En son konular
Giriş yap
BURAK GELİRRRRRR :D
1 sayfadaki 1 sayfası
BURAK GELİRRRRRR :D
BURAK GAVATINI GETİRDİM :D
BiLinmeyen :P
BiLinmeyen :P
En son BiLinmeyen tarafından 18th Aralık 2008, 13:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : BiLinmeyen [SerdaR] BiLinmeyen [SerdaR] BiLinmeyen [SerdaR] BiLinmeyen [SerdaR] BiLinmeyen [SerdaR] BiLinmeyen [SerdaR] BiLinmeyen [SerdaR] BiLinmeyen [SerdaR] BiLinmeyen [SerdaR] BiLinmeyen [SerdaR])
Misafir- Misafir
Geri: BURAK GELİRRRRRR :D
helal olsun o kişilere o zmn isdegınız oldu artık herhalde siteye bi geldınız tüm düzenı bozdunuz be..bende yokum artık alın siteyı bı tarafınıza sokun ytr artık bakalım ne b.k yiceniz gidiodunuz ya sözde o kdr lafı işittiniz gorevlerını siLindi hala burdasınız be yuh yüzsüzlerrr !!!
Misafir- Misafir
burda basrolde yaramaz-jojoqmı ne o kisi ve onun saz arkadasları dielim forumu bitirdilerrr benm bildigim burak öle pat die gitmezdi ama baya kızmış sanırım nysee benm yorumlıcak bisyim yok tabii bu duruma sokanlar utansınn ! gulsahın dedigi gibi bazı arkadaslarımız biraz yüzsüzler tabiri caizse yüzlerine tukerseler cok sükür diceklerr ben burak icin gidiyordum arada ama oda yok artık ki kendni banlamıs dedigine göree size ii forumlar arkadaslar ... mumkunse bni silersenız sevinrim
Misafir- Misafir
yha her sey bnm yüzümden mi kendi qiddi bana o kadr se dedi burak aqzımı acmaDm şimdide bnm üstüme admayn suçu tamm mı en kçk seyde pes edp qiden kendi bz nedn öle yapmaDk bz sawastk bz bişe yapmaDk tam mı kendi bana o kadr se dedi hepsi yalanmış bnm üstüme her seyi atmayn arkadaşlar aramızda vardı bşe oldu bitti qiddi bn bişe yapmaDım ....
Misafir- Misafir
o savaşmış burak gitmeyi seçmiş hadi o zmn alın tüfekleri ben köşede bi yerde pusudayım geleni indircem hey allam bu ne ya savaşmışın ortada savaş var hee ne güzel iş banlandım serdar istedi geri geldim hemen bi gel yazsınlarda gelim dedim desene doru düzgün
Misafir- Misafir
biraz yüzü olsa gelmez zattn rawraw merak etmeee gidiosan bi konu acarsn gitti die gidersn bidaha gelmessin o istemis bu işstemıs ylaaan
Misafir- Misafir
bu koNu buRdan kaLkışa gecse aRtık saygıdeger adminim sana sesLeniyorum
Misafir- Misafir
:D manyak yha ne qavat dion cocuqa :D
hq sefa qeTiRmiş ne dieLim
hq sefa qeTiRmiş ne dieLim
Misafir- Misafir
way ölemi oılduu naz yapar girmem baak cokta tın serdar demı hehhe:D mck adminimiz I love you I ..
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası