle verilmekte (genellikle gözlerine ve ağızlarına yapılan yakın çekimler ile) ve kamera özellikle ellere ve enstrümanlara odaklanmaktadır. Ayrıca bu performasları ile Grammy'e aday gösterilip , en iyi performans dalında Grammy'nin sahibi olmuşlardır.
Grup Üyeleri :
Sid Wilson - Turntable
Joey Jordison - Davul
Paul Gray - Bass Gitar
Chris Fehn - Perküsyon / Geri Vokal
James Root - Gitar
Craig Jones - Sample & Media
Shawn Crahan - Perküsyon / Geri Vokal
Mick Thompson - Gitar
Corey Taylor - Vokal
Grup aynı zamanda sahip oldukları garip imajlada tanınmaktadır; grup üyeleri birbirinin aynısı tulumlar giymektedir ve bir süre öncesine kadar bu tulumların arkasında ve kolları üzerinde UPC barkodları taşıyorlardı. Grubun taktığı maskeler her yeni albüm öncesinde yeni bir forma sokularak değiştiriliyor. Başlangıçta grup üyeleri kendilerine gizem katmak ve kimliklerini saklı tutmak amacı ile maskesiz röportaj vermeyi ve hatta hayranları ile fotoğraf çektirmeyi bile redediyordu (ya da en azından başka yöntemlerle yüzlerini gizliyorlardı). Bugün grup üyelerinin çoğunluğu Slipknot dışındaki başka gruplarla yaptıkları işlerden dolayı maskesiz olarak fotoğraflanmış durumda;
- Vokalist Corey Taylor ve gitarist James RootStone Sour grubu ile yaptıkları çalışmalar sırasında maskesiz olarak görüntülendiler.
- Davulcu Joey JordisonMurderdolls ve Korn ile yaptığı çalışmalar sırasında maskesiz olarak görüldü. ( JOEY Artık Murderdolls'ta Değil 2003'te Ayrılmışlar xD )
- Perküsyonda Shawn Crahan grubu To My Surprise ile maskesiz göründü.
- Sid WilsonDJ olarak yaptığı çalışmaları maskesiz olarak gerçekleştirdi.
- Gitarist Mick ThompsonTotal Guitar isimli dergiye maskesiz olarak poz verdi.
- Bas gitarist Paul Gray' in yüzü bir adli suçtan dolayı polis tarafından çekilen fotoğrafının internete sızdırılmasıyla ortaya çıktı.
- Gray ve Jordison' da çeşitli etkinlerde çekilmiş maskesiz fotoğrafları vardır.
"Before I Forget" isimli şarkıları için çektikleri video' da maskesiz olarak performanslarını sergilemişlerdir bununla birlikte grup üyelerinin yüzleri anlık ve çok kısa çekimlerle verilmekte (genellikle gözlerine ve ağızlarına yapılan yakın çekimler ile) ve kamera özellikle ellere ve enstrümanlara odaklanmaktadır. Ayrıca bu performasları ile Grammy'e aday gösterilip , en iyi performans dalında Grammy'nin sahibi olmuşlardır.
Grup Üyeleri :
Corey Taylor - Vokal
En son NightmaRe tarafından 31st Mart 2009, 00:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
Geri: SLIPKNOT !
Şu Sıralar Bu Gruba Baya Bir Taktım Görüldüğü Üzere Joey Sağolsun . Yaptıkları Müzik Nu-Metal Olarak Geçiyor Ama Alakası Olmadığını Düşünmekteyim.Çünkü Nu-Metal Olsaydı Bu Grubu Dinlemezdim Bir Nu-Metal Grubunu Dinleyip Birde Slipknot'u Dinleyince Anlaşılır Fark Var Zaten Neyse Efendim Bunu Geçelim En Sevdiğim Slipknot Şarkısı Dead Memories.En Sevdiğim Üyesi Joey ve Mick (L). Corey'in Sese Hastayım Zaten Grubun En Küçük Üyesi ve Fırlaması . Mick Ve Joey'in Headbang'leri Beni Bitiriyor Özellikle Joey Baterinin Başında Kolay Değil Headbang Yapmak Tabii Mickte Gitarla Yapıyor Coşş Craig'de Gruba Diğer Grup Üyelerinin Zoruyla Katılmış Bir Nevi Tehdide Uğramış Diyebiliriz.Tüm Üyelerin Maskesiz Halleri Var Ama Craig'in Yok . Maskesiz Hallerinde Resimlerde Yüzünü Hep Bulanıklaştırıyor Neden Bilmiyorum Ve Hiçbir Grup Üyesi Craig'e Yaklaşmıyorlar ki Nedeni Şu :
* 9 inchlik gerçek çivilerle kaplı dalgıç maskesi.
* Grubun en sessiz adamı. Ross Robinson onu tam bir psikopat olarak tanımlıyor. Robinsonla Slipknot'ın beraber çalıştığı kayıt günleri sırasında Robinson onu 1 kez konuşurken görmüş. O da bir röpörtaj sırasında. 'Eğer Slipknot olmasaydı şu an sokakta insanları öldürüyor olurdum.' diyen Craig grubun başına bi sürü iş açmış. Bu demeç yüzünden Sid'in düğünü gelinin babasının korkması üzerine iptal edilmiş, ve slipknot telefon yağmuruna tutulmuş. Yani bir kere konuşmuş, onda da boka basmış.
* 9 inçlik çiviler "Nine Inch Nail"'s a bir gönderme.
* Çiviler yüzünden hiç bir grup üyesi Craig'e konserde yaklaşmıyor.
Uzun Lafın Kısası Bu Gruba Hastayımmm .
NOT : Sitede Kimse Yok ama Ben Slipknotla İlgili Paylaşımları Genede Yapıcam
* 9 inchlik gerçek çivilerle kaplı dalgıç maskesi.
* Grubun en sessiz adamı. Ross Robinson onu tam bir psikopat olarak tanımlıyor. Robinsonla Slipknot'ın beraber çalıştığı kayıt günleri sırasında Robinson onu 1 kez konuşurken görmüş. O da bir röpörtaj sırasında. 'Eğer Slipknot olmasaydı şu an sokakta insanları öldürüyor olurdum.' diyen Craig grubun başına bi sürü iş açmış. Bu demeç yüzünden Sid'in düğünü gelinin babasının korkması üzerine iptal edilmiş, ve slipknot telefon yağmuruna tutulmuş. Yani bir kere konuşmuş, onda da boka basmış.
* 9 inçlik çiviler "Nine Inch Nail"'s a bir gönderme.
* Çiviler yüzünden hiç bir grup üyesi Craig'e konserde yaklaşmıyor.
Uzun Lafın Kısası Bu Gruba Hastayımmm .
NOT : Sitede Kimse Yok ama Ben Slipknotla İlgili Paylaşımları Genede Yapıcam
Misafir- Misafir
yapmaz ol emiiiii paylaşımlarınııııı yazıda süper büyük harflerle fln yazılmışşş
Misafir- Misafir
Evet Artık Türkçeye Önem Veriyorum Biliyosun. Hem Ben Pylaşımları Ortaya Gorum. İlgilenen İlgilenir İlgilenmeye İlgilenmez. Viyh
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası