En son konular
Giriş yap
buyrun okuun
1 sayfadaki 1 sayfası
buyrun okuun
arkadaşlar rockaliteyi buraya taşıdınız ama olanları gördünüz bende saten girmiodum burak konusuna gelince kimse azını açmasın bence hade gule gule site iice boh oldu kim kimin arkasından konuşuo bi burak gamzedir gidio sonucu hepimize kapak olsun
Misafir- Misafir
Geri: buyrun okuun
yorum yok ayse qiden qidmiştr kalanlarla yola dewm ama bn kimseye bişe yapmadm bni suçlamaya hakları yok ....
Misafir- Misafir
giden gider ama burak senden önce vardı senden sorada var olması istenio sanırsam ki bende ole istiorum buraksız bi forum ölü adaya benzer...kanımca
Misafir- Misafir
aynen öle oLur.. qöRdüğünüz qibi artık siteyı tek kişi yürütmeye caLısıo her yere yorum yazmıs cvbı ne zm geLcek acaba ..burak bitane ya bırak ayse tmm işde hersey oldu bitti..
Misafir- Misafir
allam yha hala ugrasma dio :D kızım senle ugrassaydm coq gzl ugrasırdım gerceklerı söluorm die ugrasıosam dorudur.. aman yha senle muhattap olmak bile zaman kaybıı ne halın varsa gör yhaYaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:qid işine qülsah benle uqraşma aln buraqnz sizn olsn ...
Misafir- Misafir
siktir git lan bi forumdan ne kaar sefersiz bi kızsın sen öle ayıp bee herkese farklı bıraka farklı konusuosun ne gibi iki yuzlu bi nsan görmedım ayıp denen bisy varr o admınlık al bi tarafına sok biraz adam olmayı deneeee
Misafir- Misafir
kendine güvenen şole gelsin bıraksında inadı dize gelsinn...........
Misafir- Misafir
yoq kaancık bisde hep öleydi bundan sonran deelll :D:D:D o kas... varya kaşar demek ha kıtlar varsa söylıem :D
Misafir- Misafir
şşşş noluoruzz lan kendinize qelin beyler bütün bu olanlar burak içinse alayınızın ağzına sıçim o zmn .. tmm haklısınız sevecen vede tam bi kafa dengi birisi ama büyütmeye gerek yok vede ettiğiniz küfürlerde ufak çaplı küfürler deill ... vede kimsenin tarafında deilimm çünkü sendemi onlardansın dien olucaktır kesin ..
Misafir- Misafir
öFFFF bo$weRsene bi TaRafına soksa noLur sokmasa nolur ... kapaTın konuyu bo$una uqrasmaın bunlar adam olmaz ne demişler huylu huyundan wazqecmezkaburga demiş ki:siktir git lan bi forumdan ne kaar sefersiz bi kızsın sen öle ayıp bee herkese farklı bıraka farklı konusuosun ne gibi iki yuzlu bi nsan görmedım ayıp denen bisy varr o admınlık al bi tarafına sok biraz adam olmayı deneeee
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası