TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

Join the forum, it's quick and easy

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)

Umaykut Efsanesi, Orta Asya'da Güneydoğu bölgesinde!

Sitemizin sağladığı kolaylıklardan faydalanmak için lütfen üye olunuz.

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ (TİB)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Göktürk Asker Özellikeri Ve Kullanımı
dinlediqin sarkı içinDen bi cümle ... Empty26th Ocak 2012, 11:58 tarafından KafKef

» Umaykut Bina Kurulumu ve Özellikleri
dinlediqin sarkı içinDen bi cümle ... Empty25th Ocak 2012, 12:12 tarafından KafKef

» İlki benden olsun ;)
dinlediqin sarkı içinDen bi cümle ... Empty25th Ocak 2012, 08:21 tarafından muso96a42

» TİD EKİBİ
dinlediqin sarkı içinDen bi cümle ... Empty15th Ocak 2012, 04:55 tarafından KafKef

» Temel Prensip ve Kurallarımız
dinlediqin sarkı içinDen bi cümle ... Empty15th Ocak 2012, 04:46 tarafından KafKef

Giriş yap

Şifremi unuttum

dinlediqin sarkı içinDen bi cümle ...

1 sayfadaki 4 sayfası 1, 2, 3, 4  Sonraki

dinlediqin sarkı içinDen bi cümle ... Empty dinlediqin sarkı içinDen bi cümle ...

Mesaj tarafından Misafir 3rd Aralık 2008, 15:16

cok kolay dinlediqinz sarkıDn bı cumle ...

baslıyorum

Dön bana yeniden nolr sev bni yenıDn nolr ....
Anonymous
Misafir
Misafir

dinlediqin sarkı içinDen bi cümle ... Empty Geri: dinlediqin sarkı içinDen bi cümle ...

Mesaj tarafından Misafir 3rd Aralık 2008, 15:28

küçük kız sen ağlama dayanamam ben o buruşuk suratına Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

dinlediqin sarkı içinDen bi cümle ... Empty Geri: dinlediqin sarkı içinDen bi cümle ...

Mesaj tarafından Misafir 3rd Aralık 2008, 15:39

istanbuL bana dar ...seklini deqiştiRior qözlern heralde bu snnn farkn aç be aç aç bze lazm söyleyemm bu bnm tarzm ...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 3rd Aralık 2008, 17:02

I guess words are a motherfucker, they can be great
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 4th Aralık 2008, 12:11

RaW-RaW demiş ki:küçük kız sen ağlama dayanamam ben o buruşuk suratına Very Happy

bak ki kalmamıs yer sana bu kirli dunyadaaa kıydılar hayatınaaa nur icinde yat bebek ama beni unutmaa beni unutmaaa!! Smile
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 4th Aralık 2008, 13:41

uzun yolda yalnız kullanılan arabanın yol ayrımından hemen sonra göreceksin diskomun ışıklarını anlıcaksınki yalnız deilsin senden önce başkaları geldi buraya kimsenin geri dönmediği eğlence tünelinin ilk yolcusu deilsin nede son olacaksın dikkat ett!!! çok heveslisin ama bende son bulacaksın ıhaıhah Very Happy ----> DİSKO KRALI JENERİK lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 5th Aralık 2008, 09:21

Benim diğer yarımsın artık yalnızsın bu şehir sensin düşman bana sen benim karanlığımsın
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 5th Aralık 2008, 15:24

Kimseler görmesin kimseler bilmesin
benimle yaşasın ölsün bu sevda
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 6th Aralık 2008, 18:23

yorgun gözLerim kapanmaya başLadıLar ,durdum söyle bi baktım aynamdaki ben değil,sustum sessizLikte seni aradım,buldum bazen seni ya oLmasa gözLerin
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 6th Aralık 2008, 20:55

Ahh..görmeden olmuyor tadını bilmiyor sen benim olmasan da içimdeki susmuyor damarına basmadıkca kendini bulmuyor
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 7th Aralık 2008, 09:24

you see i caNNot be foRsakeN ßecauSe I am n0t the onLy oNe we waLk aMoNqst you feediNq.. rapinq muSt we hiDe fRom eveRyoNe.

qörüOrsun yha terKediLeMem çüNkü tek ßen diiLim oLan .. aRaNızDayız .. ßesLenerek tecavüz eDerek ve hePınıZden qiZlenMemiz qeRek ..
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 11th Aralık 2008, 22:45

Kendimden kopmuş neyLeyim,Acımaz ki benim bedenim,ELinden oLsun son nefesim,Yaratmak dert deiL tanrı için,sen iste öLürüm senin için...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 12th Aralık 2008, 15:40

bunların hepsi aşk içinde olabilirmi korkmasam seni sewmekten düşünmesem sonunu senle ölsem her anımda yanımda olabilsen kaçırmasam...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 16th Aralık 2008, 19:30

cynusworm demiş ki:
RaW-RaW demiş ki:küçük kız sen ağlama dayanamam ben o buruşuk suratına Very Happy

bak ki kalmamıs yer sana bu kirli dunyadaaa kıydılar hayatınaaa nur icinde yat bebek ama beni unutmaa beni unutmaaa!! Smile
lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 17th Aralık 2008, 13:26

dün qeCe seni ruyamDa qöRdm qözLernDe yas kaLbimDe hüzün ...

hatıRladm ki zamn kıymatLi sonuna qeLdik verdiqn kum saati.. aL qötr bni bu diarDan sensiz olmam sensz olmam ....
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 19th Aralık 2008, 08:13

giderek kanımız zehir dolmus yoldan cıkan kurd'a yem olmus Dost dedigin kalbini soymus halımız duman olmussssssssss
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 19th Aralık 2008, 13:55

bunların hepsi aşk içinde olabilirmi korkmasam seni sewmekten düşünmesem sonunu senle ölsem her anımda yanımda olabilsen kaçırmasam...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 19th Aralık 2008, 14:16

sen çoktan gitmiş gibisin beni bırakıp incitmişsin ben daha yaLnız yüzmeye korkarken beni saLmış gibisin
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 19th Aralık 2008, 15:11

hayat qüzeL sen yanımDayken Very Happy:D:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 19th Aralık 2008, 15:46

ahh egleniyorr kendi başınaa ahh NEŞEM yeteeerrr Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 19th Aralık 2008, 15:52

YaRaMaZz_JoJaqQ demiş ki:hayat qüzeL sen yanımDayken Very Happy:D:D
biLiodum ztn yeaa RazzVery Happy:D:D

walla sLipknot-I.D.I.O.T. dinLıormda sımdı netten bakıp yazamam sölerini hec siz bakıverın Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 19th Aralık 2008, 16:07

alternatif gençlik şimdi ayakta zıplamaya hazırsan durma zıplaaaaa Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 19th Aralık 2008, 16:12

ahh su qönLüm kimseyi böle sewmedi ... Very Happy:D:D
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 19th Aralık 2008, 16:14

bnm sadık yarim karatoprak deeldir Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir 19th Aralık 2008, 16:18

allm yha manyak Very Happy

ben ona resmen asıqım Razz:P Very Happy:D
Anonymous
Misafir
Misafir

1 sayfadaki 4 sayfası 1, 2, 3, 4  Sonraki

- Similar topics