TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
3 ay sonRa kuRtuLuoSunz bnDen... - Sayfa 4 Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
3 ay sonRa kuRtuLuoSunz bnDen... - Sayfa 4 Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
3 ay sonRa kuRtuLuoSunz bnDen... - Sayfa 4 Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
3 ay sonRa kuRtuLuoSunz bnDen... - Sayfa 4 Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
3 ay sonRa kuRtuLuoSunz bnDen... - Sayfa 4 Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

3 ay sonRa kuRtuLuoSunz bnDen...

4 sayfadaki 4 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4

3 ay sonRa kuRtuLuoSunz bnDen... - Sayfa 4 Empty 3 ay sonRa kuRtuLuoSunz bnDen...

Mesaj tarafından Misafir 18th Aralık 2008, 14:49

Konunun ilk mesajı :

yakLaşık 3 ay sonRa tamamen kuRtuLuoSunz bnDen arkaDaşlar hemDe sonSuza dek kuRtuLuoSunz
öLüOrum bn cunku az ömRum kaLdı bunu dun özqenDim bn annmLer konuşuRken kuLak miSafiri oldum bu konuşmaLarına ...

beni unutmayın hepinizi choq sewioRum arkaDaşLar .... Sad Sad Sad Sad
Anonymous
Misafir
Misafir

3 ay sonRa kuRtuLuoSunz bnDen... - Sayfa 4 Empty Geri: 3 ay sonRa kuRtuLuoSunz bnDen...

Mesaj tarafından Misafir 25th Aralık 2008, 19:13

YaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:yakLaşık 3 ay sonRa tamamen kuRtuLuoSunz bnDen arkaDaşlar hemDe sonSuza dek kuRtuLuoSunz
öLüOrum bn cunku az ömRum kaLdı bunu dun özqenDim bn annmLer konuşuRken kuLak miSafiri oldum bu konuşmaLarına ...

s*ktir qit lan kuzen sen mi ölcen lan ölcksen bn nie bilmiorum bunu Very Happy:D

nese öLde kuRtulm senden bıktm lan bu manyaklıqınDan snn kahrını ben cekıoRum Very Happy:D

saka saka tabi kuzen Very Happy:D

Misafir
Misafir

3 ay sonRa kuRtuLuoSunz bnDen... - Sayfa 4 Empty Geri: 3 ay sonRa kuRtuLuoSunz bnDen...

Mesaj tarafından Misafir 26th Aralık 2008, 20:06

bıraq yha özqe kurtuluruz bundan biz
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 27th Aralık 2008, 17:14

katLiam meLenqi demiş ki:
YaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:yakLaşık 3 ay sonRa tamamen kuRtuLuoSunz bnDen arkaDaşlar hemDe sonSuza dek kuRtuLuoSunz

s*ktir qit lan kuzen sen mi ölcen lan ölcksen bn nie bilmiorum bunu Very Happy:D

nese öLde kuRtulm senden bıktm lan bu manyaklıqınDan snn kahrını ben cekıoRum Very Happy:D

saka saka tabi kuzen Very Happy:D

yhoq kuzen öLmüOrum hiç bırakmam sizi merak edme Very Happy:D 2-3 kişiyi hiç bıRakmaya iyetim yhoq sen merak edme Very Happy:D

eqLeniRken öLe demiOn ama seni qidi seni Very Happy:D seniDe o ruh ikizin oLcak deLiyiDe benzetCem bi qzL qenDime meraq eDmeyin Ssiz Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

4 sayfadaki 4 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4

- Similar topics