TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
dinLediğiniz bi sarkı ve size hissettirdikLerii Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
dinLediğiniz bi sarkı ve size hissettirdikLerii Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
dinLediğiniz bi sarkı ve size hissettirdikLerii Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
dinLediğiniz bi sarkı ve size hissettirdikLerii Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
dinLediğiniz bi sarkı ve size hissettirdikLerii Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

dinLediğiniz bi sarkı ve size hissettirdikLerii

dinLediğiniz bi sarkı ve size hissettirdikLerii Empty dinLediğiniz bi sarkı ve size hissettirdikLerii

Mesaj tarafından Misafir 29th Aralık 2008, 21:17

evet dinLediğiniz herhangi bi sarkıyının size hissettirdiLerini yazcanızz Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

dinLediğiniz bi sarkı ve size hissettirdikLerii Empty Geri: dinLediğiniz bi sarkı ve size hissettirdikLerii

Mesaj tarafından Misafir 29th Aralık 2008, 21:29

çok anlamlı yane bu da olmassa olmazdı yane Mad

disko kralı jenerik dinliyim okan bana bişi hissettirmio napsak tüh Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

dinLediğiniz bi sarkı ve size hissettirdikLerii Empty Geri: dinLediğiniz bi sarkı ve size hissettirdikLerii

Mesaj tarafından Misafir 30th Aralık 2008, 00:40

oLmazdıı noLmuşş hıh oynamak ısdemıosan oynama buda bi oyun hıh Very Happy

hayko-öLüyorum çok gözeL seLer hissetirio anısı var bende çokk Rolling Eyes
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 30th Aralık 2008, 13:27

ne anısı warmış çok mu öldün sen ölüyorum ya şarkı Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 30th Aralık 2008, 16:14

hmm Very Happy:D:D

evanescence - brinq me to life sarkı zatn züper bişe ve bizim qrubta dinLenn cok dinLenn bi saRkı oLdu insann dinledikce asık oLası qeLio ...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 31st Aralık 2008, 21:44

aLmora-güneşin ozanLarıı bu sarkıya öL bid tap yanee bnımde aLmoranın sarkıLarında asık oLasm geLir Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 1st Ocak 2009, 12:31

gelmesin dinleme almora Very Happy

kurban - göç dinliyim gitar war tek dinledikce gitar çalasım gelio bunu Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 1st Ocak 2009, 16:47

berker - qeCe sarkıSı süper kötu oLunCa dinLerim ...

yada arkLarla saRkılaR söLeriz qitar caLıp ...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 3rd Ocak 2009, 10:29

umut kaya-mevsimLer Gecerken ouF yesil gözLerinde dio ya hani bana dio gibi hissediorum kendimi umutta cok yakısıkLı onla kendimi hayaL ediorum bu sarkıda Very Happy:D:D:D:D:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 3rd Ocak 2009, 19:18

haDise - dum tek tek sarkısını dinlerken kendimden qeCiorum ordaki ridmi süper hiSsediOrum ... kesin haDise alıCak süper bi karaoqrafide hazırlarsa süper olur ve kazanır ...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 3rd Ocak 2009, 19:35

' yasmin Levy - nacı en aLamo ' sarkısını dinLiorum ... su sıraLar birini sewiorum we o bana bu sarkıyı yoLLadı sewqimizi anLatıo bu sarkı ........
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 5th Ocak 2009, 16:23

bnde hadise - düm tek tek dinliorum tam bizim sarkımıs asqomla sewqilime ve bana hitab edio bu sarkı hep dinliorum bunla kroqrafi bile hazırlıorz asqomla Razz:P ..
Anonymous
Misafir
Misafir

- Similar topics