En son konular
Giriş yap
Eurovision
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
sizce eurovisiona hangisi katılsaydı kazanırdı
Geri: Eurovision
Ceza ... saten sonuç belli sitede tek rap dinleyen benim ve oyumuda verdim başka veren olmaz saten
Misafir- Misafir
hiçbiri kazanamaz demek istiorum grup84lük bi yer yurovizyon..
hadise için bişe demeyi çok istiorum ama işte
hadise için bişe demeyi çok istiorum ama işte
Misafir- Misafir
neresi süper beaa berbat sarkı..dediim gibi aLırsak sahne sovuyla alırız
Misafir- Misafir
süper ha düm tek tek sahnede baya dekolteli bişe giyerse o zmn bi ülkeden 12 puan alabilir bu hadise
Misafir- Misafir
walla ikiside aLmaz bu dedikLerinin ama hadisenin sarkısı Fena diiL beahh o kdrda köTüLemein yazık neqaTiF eLekTRik werionuz kıza
Misafir- Misafir
ikisi arasında secim yaparsaam duman derım ama duman eurovision a grsee kacıncı olur bisy diemem hadiseye gelince sarkı okaadr gzel deel yanee ama hadiisee ahhhh onun seyi yeter nyse durusu yeter
Misafir- Misafir
sen harunla çok mu konuşuosun pırak öle gözüküoda brz hadise sivaslı çerkezlerden elleşmeyin ona
Misafir- Misafir
öhö öhhö buraqımm aiLe war burda kötü amacLarına bu kdr wurma yüzümüzecynusworm demiş ki:ikisi arasında secim yaparsaam duman derım ama duman eurovision a grsee kacıncı olur bisy diemem hadiseye gelince sarkı okaadr gzel deel yanee ama hadiisee ahhhh onun seyi yeter nyse durusu yeter
Misafir- Misafir
hiçte bile diil yha saRkısı süper ama siz ne anLarSsınz ..
karaoqrafiyi bu sarkıyla süper bişe yapmalılar süper olur .. bence süper bi karaoqrafi hazırlaRlarSa aynı bizim yapcamıs qby yabaRlarSa kesin aLırıSs ..
karaoqrafiyi bu sarkıyla süper bişe yapmalılar süper olur .. bence süper bi karaoqrafi hazırlaRlarSa aynı bizim yapcamıs qby yabaRlarSa kesin aLırıSs ..
Misafir- Misafir
hehhe sen katıl raSim .. yhoq ben katıLmam cnm bnm 1.ciliklerm var bn böLe iim ztn qiDcem surda 1-2 haftam fln kaLdı .. siZe özqeyLe allh yardım eDsin yane ..
Misafir- Misafir
bnmde 1.liklerim war rekorlar kitabına adımı altın harflerle kazıdılar burak bilio
Misafir- Misafir
walla bizmkiler hadiseyi istio butun sınıf basımı agrıtıorlar her tenefüz hadise dinlenir mi ??? yhaaaaaaaaaaaaaaa
Misafir- Misafir
amaan cok sacma ya hersei tadında tuzunda bıraksınlar onlarda bizim okuldada var öle hadise eurovisionu kazansa nolcak kazanmasa nolcak sanki türkiyemi kurtulcak
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası